|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 21 Ağustos 2013 (17:34), Konuya Son Cevap : 21 Ağustos 2013 (17:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Ağustos 2013, 17:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Sizi tebessüm ederken görmek ne büyük şans…/Mustafa Cilasun Sizi tebessüm ederken görmek ne büyük şans…/Mustafa Cilasun Olsun, Yeter ki tebessüm olsun Gülen yürekler muhabbete kansın Hüzün akşamları yaşamasın, sürur uzaklaşmasın Hicran gecelerinde yalnızlığın kollarında melülleşmesin Her anında şevk ve neşe ikramı bulunsun Kalbinde aşk kitabı yazılsın, sevinç gözyaşları aksın Mütebessim eda ancak bu kadar Yakışsın, nefes sadece O’na adansın Aşk, ne yüce bir hece Kelimeleri içinde barındıran bilmece Gönüllerin kitabını yazdıran Sevdayı anlatan berceste Nefes vaktine aktığı müddetçe Ruh ahdine sadık olan bir emanetse Akıl, bilgi, irade, azim kalp için En masrafsız hazine, edep hal için zaruretse Deruni bir hasret için lahzalar içinde buluşalım Ruhi hassasiyetlerimizi öne çıkartalım, Ahenksiz ne varsa ve hayâdan uzaksa Etrafımızda barındırmayalım Evet, ne yapalım En iyisi sakin ve sessiz sahilin Efkârıyla bir akşam muhabbete dalalım Her gamı ve kederi unutalım, nefes nefes koşalım Ve bazen de gökyüzüne bakarak Kumların üzerine uzanıp Hiç ses çıkartmadan içimizle konuşalım, Rabbimizin sevdasında buluşalım Faniliğin latifliğinde işaret taşlarını okuyalım Nazar ettiğimiz her ayette hakikatin suhuletine uzanalım Ölümle her zaman arkadaşlık kuralım Emre tabi olduğunu asla unutmayalım O’n emretmişse, ruhumuz Ahdine sadık kalacaktır korkmayalım Umudun her safhasında azim ve hassasiyetle yakaralım Bilemiyorum, beklide yordum sizi Vakitsiz hasrettim düşüncelerimi, şevki emelimi Peki, kifayet eder sanırım Ve müsaadelerinizi diliyorum Kalbinizin sahibine emanet olmanız Temennisiyle selam eğliyorum Baki selam ve huzuru kalp içinde Bulunmanızı Rabbimden niyaz ediyorum Esenlik ve afiyet dileklerimle Yesari Asım Arsoy’un bestesi olan Sen olmasaydın eğer, aşka inanmazdım Eserini dinlemenizi isterim Zira bu beste bir umre ziyareti sırasında Gönlüne düşen aşk adına yazılmıştır Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1018 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1113 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1832 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |