|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 29 Ağustos 2013 (14:36), Konuya Son Cevap : 29 Ağustos 2013 (14:36). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ağustos 2013, 14:36 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Sessizce temaşa ettim, ibretin içinde eridim, ürperdim…/Mustafa Cilasun Sessizce temaşa ettim, ibretin içinde eridim, ürperdim…/Mustafa Cilasun Söz vermiştim Gitmeliydim, ihmal Ettiğimkadar sevinmeliydim Mahcubiyetimi aşikâreylemeliydim, İçimin titrediğinibelirtmeliydim Ne kadar korkum varsa, artık terk etmeliydim, Haşyetzerk edene meyletmeliydim Yıllar geçmişti Ayrılık rüzgârları hiç Söylemeden birden esmişti Keder yüreğimde sökün etti, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]yaşlarımhiç dinmedi, fakat yetmedi Özlemin, firkatin, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin, vefanın, Şefkatin mürebbisi olan canne kadar sessizdi Arife günüydü Herkesin bir telaşıvardı, Kaygılar nasıl bırakmazdı Bayramlık bekleyen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sanki Birer meraktı, hiç sabırları kalmadı Hane halkı temizlik konusunda cefakardı, Soluk soluğakalacak kadar çabadaydı Neydi bunun farkı Aşk ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]hangi kalp için Vuslattı, ruh niye vardı Dünya ve nimetlerine bu kadar düşkünlük Niçin gönüllerin terini aldı Düşünmek en son tercih edilenbir fırsattı, Akıl danelik neden bu kadar etraftaydı Bayram namazı Nasıl bir heyecan ve de huşu, Farzı ayın olan emirler içimizde bir sızı Ne kadar ihmal edersek, Nasıl ki tövbe kapısı açıktır Diye söz söylesek neden acı Kalp ferasetin mevkii, ruh aidiyetin dirliği, Her lahza haberdar eden, müthişsancı Kabristana gittik Her yer yem yeliş,sanki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]misali ne kadar berrak ve sakin Kuşlar bayram ediyor, seslenişleriyle Sevinçlerimize iştirakeğliyor, şenve şakrak Nazar ettiğim her mezarlar, Ne kadar mahzun ve suskun, Lal olan hal ile bakıyorlar İçimde Derin bir sızı başlıyor Çocuklar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerime bakıyor, Zevcem boynunu bükmüşokuyor Oğullarım, ayrık otlarınıtemizliyor, Torunlarım sessizce ş[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ınlık yaşıyor Sukut etmek bana kalıyor, tilavet edilen ayetler Dikkatimi çekiyor ve alıp götürüyor Bir burukluk var içimde Her ne kadar hakkıyla şehretmeye Malik olarak aşikâretmesem de Nefesin rikkati azalıyor, kalbin inşiraha Muhtaçlığıönüme çıkıyor, söylemesem de Ölüm içimde yaşayanengin bir nida, Nefsim anlamasa, aklım tutukluk yaşasada Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1105 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1039 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1133 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1855 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1380 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |