|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2013 (23:34), Konuya Son Cevap : 30 Ağustos 2013 (23:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ağustos 2013, 23:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Bir hicran var içimde, gözyaşı durmaz bilmem ki niye…/Mustafa Cilasun Bir hicran var içimde, gözyaşı durmaz bilmem ki niye…/Mustafa Cilasun Bazen İçinden çıkamıyorum Her ne kadar düşünsem, Derinliğin hicranıyla nefeslensem An be an hissiyatımı celbeden ne varsa Merakıyla [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] içinde nazar etsem İçime gam düşüyor, Sessizlik ne kadar cazip geliyor, Söyleyemediklerim dilleniyor Çaresiz Boyun büküyorum Nede bu hal içindeyim diye Sual etmeden de duramıyorum Sakince akan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]yaşlarımı siliyorum, İçimi çekerek, etrafımı süzerek ilerliyorum Gördüğüm mezar taşına dikkat kesiliyorum, Yazılanı okuyunca nasıl içleniyorum Demek ki Yalnız değilmişim Benzer hissiyatların yazılan Say[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]arını aralıyorum, ah ediyorum Sabır için direniyorum, Kanaat için ey hak diyorum, Bir gün [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]eceğimi umuyorum Hasretin sadrında, Sukutumun avazı çıktıkça, Çığlık çığlığa kendimden geçiyorum Neden Umuduma ram olamadım Yıllara sâri hicranı Sinemden atamadım, Bir ömür yalvarıp durdum Yoksa yakarmanın Manasını mı unuttum, Galebe çalan duygulara mı boğuldum Neden bu kadar erken yoruldum, Nefesin müddetine doğru ağlayarak, bir yol aldım Nedensiz Cezbe gelmek olur mu Sinemi yakan narın dağladığı lahzalar Bir an olsun unutulur mu Solgun düşler, asık çehreler, Bezgin nefesler, Uyutmayan o sancılı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler durur mu Ölüm, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin toprağında, Maşukun vicdanında artık bu gönlümü alır mı Adsız ve Mekânsız olmalıyım Ruhumun sahibiyle, kalbimin Banisiyle edep içinde buluşmalıyım Ne kadar hicranım varsa, içinde boğulduğum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bırakmasa da varmalıyım Yeniden uyanmalı, can suyumu [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ının Hikmetinde bulmalıyım ve umutlanmalıyım Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1088 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1835 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1370 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |