|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2013 (17:27), Konuya Son Cevap : 30 Ağustos 2013 (17:27). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ağustos 2013, 17:27 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Sanki sarhoş olmuş zavallı bir can-ı avareyim…/Mustafa Cilasun Sanki sarhoş olmuş zavallı bir can-ı avareyim…/Mustafa Cilasun Her lahza Geçip gidiyor seslenmeden Sinemde bir iz bırakıyor lal olmuş halinden, Mütebessim çehresinden İdrakim bu ahval üzere hayli fakirken, Bilmem ki ne gelir hala şikâyet etmekten Bir ömür nedamet bu sinemdeyken, sürurun O izleri yüreğimden sessizce kaybolmuşken Kime Ne söylerim, kuytu köşemdeyim Gelenin halinden, Geçip gidenin melalinden ne anlarım, Kanadı kırılmış azadeyim Hazanın rengiyim, hüznün müdavimiyim, Toprağın yâd ettiği yalnız kalan bir nefesim Nerdeyim, hangi hal üzereyim, kıt aklımla Sanki sarhoş olmuş zavallı bir can-ı avareyim Sığınırım Efkârıma ve derdi gamıma Aman vermeyen her bir sızıya, Yüreğimin dinmeyen sancısıyla, Sukut ettiren ahu zarımla Umut besledim yıllarca, Hülyalar derledim yalnızlığımla, Yâdına eriştiğim yârin nazıyla Baş başa kaldım anılarla, Okumaya çekindiğim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]larıyla, Hasret kaldığım o kelamına Artık bir çare Olmadığına kani geldim Şikâyetleşmek ve nedamet içinde nefeslenmekten Badirelerin sahraya anbean eriştim Hangi devanın adresinde nefeslendim ve gönlümün Şehre dilmesine fırsat verdim, inledim Yıllarca kime ne söyledim, en yakınlarımdan gizledim O sessizliğin yalnız müdavimiydim Yıllara ne istiyorsunuz Benden diye sessizce sual eğledim Figan eden halimi aşikâr eyledim, bahtıma Çaresiz kanaat ederek susmayı öğrendim Kuytu köşelere meylettim, Kanadı kırılmış bir kuş misaliydim, Gözyaşlarımla yürüdüm Lafazanlığı hiç sevmezdim, Ne derlerin furyasında kefilsizdim, Dramatik bir hal üzereydim Dinlediğim Şarkılar içimi açıyordu Sanki yıllara sari suskunluğumu şehreden Birer tanıktı, içinde saklanılan bir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]dı Kiminin derdi, kiminin emeli, Kiminin tükenmeyen hevesi vardı, Bir an içinde ki harmandı Giden ahıyla gitti, Kalan umudun prangalarında tutulu kaldı, Kalp neden hiç anlaşılmadı Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1123 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1058 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1155 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1897 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1406 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |