|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi: 11 Nisan 2011 (11:50), Konuya Son Cevap : 18 Nisan 2011 (10:25). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Nisan 2011, 11:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm! Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm! Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm! Sevgi kuşum kanat çırpamıyor artık gökyüzünde süzülüp gönüllere akamıyor. Umutla bekleyen kuşları önüne katamıyor. Sevgi kuşum yaralandı gülüm! Hangi yaralı gönül muhabbet sunabilir, hangi yaralı gönül yükseklere uçabilir Oysa göklere çıkaracağımız bir davamız vardı. Mahşere kadar beraberdik, sözümüz yeminimiz vardı. Davamıza sevgi tohumu serpiyor, ,muhabbet pınarımızla suluyorduk. Kimseler bizi yıkamaz, ,yıldıramaz, ayıramaz, bir bedeniz dercesine meydan okuyordun. Kanatlarımı kırdın! sevgi kuşumu yaraladın. Muhabbet terk etti bizi, pınarımız kurudu, güvenim, umutlarım, inancım her şey yok oldu. Sevgi kuşum yaralandı gülüm!. Söz vermiştik, nice kanatsız kuşları beraber uçuracaktık. Işık olacak yol gösterecektik,umut olacaktık cansız bedenlere, muhabbete susayan gönüllere. Sen benim rehberim, ben bizi bekleyenlere rehber olacaktım. Herkese ulaşacağız ulaşmalıyız diyorduk. Gücümü sevginden, kollarının altında olup güven duygusundan alıyordum. Nasılda inanıp güveniyordum! Şimdi sevgi kuşum yaralı gülüm! Gökyüzünü gönüllerine aktığımız tebliğ kanadı çırpan kuşlarla dolduracaktık. Güller başlarını hep dik tutacak, kanat sesleri ile huzur bulacaktı. Sözün vardı, mahşere kadar demiştin. Mahşere kadar bendesin benimsin, kanatlarımın altındasın diyordun. Şimdi gönül kuşum yaralandı gülüm! Hemde kendi tabibinin elinden kırıldı kanatları, yaralandı. Sustu gönül kuşum kimseler göremez artık, gözyaşlarını gönlüne akıtıyor damla damla. Haykırmıyor artık sevgi var diye! Yeryüzünde sözünün eri olan, güvenilir, can deyip canını ortaya koyanlar var demiyor, gerçek seven sevgiyi anlayanlar vardır demiyor. Gönül kuşum yaralı gülüm! Kimseye yetişmeyecek, yaraları sarmayacak, umut olmayacak artık. Sevgiyi hece hece biliyorum, anlıyorum diyenler, bu can bu bedende oldukça benimsin canımsın diyenler, söz verip gülüm diyenler sevgi kuşunu vurabilir mi? Kolunu kanadını kırabilir mi? Yaralandım ya gülüm, artık umutlarım güvenim, inancım yok, tabibim yok, hedefim yok. her şeyi sana teslim ediyorum, ilk günkü gibi. Dünyaya meydan okuyacak yürek acı içinde, bizim sayemizde islamı tanıyanlar, tuttuğumuz eller şaşkın, çaresiz, umutla bekliyorlar yeniden dirilişi, haykıran sesimizi. Gönül kuşum haykırmayacak tabibi, rehberi can yoldaşı olmadıkça. Şimdi kan ağlayan bir yürek avuçlarında. Gönül kuşum yaralı gülüm. Hem de hiç bilemediğin anlayamayacağın kadar ağır yaralı. Damla damla kanasın yüreğim. Kanasın ellerime aksın ki, yeryüzünde sevginin kalmadığını, güvenmenin ne kadar acı verdiğini, sözlerin bakışların can deyişlerin yalan olduğunu hatırlatsın. Gönlüm yaralı, kanadım kırık. Bir gün dönüp yaralarımı sarar yine gökyüzüne kanat çırpar mıyız? Yüreğinde olduğumu ıspatlayabilir misin? Sözüm söz diyebilir misin? Kollarında güvenle sarabilir misin? “Yüreklere akmak, gökyüzüne davamızı yazmak hayal oldu." Hayallerimi yeniden yeşertebilir misin? Yasemin ATAMAN |
Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evrensel Tesbihat | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 1 | 2305 | 02 Nisan 2012 15:43 |
Kur'an'ın Tâviz ve Uzlaşmaya Bakışı | Allah(c.c) | YASEMİN ATAMAN | 0 | 2154 | 14 Mart 2012 01:18 |
Tevhid Penceresinden Günümüz ve İnsanımız | Tevhid Ve Şirk Konuları | YASEMİN ATAMAN | 0 | 1882 | 14 Mart 2012 01:09 |
Müslümanın müslümanlaşması | Muhtelif Konular | mahsun | 2 | 2234 | 14 Mart 2012 01:06 |
Dünyevileşmek. | Videolar/Slaytlar | Beytül Ahzan | 4 | 2284 | 10 Mart 2012 01:44 |
11 Nisan 2011, 21:08 | Mesaj No:2 |
Cevap: Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm! al kış000 Çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık. Çok beğendim samimi bir dille yazılmış birazda kendimi buldum şiirde .. Devamını bekliyorum inşallah. Sizi dernek sitesinin yazarlığından tanıyordum, son yazınızı googleye yazınca önüme bu site geldi madem siz burdasınız bende burdayım. Başarılar diliyorum. | |
12 Nisan 2011, 22:01 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Cevap: Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm!
Yüreğinize hidayet..Manidar paylaşımdı..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
12 Nisan 2011, 22:02 | Mesaj No:4 |
Cevap: Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm! Gönül kuşum yaralı gülüm. Hem de hiç bilemediğin anlayamayacağın kadar ağır yaralı. Damla damla kanasın yüreğim. Kanasın ellerime aksın ki, yeryüzünde sevginin kalmadığını, güvenmenin ne kadar acı verdiğini, sözlerin bakışların can deyişlerin yalan olduğunu hatırlatsın. | |
15 Nisan 2011, 11:46 | Mesaj No:5 |
Cevap: Sevgi Kuşum Yaralandı Gülüm!
Coşkun akan bir pınar gibi dökülmüş kelimeler satırlara ellerinize sağlık. Başarılar diliyorum. Hangi yaralı gönül muhabbet sunabilir, hangi yaralı gönül yükseklere uçabilir Oysa göklere çıkaracağımız bir davamız vardı. Mahşere kadar beraberdik, sözümüz yeminimiz vardı. Davamıza sevgi tohumu serpiyor, ,muhabbet pınarımızla suluyorduk. Kimseler bizi yıkamaz, ,yıldıramaz, ayıramaz, bir bedeniz dercesine meydan okuyordun. Kanatlarımı kırdın! sevgi kuşumu yaraladın. Muhabbet terk etti bizi, pınarımız kurudu, güvenim, umutlarım, inancım her şey yok oldu. Sevgi kuşum yaralandı gülüm!. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |