|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2013 (23:16), Konuya Son Cevap : 02 Eylül 2013 (23:16). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Eylül 2013, 23:16 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Gün yüzüne hasret kalan ukdeler aralanırken…/Mustafa Cilasun Gün yüzüne hasret kalan ukdeler aralanırken…/Mustafa Cilasun Gecenin Makûs nidasını duyuyordum Tutmayan uykunun perişanlığında Halimce bir yaren arıyordum Lisanın nisasında duyulmayan perdeleri Ve hicranı nefesleri merak ediyordum Derdin her sahnesini, Çilenin hikmetli payesini, Efkârın bizar eden halini soluyordum Zafiyetlerimin Hataya duçar eşkâliyle İrademin azimetten yoksun sefilliğiyle, Birde hüzün kalbe girince Serabın en zarif haliyle, Hasretin dile getirdiği hüzzam Güfteyle yoldaş oldum Esinti sinemin en ücra köşesinde Yıllara sâri suskun kalan Vecdi ruhumda okuyordu Sarsılmış Ve şaşırmış bir haldeydim Tenimi okşayan ve halimin En yalnızlığında arkadaş olan farktı Hangi köşeye baksam, Gecenin en kuytu karanlığında Neyi aransam bir gamdı Hicranın sazendeliğinde, Nakkaşın özverisiyle, Ressamın yürek sesiyle esini andım Dönüp Arkama hazinliğimi andım Ne bir ses ve hatta nefes Duyulmaz olmuştu, kulaklar ne yapsın Kalp itminan olmadıkça, İnşirah için talim almadıkça, Ruh hicranla yaşadıkça Güneş doğsa, gün aydınlansa, İnsanlar koşu atları misali Solusalar da sancı haktı Hani şairler Anlatırlar mısralarla Düşünülen, Aklıselim ile nizam edilen, Halin dilinden esinlenen Umutların salasında, Sevdanın sancısında, Aşkın titreten yamaçlarında ağlarken Ömrün sahnesinde İkame edemediği, düşlerin Perdesinden seslendiği hissiyat var ya Dürülen Bir hayatın acısı başkaydı Ne kadar çok sinemde Gün yüzüne hasret kalmış uhdeler sanıktı Artık her şey başkaydı, Solgunlaşan hal, eskiye mahal kal, Vaktin kıskacındaydı Anlatılmayan her şey zanlıydı, Yargıcın müsaadesiyle Ve iradeyi hal ile keyfiyetiyle Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1088 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1835 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1370 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |