|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 31 Mart 2020 (18:25), Konuya Son Cevap : 31 Mart 2020 (18:25). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mart 2020, 18:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Güzel yüreklim / minik kuşum.. Güzel yüreklim / minik kuşum.. ```Serçe🐤Allah’a küsmüştü. Günler geçiyordu ve serçe🐤 hiçbir şey söylemiyordu. İçine kapanmış derin bir hüzne boğulmuştu.``` ```Artık Rabbine bir şey demiyor ve onunla konuşmuyordu!``` ```Melekler merakla Allah’a serçeyi🐤 soruyorlardı ve her defasında Allah, meleklere``` *“o gelecek”* ```diye cevap veriyordu.``` *“Çünkü onun sesini duyacak tek kulak benim ve onun minik kalbindeki derdini anlayacak olan da tek benim”* ```diyordu.``` ```Bir zaman sonra serçe,🐤 kalbi hüzün, gözü yaşla dolu bir halde bir ağacın dalına kondu. Hiçbir şey söylemiyordu öyle sessiz sessiz bekliyordu.``` *Allah,serçeye🐤 seslendi! Söyle bana! Canını sıkan ve kalbini hüzne boğan derdin nedir senin?* _Melekler serçe🐤 ne söyleyecek diye ona bakıyordu._ Serçe mahzun biraz da sitemli ses tonuyla; ```“Küçük bir yuvam vardı. Yorulduğumda dinlendiğim üşüdüğümde sığındığım. Kimseyi rahatsız etmiyordum ve kocaman Dünya’da ufacık bir yerdi kimsenin yerini dar etmiyordu.Sen onu da bana çok gördün neydi o zamansız fırtına? Esip yıktı yuvamı ve beni yuvasız bıraktı.”``` *Artık konuşamadı serçe 🐤sözleri boğazında düğümlendi.* _Sessizlik Arş-ı rahmanda yankılanıyordu ve melekler başlarını eğmiş Allah’ın vereceği cevabı bekliyordu._ *Allah; “ sen, o yuvanda dinlenirken seni avlamak isteyen bir yılan yuvana doğru geliyordu, seni yılandan korumak için fırtınaya emrettim yuvanı yıksın diye böylece sen oradan uzaklaşarak yılandan kurtuldun.* ```Nice belalar var ki muhabbetimle senden uzaklaştırdım ve sen kuşatıcı muhabbetimi görmüyor geçici belalardan dolayı bana düşman oluyorsun.``` ```Serçenin 🐤gözleri doldu ve hüngür hüngür ağlamaya başladı ve onu çok seven Allah’ın şefkat ve merhametine hayran kaldı.``` 💓 _Utangaç bir sesle:_ *“A f f e t A l l a h’ım “* ```diyebildi sadece. Ve gönül sözü Arş-ı İlahi’de yankılandı``` *“Affet Allahım!”* ```Başımıza gelen her musibbette, elbette ki nice hayırlar gizlidir. Rabbimize isyan etmek yerine, olanda hayır vardır diyerek rıza göstermek gerekir... Selam olsun,``` ```HAYIRLISI OLSUN diyebilenlere... Selam Olsun, VARDIR BUNDA BİR HAYIR diyebilenlere... Selam olsun, BU DA GEÇER deyip yoluna devam edebilenlere...``` Amin...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 321 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3529 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 196 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 244 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 236 | 16 Mart 2024 15:39 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |