|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 10 Eylül 2013 (19:10), Konuya Son Cevap : 10 Eylül 2013 (19:10). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Eylül 2013, 19:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Kalbi muhabbet ha adına feyiz ve berekettir…/Mustafa Cilasun Kalbi muhabbet ha adına feyiz ve berekettir…/Mustafa Cilasun Aşkı Sorma bana anlatamam Yolunda yanmaya Dayanacağıma inanamam Sevdasında buğulanan sinemin Hıçkırıklarına sessiz kalamam Kalbin ve ruhun lisanını şehretmeden İçinde kavrulmaya umut bağlamam Ş ahsen Tereddütsüz kabul ederim Her hali ve çehresiyle Avam bir nefesim Nefsi terbiye ve tezkiye için Nasıl söz ederim, Habersiz bedbinim Ne derler korkusuyla, Ahlaklı olabilmek kaygısıyla Kurallara uyan faniyim Evet, Zahir yönüm başka Batın yönüm ise Hiç sual etme daha başka Ukdelerim var saklı yamaçlarda, Hevesim kaldı geçen yıllarda Gözümde tüten, Burnumda kokan, ezgisiyle Ruhumda yer alan neler varsa Size Bir şey söyleyemem Siz eğitim ve talim Görmüş bir idealsiniz Her hal ve amelinizde bir hesap var, Düşünce ufkunuz çok derin Sizi dinlerken sanki şelaleyi dinliyor, Nisan yağmurlarının altında serinliyor gibiyim Birde Gülmek size çok yakışıyor Size batıkça içim kaynıyor Ve sevgi ziyadeleşiyor Münevver insanlar muhabbet diyor, aydınlar ise sinerji diye ifade ediyor Fakat kalbim gülüyor, Sinem sürurla temaşa ediyor, Her öğrendiğim haz veriyor Ne var ki Her vaktin bir sonu geliyor Güzel ve latif düş gibi, Ruhtan tebarüz eden meşk gibi Feyiz aldım, Evet, sizi yakinen tanımaktan Müstefit oldum, onur duydum Şeref bahşettiniz, Bir program tertip edersem Acaba icabet eder misiniz? O’na emanetsiniz Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1089 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1118 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1838 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1371 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |