|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 04 Eylül 2013 (18:50), Konuya Son Cevap : 04 Eylül 2013 (18:50). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Eylül 2013, 18:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Aşk, kalbin inşirahında anlamlaşıp, maksut için olursa…/Mustafa Cilasun Aşk, kalbin inşirahında anlamlaşıp, maksut için olursa…/Mustafa Cilasun Ne kadar hazin ki Sende vefasız bir yolcusun, Solgun kalbim feryat ederken, Nefesim tükenirken o an çaresizdim Bir evlada demeden, Gitmelerin seyrinde demlenirken, Tükenmeyen hıçkırıkların sağanağında Sen sessizlik içine çekilirken Ne halin muvazenesinden, Ver nede vefanın kadrinden nasiplenmeden, Heveslerinin renklerinde Mesuliyetten yoksun halinle ve giderken! Her ne dense, ne söylense, Senin için kifayet etmeyecektir bilirim, Hüznün vuran anlamsızlığında sefilim, Kalbim yılgın evet bu lahzada böyleyim. Sevmek adına her ne varsa, Dalgaların hicranı mütemadiyen anlatsa, Gök kubbeden yıldırımlar sarksa, mahzun kalbim sevgi ve vefa adına uğraşta. Sormak adına her ne varsa, Şayet maksat ram olmak için şartsa, Muhabbet karşılıklı olmayınca Neyleyim sen var git umutlarının yoluna. Nihayetinde kalan ömrüm Hazanlaşacaksa ve şevk kalamayacaksa da, Sürur bulunmayacaksa ve heyecan Çok uzaklardan halimin sefilliğine bakınca! Şarkılar ne kadar anlatsa da, Kemani yüreğimi dağlayıp bayıltsa da, Aşk, kalbin inşirahında anlamlaşacaksa, Maksut için olunca! Feveranlar çıkıyor karşıma, Sinem her ne kadar darlığa mahkûm kalsa da, Gözyaşlarım nedameti ansa da Ruhum hicran damlaları başlıyor yine! Solgun çiçekleri andım, Kanatsız kuşlarla yaşamaya alıştım, Yapraksız dallara ve hırçın kayalıklara Nedense şartsız ve ivazsız seni anlattım! Orada hüznü yudumladım, Sancılarımla baş başa sukutu hali yaşadım, Uzaktan da olsa sana yılmadan sevdamı Hicran içinde yeniden yaşayıp ferahladım! Ve takatsiz ağladım, Aşk için çileyi derleyip teneffüs ettim, Ve niyaz ettim mağdur olmamanı diledim Nasip böyleymiş, kısmet vakti değilmiş dedim! Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1835 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1370 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |