|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Beytül Ahzan,Açılış Tarihi: 30 Eylül 2014 (03:03), Konuya Son Cevap : 11 Mart 2015 (23:13). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Eylül 2014, 03:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | "Dilemmalar .."/Beytül Ahzan "Dilemmalar .."/Beytül Ahzan .. Bir konuş kendinle dedim, Bir konuş, bir bak aynaya .. Baktım, saçları ağarmıştı kalbimin .. Gözlerinde ak vardı, sönmüştü feri .. Meğer hiç konuşmamış kilit varmış üstünde kalbimin .. Biraraya gelmeye çalışan cümlelerim aslında sızılı bir nalîn'miş titrek ellerin yazdığı .. Elimi üzerine bıraktım kalbimin, Eskisinden de yavaş atıyordu, kırık mahzun .. Kimi zaman dünyaya adımını yeni atan bir ins gibi, Kimi zamanda adımı son basamakta gerisi uçurumda olan bir kalpti .. Şimdiyse tek bir ses ile yuvarlanmayı bekleyen koca bir çığ gibi .. Nefes alıp verişleri bitkinleşti kalbimin .. Kırgın mı, yıkık mı, bitap mı yoksa son nefes mi kestiremediği .. Biran buğulandı ayna, Sanki ensemde beliriverdi ölümün soğuk nefesi .. Gözlerim parladı sonra, uzun zamandır bu an mıydı beklediği ? Kapattım gözlerimi bir daha açmamacasına .. "Gitme dur ey soğuk rüzgar .. bensiz, beni almadan gitme .." Değilmi ki bugünü nede çok istiyordum ebed-i bir gidişi .. Değilmi ki hissettim gelişini, o vakit beni almadan gitme .. Eli kolu bağlanmış kalbimin .. Üstüne birde yürüyemez oldu artık , dermanı elinden alınmış hummalı bir hasta gibi .. Hamd etmişken topallığına, ayakta duramaz oldu artık .. Taşıyamadığım başımı doğrultamayacak artık, büküldü beli kalbimin .. Doğrulamaz artık .. Sağlam görünse de bedenim, Artık sıhhat bulmayacak, kanserli bir serçe misali yüreğim .. 17:06:2012 03:33/pazar Beytül Ahzan
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konu Sahibi Beytül Ahzan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
"Sevdasını Satanları Vurmak istiyorum tâ... | Gönülden Dökülen Nağmeler | Beytül Ahzan | 0 | 1797 | 15 Şubat 2015 01:40 |
".. Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim .." | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 1933 | 11 Şubat 2015 01:46 |
" S u s m a k .." | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 3 | 2088 | 09 Şubat 2015 21:02 |
"A l d a n d ı .." | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | İslaminesil | 3 | 2091 | 23 Ocak 2015 21:23 |
"O k u .." | Bilgi Dağarcığı | ali70 | 2 | 2244 | 10 Ocak 2015 15:57 |
12 Ocak 2015, 22:26 | Mesaj No:2 |
03 Temmuz 2014 | Cevap: "Dilemmalar .."/Beytül Ahzan "Etrafindaki insanlarin yanlizca geneline vâkıf olmalari seni aldatmasin .. EL-BASİR'in hem geneline hem özeline vâkıf olduğunu unutturmasin .." ..ahzan
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
11 Mart 2015, 03:01 | Mesaj No:3 |
03 Temmuz 2014 | Cevap: "Dilemmalar .."/Beytül Ahzan
"Dilemmalar .." Bazen kurmak istediğin cümleler zamanın işgaline uğrar, bi kelebek ömrüne özenirsin .. ateşe kanatlandığını bilmeden, bile bile belkide .. Bazen uçurum çiçeklerine özenirsin, o ince çizgiden bakmak tüm gerçeğe güzel olsada zordur bilirsin .. Bazen bi yanardağ tutuşur içinde, yağmurun yolunu gözlersin susturabilsin diye oyra sahradasındır, seraptan ötesi akıl kârımıdır .. Bazen bi çocuğun gözlerini ömrüne takasın gelir, eli yüzü temiz insanların gözlerindeki kiri görmemek için .. Bazende, sabr taşına özenirsin .. gem vurduğun dilinin ağırlığını taşıyamadığında orta yerden çatlamak için .. Bazen ağırlığını taşıyamadığın başını almadan gitmek istersin, öy-le-ce .. Bazende bi yetimin yüreğini yüreğinle değişmek istersin, dert ettiğin derdine utanmadan "acım" diyebilmek için .. Bazen "iyiki ölüm var" dersin bunca göz yumduğun zulüm içinde .. oysa ne kadarda rahatlıkla dilersin bunu, boş bi heybeyle Huzur'a varma korkusunu unutup .. Bazende ..gürül gürül dökülmek ister kelimeler kaleminden kelâmına .. Ama "zem zem" der susarsın, yerini bulmayan, eylemi söylemini yalanlayan bunca satırlar arasında ..." 28,02,2015 Beytük Ahzan
11 Mart 2015, 23:13 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: "Dilemmalar .."/Beytül Ahzan yureğine sağlık ne güzel cumlelere anlam katıp güzelleştirdin ve kocaman bir anlam çıktı ortaya,,,, amin amin amin inşaAllah diyorum,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |