|
Konu Kimliği: Konu Sahibi antivirüs,Açılış Tarihi: 27 Temmuz 2008 (22:53), Konuya Son Cevap : 27 Temmuz 2008 (22:53). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Temmuz 2008, 22:53 | Mesaj No:1 |
Yarım Kalmış Bir Cümleyim Yarım Kalmış Bir Cümleyim Yine yarım kaldım.Yine..Özne ile başlanıldım,nesneler geldi,edatlar v.s. ama bir anlam kazanamadım..Yüklemim eksik işte.. Kayan yıldız,nemli toprak,dalgalı deniz,yeni umutlara gebe bir gökkuşağı.. Hepsinde bir ihtar gizli..Hepsi bir sır..Bir bilmece. Hiç bir şey tamamlamadı beni;tamamlayamadı.. Paslı bir rüzgar, riyakar kollar,kırılan kanadlar,bitmeyen inatlar ve mütebessim çehreler.. Her şey aslında yarım.. Eksiksiz olan var mı ki;Bu Dünyada? Sesler uçurum,sesler yalan..Takat yok artık. Caddeler yaralı,sineler alevli.Yağmurlar da erken yağar oldu artık;intiharlarıma.Takatim yok artık.Yookk Çok mu çileliyim,yoksa çok mu karamsar Bu dünyanın denizine mi aldandım yoksa Sırlı aydınlıklara doğru yol alırken; yalnız karamsarlıklar arkadaş olmuş bana.. Bir vefakar dostla kurtuluş yolunda mıyım diye düşünürken; hüzünlü bir merasim hazırlanmış bana MERHABA! DÖNME KENDİNE! 'O' DÖNSÜN KENDİNE! Nedir bu tanımsızlık.Herşeye rağmen çakılmışız kırılgan bendlere Alenen yaşanmamış baharlarımız da çoğalır olmuş Tasavvurlara yer kalmamış;seraplarımızdan Gölgede kalan anlamlı yadlar;gün ışığına çıkamamış Yarım kalma kuşkusuyla VE BENİM SON ŞANSIM! BİR EYLÜL YAĞMURU DA TAMAMLAYAMAMIŞ BENİ! YİNE YARIM KALMIŞ BİR CÜMLEYİM İŞTE! YİNE YARIM KALMIŞ BİR CÜMLE! Ve anladım ki;herkes ve her şey yarım Tamamlanmak adına çoğu girişimlerde bulunsak da;yarım kalmak da güzel aslında En-nihayetinde vuslat anında ancak TAMAM olacağımızı bilmek de güzel! Ve bilirim ki yarım bırakılmış yüreğim senle tamam olur Rabbim | |
Konu Sahibi antivirüs 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dua... | Dua Bölümü | Kara Kartal | 2 | 1977 | 28 Aralık 2008 21:34 |
Yüreğime Sor Beni | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 1 | 2251 | 27 Aralık 2008 00:58 |
Kahve Gözlüm!** | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 1 | 2295 | 27 Aralık 2008 00:46 |
Yokluğun Adı Yok | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 2 | 2169 | 27 Aralık 2008 00:27 |
Bazı Çocukluk Çağı Hastalıkları | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | Tuba_ | 7 | 2688 | 24 Aralık 2008 22:36 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |