Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular

Konu Kimliği: Konu Sahibi vertyucek,Açılış Tarihi:  14 Ağustos 2015 (22:11), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2015 (16:58). Konuya 72 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı74Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 16 Ağustos 2015, 15:30   Mesaj No:41
Durumu:fedra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29784
Üyelik T.: 26Haziran 2013
Arkadaşları:11
Konular: 35
Beğenildi:87
Beğendi:155
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Korkmuyorum ben silmedim yönetici müdahale etmiş. Kimden korkacam söylermisiniz sizdende devletinizdenmi hiç umrumda bile değil.

kimden mi korkacaksınız Allah'tan korkun ! bu kadar canın hesabını nasıl vereceksiniz ? şucu savunan da işlemiş gibi sayılır.. sizi Allah'a havale ediyorum.
Ahmet32678 beğendi.
Alt 16 Ağustos 2015, 15:30   Mesaj No:42
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Memleket:MALAZGIRT
Konular: 295
Beğenildi:128
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:

Alıntı:
musab27 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar; burası İslam Ahlakı üzerine kurulmuş, islami ilimleri tahsil ile uğraşan tertemiz saf insanların kaynağı bir site. Ama daha önce akp aksaray hurma kütüğü ve benzeri konularda karşı karşıya geldiğim ama yazmaya değmedikleri için uzatmadığım bazı ajanlar var.

burda herşeyin farkında olan arkadaşlar lütfen kimsenin etkisinde kalmasın, üslubunu da bozmasın. Onların niyeti Müslümanların itikadını, sünnet inancını,kardeşliğini birlik beraberliğini bozmak. Hatta bazıları sitede yazar müsveddesi olmuş.

Şimdi site yönetimine düşen bu gibi ehli sünnet ve kardeşliğimizin düşmanı pkk süprüntüsü ve mezhebi bozukları içinden ayıklamaktır. Eğer yapmıyorsa bu sitenin misyonu ben ve benim gibi düşünen insanlar açısından değişir. Bende bu yazar müsveddelerinin anladığı dilden cevaplarını verir ve siteyi her ortamda afişe edip bölücüklerini anlatırım.

güzel ülkemin her türlü iç dış düşmanlarla uğraştığı şu dönemde Kürt kardeşlerimize milliyetçilik hastalığını şırınga edip her ortamda hastalıklarını döken adilere fırsat vermeyelim.
Bir islam ilim sitesinde dinsiz şerefsiz kukla yahudi yönetiminddki pkk hoca geçinenler tarafından savunuluyorsa bu komedidir dalga geçmektir.
ve buna da hala izin veriliyorsa bu site ymnetimi de artık bir duruş sergilemeli. Burda iyiniyetle çalışan paylaşan insanlara karşı sorımluluğunu yerine getirmeli.
en basit tabirle burda soysuz pkkyı savunup, dağdaki itlere gerilla deyip,her gün gencecik fidanları öldürüp çocuklarını yetim bırakanları savunanlara, bırak islami yazar hoca felan demeyi, ben insan demem...
Sen insan desen ne yazar demesen ne yazar benim fikirlerim seni yada siteyi bağlamaz beni bağlar . Yazacaklarımdan ben sorumluyum edep dairesi dışına çıkmayın efendice eleştirinizi yazın. Pkk hususunda sizin gibi değilim olamamda bana göre Gerilla size göre terör . Size göre devlet bana göre terör siz kendi pencerenizden ırki refleksleriniz ile olaylara bakıyorsunuz ben devletin 100 yıldır kürtlere uyguladığı asimilasyon inkar imha politikaları ile bakıyorum zulmü yaşayan siz olmadığınız için bakış açınızı normal buluyorum.
JAZARİ beğendi.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 15:34   Mesaj No:43
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

3 yıldır bir tek asker ve polis ölümü yokken ortam yumuşamış ve barış adımları atılmıştı. Tepedeki zalimler kendi menfaatleri adına bir çok insanın ölümüne sebep oldular. Kendi evlatları yalılarda askerlik yaparken gemilerde keyf çatarken işçinin garibanın orta halli mazlumların evlatlarını utanmaz diyanet aracılığı ile feda etmeye sevk edenler bu ölümlerin başsorumlularıdırlar.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 15:38   Mesaj No:44
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

Yazarlığıma söz edenler bütün yazılarıma bakın Hangisinde Kürt yada Türk kavmini övecek ayrıştıracak bir söz etmişim. Her daim itidalli bir çizgide benimsediğim Kuran ile hareket etmişimdir. Mezhep hadis rivayet vs Dinde ölçüm değildir Tek ölçüm Kurandır. Zalim ve mazlum ayrımı yapacak kapasitedeyim Ölen ve Öldürülen insanların kanı üzerinden siyaset yapan alçaklar her daim mazlumların omuzlarında kendilerine yer bulmuşlardır.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 15:45   Mesaj No:45
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

O Putperest şeyhleriniz yıllarca din adı altında Kürtleri nasıl kandırdığını iyi biliriz. Münafıklık yapmak neysem oyum sizin gibi kıvırmam pkk'nın mücadelesi yapılan zulümlere göre doğrudur. Bunu söyler ve savunurum . Söze geldiğinde İnsan ayrımı yapmayan siz ve sizin gibiler Allahın yarattığı bir ırk olan ermenileri aşşağılabilmektesiniz. Osmanlı döneminde osmanlının içinde binlerce ermeni bugün tc'den çektiğini çekmedi. Hemen günah keçisi ilan edilen bir ırk olarak aşşağılama hakkını size kim veriyor.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 15:46   Mesaj No:46
Medineweb Emekdarı
Allahın kulu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Allahın kulu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 33478
Üyelik T.: 09 Kasım 2013
Arkadaşları:29
Konular: 164
Beğenildi:1156
Beğendi:1570
Takdirleri:5244
Takdir Et:

Olduren sensin fakat suclu degilsin
Turkcedi bumu

Onlar hainlwr ama ben yukari boyum yetmedi fukarayi oldurdum
Birde bana konusmayi bilmiyon diyon
Banlanmaktanmi korktun da yumusadin
Az once neden boyle demedinde direk gerillayim dedin
Nedeni sen milletin milliyetci damarina basip banlanmasini saglamak degil mi

Vakit namazinizi kildiniz mi?
Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle:
Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.
Alt 16 Ağustos 2015, 15:47   Mesaj No:47
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

Terörist olan devlettir yüz yıllık politikasıdır. Dersim zilan roboski suruç katliamlarını yapandır .Banlanmama çokmu meraklısınız kendi fikrinizden olmayan devlet yalakası olmayan biri ile karşılaştığınız için bocalıyorsunuz.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 15:50   Mesaj No:48
Medineweb Üyesi
Durumu:musab27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 43173
Üyelik T.: 23 Mayıs 2014
Arkadaşları:0
Konular: 2
Beğenildi:69
Beğendi:1
Takdir Et:

Hadisi rivayeti kabul etmezmiş paşam. Senin kabul etmeni hocalığını sevsinler. Ulan kelime tevhidin yarısında Peygamberi ikrar vardır. Sen birde kendine çıkıp Müslümanım Hocayım diye yazı mı yazıyorsun.
Tek rehberi Kuranmış. Senin gibilerin zihniyetini sevsinler. Kuranı ne kadar anladığın hadisi inkarından belli oluyor.
sen şimdi namazda kılıyorsundur.hocasın ya ;)
Sahi Kurandaki hangi ayete göre namaz kılıyorsun. Heee abdest alıyor musun. Mesela guslü hangi ayete göre alıyorsun?

Sizin gibileri afişe etmek de boynumun borcu olsun. Bölücü münafıklar sizi
Ahmet32678 beğendi.
Alt 16 Ağustos 2015, 15:53   Mesaj No:49
Medineweb Emekdarı
Allahın kulu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Allahın kulu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 33478
Üyelik T.: 09 Kasım 2013
Arkadaşları:29
Konular: 164
Beğenildi:1156
Beğendi:1570
Takdirleri:5244
Takdir Et:

Sana selam olsun yolun yol degil allah sana akil fikir versin

Vakit namazinizi kildiniz mi?
Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle:
Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.
Alt 16 Ağustos 2015, 15:53   Mesaj No:50
Durumu:Ahmet32678 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 50467
Üyelik T.: 16 Ağustos 2015
Arkadaşları:0
Konular: 0
Beğenildi:0
Beğendi:6
Takdir Et:

Alıntı:
musab27 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar; burası İslam Ahlakı üzerine kurulmuş, islami ilimleri tahsil ile uğraşan tertemiz saf insanların kaynağı bir site. Ama daha önce akp aksaray hurma kütüğü ve benzeri konularda karşı karşıya geldiğim ama yazmaya değmedikleri için uzatmadığım bazı ajanlar var.

burda herşeyin farkında olan arkadaşlar lütfen kimsenin etkisinde kalmasın, üslubunu da bozmasın. Onların niyeti Müslümanların itikadını, sünnet inancını,kardeşliğini birlik beraberliğini bozmak. Hatta bazıları sitede yazar müsveddesi olmuş.

Şimdi site yönetimine düşen bu gibi ehli sünnet ve kardeşliğimizin düşmanı pkk süprüntüsü ve mezhebi bozukları içinden ayıklamaktır. Eğer yapmıyorsa bu sitenin misyonu ben ve benim gibi düşünen insanlar açısından değişir. Bende bu yazar müsveddelerinin anladığı dilden cevaplarını verir ve siteyi her ortamda afişe edip bölücüklerini anlatırım.

güzel ülkemin her türlü iç dış düşmanlarla uğraştığı şu dönemde Kürt kardeşlerimize milliyetçilik hastalığını şırınga edip her ortamda hastalıklarını döken adilere fırsat vermeyelim.
Bir islam ilim sitesinde dinsiz şerefsiz kukla yahudi yönetiminddki pkk hoca geçinenler tarafından savunuluyorsa bu komedidir dalga geçmektir.
ve buna da hala izin veriliyorsa bu site ymnetimi de artık bir duruş sergilemeli. Burda iyiniyetle çalışan paylaşan insanlara karşı sorımluluğunu yerine getirmeli.
en basit tabirle burda soysuz pkkyı savunup, dağdaki itlere gerilla deyip,her gün gencecik fidanları öldürüp çocuklarını yetim bırakanları savunanlara, bırak islami yazar hoca felan demeyi, ben insan demem...

ytksevda banlanmadığına göre site yöneticisi de aynı fikirde kardeşim forum islami forumu değil terörist forumu ! şimdi de bu teröristi değil beni banlayacaktır.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 65 Kişi okuyor. (0 Üye ve 65 Misafir)