|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 20 Mart 2018 (14:23), Konuya Son Cevap : 20 Mart 2018 (14:23). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mart 2018, 14:23 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Hayal Ve Ufuk.. Hayal Ve Ufuk.. Onlar... Bin bir hayal içindeydi, azim, ihlas Ve cefada kanaat sahipleriydi Her şartta Şikayetçi olmak istemezlerdi Umutlarını sabırla inşa eden ümitlerdi Hayal Elbette ufuktur bilinmeli,ufuk fikirsiz olmaz elbette hakikat düşünülmeli ne kadar hülyaya dalarsan dal, zafiyetten geçilmeli Tutku, beklenti sınırı gözetilmeli İhtiras zihin ve gönülde illettir gafleti bilmeyen zafiyet içindedir Hamt Aklın, kalbin, şuurun gereğidir Nadan olan nanköre söyle ne demelidir Kişiye Sövüp, saymak cehalettir, Hiddet, şiddet, adavet ehli olan rezildir Haline Muti olan, gayreti hayırda arayan Kim olursa olsun ihsana talip kimsedir İçim.. titrer öyle üşürüm, kimseye ses etmez düşünürüm Kendime Yabancı olduğum kadar sefilim kime nasıl sual ederim, biçareyim Günüm Gecedir bu hal içindeyim ben şemsi, Mah’ı neyleyim Ezik Ve alçalan ruhumla böyleyim kimseye nazar edemem, çekinirim Kaybolan yıllar aklıma geldikçe haya ederim, Beyhude geçen ömrü heba eden zafiyetim Ben... Şimdi nasıl Endişe etmeyeyim Zihnimden uçup gidenleri kime ne cür’etle izah edeyim Sıkı Sıkıya tembih ettikleri Siparişler neydi bileyim Böyle yorgun, unutkan zihni Kime mazur göstereyim Ah Refikam gücenecek Kimden medet bekleyim Bir neşe ve huzur içinde Sevinçle kapıda bekleyeyim Mustafa Cilasun
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1833 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |