|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 21 Mart 2018 (17:54), Konuya Son Cevap : 05 Ekim 2018 (18:59). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Mart 2018, 17:54 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Yok Kimseye garezim Yok Kimseye garezim Yok... Kimseye Bir hasedim, garezim Ben kendi halinde hak arayan fakirim Güç Kudretin Emanetinde biçareyim Hıncı nideyim, kendini arayan zahidim Ne Bir günü Nede kameri kutsarım Lahzanın sırrı hikmetinde ihlası ararım Tekfir Edene zaafa İbretle bakar, edep, İz'andan uzak taassubiyeti ne yaparım Hak Ve hukuk Kimin tasarrufunda Tecessüs ve şartlanmışlık kimler avuna Saki Sen bakma bana Sen ki yaptığın şahitlik için yanılma Her kim hangi sıfatta olursa sen sorgula Beşer Ömürlük imtihana Tabidir sakın unutma, tahkikten kaçma Sana vaat edilen her ne varsa da kanma Ne Gariptir ki Mevlanın verdiği hak Ve yetki talan ediliyor, asabiyet otağında Aynı Zaviyeden Bakmamak şer midir sorgula İtilaf, farklılık, derinlik, ufuk nedir sorsana Hayat Deveran içinde Sosyal şartlar değişiyor yokla Asrın şartlarına göre bilgiyi, irfanı unutma Din Uluları bir zamanlar Sevgi ve şefkatten uzaktılar Eğitim adına hiddet, şiddetten kaçmadılar Sabileri Bir köle misali kırdılar Her şartta köleliğe kapı araladılar Müjdeci olan Efendimizi asla anlayamadılar Nutku Durmuş, ufku kararmış Taklit ve ezber adına şartlanmış İlimden, irfandan uzak nesillere acımadılar Hiç Alim veya Arif olan ehli hal insan Böyle bir garipliği nasıl hak sayar ve uygular Mevlanın Yarattığı kuluna daha Yakın olan ve onu seven kim var Bu hakikate rağmen taassübiyete sığındılar Efendimiz Kızına, hanımlarına Ne kadar sevgi, hak gözetirken Kimler kadınları dört duvara mahkum ettiler Okutmayın Onlar yavuklularına Name yazarlar diye konuşanlar Hangi hak ve yetkiyle dışlamaktan kaçınmadılar Mustafa Cilasun
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1105 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1039 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1133 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1855 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1380 | 12 Nisan 2018 15:58 |
05 Ekim 2018, 18:59 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
... Kimseye YOK....Bir hasedim, garezim Ben kendi halinde hak arayan fakirim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |