|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nermin,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2008 (18:09), Konuya Son Cevap : 29Haziran 2020 (10:54). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Temmuz 2008, 18:09 | Mesaj No:1 |
Ne çok hatıram var seninle Rabbim Ne çok hatıram var seninle Rabbim Ne çok hatıram var seninle Rabbim Bazen uzaklara salıyorsun beni Arayıp bulayım diye seni. O zaman içinde bulunduğum karanlıklardan NUR'una yol alıyorum ''Allah müminlerin dostudur.Onları karanlıklardan NUR'a çıkarıyor''ayeti ümidim ve kılavuzum oluyor. Karşıma hayeller,gölgeler çıkıyor.Yolumdan alıkoymaya çalışıyorlar. O zaman İbrahim gibi ''Ben gelip geçen şeyleri sevmem''diyorum. Bu arada mektuplarını okuyorum. Tatlı bir esintiyle geliyor sözlerin bazen Hele o baharda açan çiçekler yok mu?Hem senin güzelliğini okuyorum onlarda,hemde beni güzelleştirmek,geliştirmek istediğini... Başını toprakdan çıkaran filizleri görüyorum. Sanki bana ''Sende bu dünya toprağından başını çıkar,ahiretin güzel ikliminde filizlen,uzat dallarını cennete,ebedi meyveler ver''diyorsun. Ahh Rabbim; Bazen bunları unutup dünyaya sarıldığım oluyor. Hani neredeyse seni unutacağım. O zaman dünyayı elimden alıyorsun,dikenleriyle elimi kanatıyorsun. Sanki bana ''Senin asıl yurdun burası değil senin asli vatanın var.Seni bekleyen peygamberler,sıddıklar,şehitler,salihler var.BEN VARIM''diyorsun. O zaman şükrediyorum sana.Beni unutmadığından,terketmediğinden dolayı. Ya günahlarım,günahda ısrarım yokmu? Ozaman bana darılmışsın gibi geliyor.Şu sözünle teselli buluyorum,ümitleniyorum.''Rabbin seni terketmedi,darılmadı da'' O zaman dünyalar değil cennetler benim oluyor. Senin güzel isimlerini kalbime dolduruyorum.Seni herşeyden çok seviyorum.... | |
Konu Sahibi nermin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ayasofya 'da 85 yıl sonra bir ilk.. | Serbest Kürsü | EyMeN&TaLhA | 2 | 1869 | 10 Nisan 2015 23:57 |
1 Nisan | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | nermin | 0 | 1935 | 24 Mart 2015 22:36 |
Imamın vefatı.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 2 | 1786 | 21 Mart 2015 13:30 |
Dr. Işan Huseyni | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | nermin | 0 | 2142 | 14 Mart 2015 22:33 |
Aksemseddin Hazretleri diyorki.. | Alimler(Rh) | nurşen35 | 1 | 1945 | 14 Mart 2015 14:36 |
02 Temmuz 2008, 22:45 | Mesaj No:2 |
Cvp: Ne çok hatıram var seninle Rabbim "Kalpler ancak ALLAH'ı anmakla mutmain olur." (Râd suresi.28.ayet)
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
29Haziran 2020, 10:54 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
وَتَوَكَّلْ عَلَى اللّٰهِۜ وَكَفٰى بِاللّٰهِ وَك۪يلاً Allah’a güven; güvenip dayanmak için Allah yeter. (Ahzab 3)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |