|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2013 (19:13), Konuya Son Cevap : 29Haziran 2020 (00:40). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ağustos 2013, 19:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Ömür sahifesini yazmakla tüketen kalemim, neyleyim…/Mustafa Cilasun Ömür sahifesini yazmakla tüketen kalemim, neyleyim…/Mustafa Cilasun Bülbül Sesinin ülfetiyle feryat diyor Mahzun kuşlar kanatlarını çırparak Umuda yöneliyor Nasip bahtı felah için çiyli serdediyor, İçim gidiyor, gönlüm ağlıyor Göçüp giden şu virane gönlüm Sessizliğe gömülüyor, Uzletin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ıyla nefesleniyor Ne vakit Bir musalla taşını görsem Çıktığım ve ram olduğum efkârın Hüznü süruruyla ağlasam Yüreğimin yangınlığını hiçbir gönle Aktarmadan çığlığımı yudumlasam Hiç uyumadan seherin ahengini Ruhuma taşısam Ve [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın vecdiyle hasrete kansam Nereye Yaslansam sinem bir avare Sevda dilim için sanki edebi bir bahane, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]tan nasipsiz ve azade Başlıyor yine serabın ülfetine yakışan Ve yağarak anlamlaşan her kadre Ruhum bigâne, halim divan, Zihnim merdane, Nefesin hicranı duyulmuyor ah paye Bin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çökse de bu fakir gönlüme Haykırdığım melalim çaresiz Çekiliyor acı sessizliğine Hani takat ve şevk nerede, sürur Kalbimden arî derinliğinde ve kederiyle Ruhumdan sadır olan ve sinemi daraltan Yalnızlığımla abat olarak göçer giderim Sine-i Sürurumdan kopan yaprakları Ruhumun baki olan Hicran damlalarını terennüm ederim Bir yudum suya hasret nefes gibi Kuytu derinliğe meylederim, çile benim Ne kaldıysa ve bıraktığım çaresiz nefesimle, Hali fakirliğimde uçuk bir sazendeyim Kime hangi Cüretle nazar edebilirim Kalbi çöküntüleri ayan olan Ve fevkalade biçare sefilim Kalmayan gücüm, fersizleşen ve boşluğu anan İki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]üm ve edepten arî dilim Bu viraneliğimde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın namütenahi dirliğini Ve birliğini nasıl deruhte ederek giderim Ben hali Fakirliğimde ikamet edenim Adamlığın adımlarında ****netini Koruyanlara gıpta ederim Ah bigâneleşen [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lü nefesim, Ömür sahifesini tüketen hicrani defterim Sessizliğime çekilerek, Aziz nefesler için niyaz ederim, Selamı önceleyip sürur dilerim Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1107 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1039 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1134 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1856 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1382 | 12 Nisan 2018 15:58 |
17 Mart 2018, 22:57 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
....... Geceye dair bu güzel şiir @[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] CİLASUN hocamızın kaleminden gelsin... Ne vakit Bir musalla taşını görsem Çıktığım ve ram olduğum efkârın Hüznü süruruyla ağlasam Yüreğimin yangınlığını hiçbir gönle Aktarmadan çığlığımı yudumlasam Hiç uyumadan seherin ahengini Ruhuma taşısam Ve aşkın vecdiyle hasrete kansam
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Mart 2018, 14:35 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 |
Eyvallah efendim, kıymet bahşettiğiniz için müteşekkirim..
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
29Haziran 2020, 00:40 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Sine-i Sürurumdan kopan yaprakları Ruhumun baki olan Hicran damlalarını terennüm ederim Bir yudum suya hasret nefes gibi Kuytu derinliğe meylederim, çile benim Ne kaldıysa ve bıraktığım çaresiz nefesimle, Hali fakirliğimde uçuk bir sazendeyim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |