Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular

Konu Kimliği: Konu Sahibi vertyucek,Açılış Tarihi:  14 Ağustos 2015 (22:11), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2015 (16:58). Konuya 72 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı74Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 14 Ağustos 2015, 22:11   Mesaj No:1
Medineweb Üyesi
Durumu:vertyucek isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 26456
Üyelik T.: 08 Mart 2013
Arkadaşları:0
Konular: 89
Beğenildi:33
Beğendi:24
Takdirleri:146
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Eûzubillâhimineşşeytânirracîym - Bismillâhirrahmânirrahîym
Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım. Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun. Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne.

وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ
ve mâ tevfîkî illâ billâh, aleyhi tevekkeltu ve ileyhi unîb
selamun aleyküm rahmetullahi ve berakatühü

Değerli kardeşler görüyor,izliyor ve üzülüyorsunuz.yurdumuzda terör denilen illet yeniden hortlatıldı.pkk terörü on yıllarca kürt demeden türk demeden kundaktaki bebeğinden,70 yaşında ki ihtiyarına kadar on binlerce masumun canını aldı ve almaya devam ediyor.

Peki ne için bu kadar kan,gözyaşı,tabut?...neden birbirimizi vuruyoruz?şimdi bir çoğunuzun neden olacak aramıza sokulan fitneden,nifaktan ötürü dediğinizi tahmin ediyorum.

Kürt kardeşlerimizin inandırıldığı bir şey var nedir o?işte şu “Devlet bize bakmıyor!” “devlet bize ayrımcılık yapıyor!”

Şimdi size çok ilginç bir şeyi anlatacağım.Bir keresinde bir otobüs durağına yakın bir bankta oturmuştum.insanlarla sohbet etmeyi severim.orada da bir kürt kardeşimle tanışmak nasip oldu,çok dindar bir kardeşimiz olduğu konuşmalarından belli idi.CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH ile ilgili PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ile ilgili meselelerin hepsinde mutabakata vardık çok güzel anlaşıp sohbet ettik,birbirimizi de birer müslüman kardeşi olarak sevdik,ısındık.içimden şöyle geçti “bu kardeşimle aramıza sokulmaya çalışılan fitne’den,nifaktan’da bahsetmeli görüşünü almalı.”doğrusu bu kadar dindar bir kardeşimin terörü savunmayacağını umuyordum.

Terör meselesine getirdim konuyu.Kardeş ne yazık ki terörü savundu savunurken de en başta şunu söyledi kendisinin köyünün yollarının delik deşik olduğunu,köyünün devlet tarafından bakımsız bırakıldığını bununda bir haksızlık olduğunu söylüyordu.Din,iman konusunda çok güzel anlaştığım kardeşimle ne yazık ki terör konusunda anlaşamadık üzüldüm.

Ben hatayın ücra köylerinden birinde doğdum benimde köyümün yolları delik deşik adeta her yanı köstebek yuvası gibi idi.şehre giden devlete,belediye’ye ait bir taşıt bile bulamazsınız...hala tayin edilmiş değil.ama ben hiçbir zaman köyümün devlet tarafından “Kasıtlı” olarak bakımsız bırakıldığı düşünmedim zaten de o anlama gelmezdi.

Ne yazık ki devletimiz çokta zengin bir devlet değil malasef.bu günlere gelene kadar bir çoğunuz yaşamıştır ne krizler ne iflaslar oldu ne sefaletler görüldü.ne yazık ki yeni yeni belimizi doğrultmaya krizlerin,iflasların etkisinden kurtulmaya çalışıyoruz.devletimizin memleketlerimizde ki eksik bıraktığı şeylerde kasıt,ayrımcılık aramak bizi yanıltacaktır!

Eğer devlet kürt kardeşlerimize kasıtlı bir ayrımcılık yapacak olsa idi Devlet kurumlarını kürt kardeşlerimize kapaması gerekirdi.mesela hastahanelere kürt kardeşlerimizi alma-ması gerekirdi.okullara ve diğer devlet kurumlarına da öyle...oysaki böyle bir durum kesinlikle yok olamazda,olmazda.

Şimdi benim hazırlamaya çalıştığım şu tabloya dikkat(eksikleri olabilir bağışlayın):

Kürt başbakanlar :Turgut Özal,bülent ecevit,ismet inönü

Kürt Cumhurbaşkanları:Turgut Özal,cemal,gürsel,ismet inönü…

Evet gördüğünüz üzere kürt kardeşlerimiz bu memlekette başbakan,cumhurbaşkanı dahi olabilirler seçime girerek(bölücülük yapmadıkça!).bu tablo ülkemizde bir ayrımcılığın olmadığını gösteren en bariz göstergelerden biridir.bunun yanında sayısız kürt bakan ve milletvekilini de ekleyebiliriz bu listeye.bazıları bu kürt kökenli siyasetçilerimizin bazısının babasının, bazısının annesinin kürt olmadığını söyleyebilir belki.mesala Turgut Özalın Babası malatyalı bir türk annesi ise tuncelili kürt bir öğretmen kardeşimizdir.bu turgut özalın kürt kökenli bir kardeşimiz olmadığını göstermez.daha da iyisi halkın arasında da bir ayrımcılığın olmadığını kız alıp verecek kadar birbirlerine yakın olduklarını gösterir.

Bunun dışında türk halkının severek takip ettiği bir çok sanatçı vardır.onları da dışlamadan severek takip etmektedirler.kimisini imparator yapmıştır türk halkı kimisini kraliçe…

Doğduğu yerde ki imkanları beğenmeyen kürt kardeşlerimizden bir çoğu batı vilayetlerimize gelmiş burada kürt olduklarından dolayı hiçbir ayrımcılıkla karşılaşmadan çalışmaktadırlar.hatta zengin olan büyük servetlere kavuşan bir çok kardeşimiz de vardır.

O halde aramıza sokulan bu nifaka inanmak devam ettirmek,bu fitneye uymak niye?

Aramıza fitne sokanlara inanarak onlar yüzünden birbirimizi kırmak bize zarardan başka hiçbir şey getirmez!bakınız ırak bizim için çok güzel bir örnektir.onlarda ülkelerine başkaldırmanın ve amerikanın,israilin özgürlük,hürriyet getireceğini zannediyorlardı.yıkılan devlet liderinin büstünü tekmeliyorlardı(saddamı savunmuyorum).oysaki abd’li,israilli zalimler onlara ölümden başka bir şey getirmedi.abd’in özgürlük,barış dediği şey onbinlerce,yüzbinlerce müslümanın ölümünden başka bir şey değildi.kafirler öldürmeyi hele ki müslümanı öldürmeyi çok sever.abu gurayb hapishanelerinde,guantanamo üslerinde(işkence evi diyorum ben) sebepsiz yere vahşetli işkence gören müslümanlara bir bakın.bir de yetmezmiş gibi petrollerini sömürdürüyorlar,üstüne üstlük kendi kurdukları işid gibi terör belalarını başlarına sardılar.ırak ıraka abd ve israilin getirdiği özgürlük ve barıştan sonra iflah olmadı,olamadı,kafir orad iken asla da olamaz...

Mısırda aynı şekilde.ülkelerinde ki mevcut siyasi hali bozmak için müslümanları kullandılar sonra ilk fırsatta darbecilerle başlarına geçtirler onları hapse attılar şimdi de idam ederek öldürmek istiyorlar.

Tabi bunun yanında işkenceden,ölmekten,öldürmekten çok daha kötü bir şey yapıyorlar.Terör Dinimizi,İmanımızı Vuruyor konusunda bahşetmiştim.şer odakları terör örgütleri eli ile kürt kardeşlerimizin arasında hristiyanlığı,ateizmi yayıyor!kandırılmış ve dinden imandan habersiz gençlerimiz zalimler zalimi CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH’ÜN,dinimizin düşmanı yahudi ve hristriyanların emellerine hizmet edeceğim derken bir çoğu ahirete hristiyan yada ateist yani kafir gidiyor!yazık günah değilmi?bu ateşi kürt kardeşlerimiz görmüyorlar mı?

Bismillâhirrahmânirrahîm
Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki esirgenesiniz.
HUCURAT Sure-i Celilesi 10.AYETİ Kerime

Bismillâhirrahmânirrahîm
Ey iman edenler! Hep birden barışa girin. Sakın şeytanın peşinden gitmeyin. Çünkü o, apaçık düşmanınızdır.
Bakara Sure-i Celilesi 208.AYETİ kerime

Çok ilginç bir haber:
ABD Kara Kuvvetleri Komutanı: Irak'ta Çözüm Bölünme Olabilir
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu haberin bir çoğumuza bir şeyler çağrıştırması gerekiyor sanırım.

ALLAH-U alem.(CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH en doğrusunu bilir.
CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH EFENDİLER EFENDİSİ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM ve katında tüm hakkı ve hatrı bulunanlar yüzü suyu hürmetine tüm mü’minlere,müslümanlara af,mağfiret,rahmetler,kurtuluşlar nasip kılsın.İSLAM coğrafyası üzerine fitne ve nifak sokarak zalimlerin akıttığı,akıttırdığı kanı,zulmü durdursun.dünya ve ahirette bizi zelil ve perişan olmaktan kurtarsın,aziz eylesin.amin ecmain ve selamun alel MÜRSELİN vel hamdulillahi RABBÜL ALEMİN.selam ve dua ile
fedra ve seher1906 beğendiler.

Konu Sahibi vertyucek 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Cübbeli Ahmet Hoca ile 54 Farz Dersleri 2.... Videolar/Slaytlar vertyucek 0 198 31 Temmuz 2023 22:55
Depremlerin devam edeceği başka sıkıntılarında... Dua Bölümü vertyucek 0 399 01 Mart 2023 19:44
Muazzam bir Salavat İsmi Azamdan olduğuda... Hafta'nın Konusu Mihrinaz 3 756 24 Şubat 2022 03:20
PEYGAMBERİMİZ AYI İKİYE BÖLDÜ! Hafta'nın Konusu vertyucek 2 696 12 Ocak 2022 21:27
Bitcoin (BTC) Can Alıyor Dikkat! Hafta'nın Konusu Kara Kartal 2 750 16 Ekim 2021 01:46

Alt 14 Ağustos 2015, 22:35   Mesaj No:2
Durumu:fedra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29784
Üyelik T.: 26Haziran 2013
Arkadaşları:11
Konular: 35
Beğenildi:87
Beğendi:155
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Allah razı olsun türk kürt kardeştir aksini söyleyenler nifak tohumu ekenlerdir.
vertyucek beğendi.
Alt 14 Ağustos 2015, 22:39   Mesaj No:3
Durumu:seher1906 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 49487
Üyelik T.: 24 Nisan 2015
Konular: 1
Beğenildi:6
Beğendi:10
Takdir Et:

fitne çıkartıp ülkeyi içten bölmeye çalışanlar...
vertyucek beğendi.
Alt 14 Ağustos 2015, 22:52   Mesaj No:4
Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:

Aleyküm selam ve rahmetullah...

İlk önce müsadenizle kac kelam etmek isterim kardeşim.

Gercek manada kardeşligin arasındaki fitnenin ana temalarını gündeme getirmiş bizle paylaşmıssınız bunun icin tesekkürler, Lakin: Konuyu örneklendirmeye calıstıgınız benzetmelere katılmıyor bununla ilgili hasbihal maksadıyla Müslüman kürt olarak konuyu zenginleştirmek isterim..

Sabırla ve önyargısız bir sekilde okumanız temennisyle..

Verdiğiniz basınızdan gecen otobüs duragı ile baslıyım:

Genel anlamda hayatım Batı illerinde gecti lakin dogunun en ucra noktalarında görevimden dolayı bulundum ve suan yine en ucra noktalara göreve gidiyorum,

yasadıgım batı maceralarını anlatmaya calısırsam ne flas bellegim olan beynim bunu kaldırır nede Beyinleriniz bunu kabul eder,ama konu anlasılsın diye bir örnekle geceyim :

Evet ben kürtüm ama Müslüman bir kürtüm ,ama ne yazık ki kürtüm diye agır hakaretler yasadım sözlü tacizlere ugradım hatda kavgalara sebebiyet veren meselelr gördüm fazla derinlere girmeye gerek yok Kac gün Önce Erzurumda vanlı ve agrılı insaat işcilerine saldırıldı nedeni ise Kürt olmaları idi..

Ayrımcılık cok gördük ,yasadık yasatdırdılar,Lakin bugüne kadar türklerin biz kürtlere yaptıgı ayrımcılıgı biz kürt bölgesinde onlara yapmadık.65 plakadan dolayı sırf kürtüm diye yedigim cezalarıda saymıyorum batıda.

Yerel haber ajansının röpartajı yaparken vana göc etmek zorunda kalan bir hakkari köy agası ile olan görüşmemiz bizi cok etgilemişti,Röpartajın videsounuda insallah ilerde yayınlarım,

röpartajda kısaca bu konusuldu neden göc etdiniz neden yurdunuzdan buraya geldiniz,neden pkk ya destek verdiniz :

cevapları sasırtıcı bi o kadarda ilgincti,

Biz göc etmedik askerye bizi zorladı ,onlar bizim evlerimizi yaktı , neden pkka destek veriyorsunuz sorusunada hic cekinmeden aynen söyle söyledi.

Kürtce bana dedi du kiyi kurmanci ,ben eri kurmancım yani sen kimsin kürtmüsün evet ben kürtüm dedim,kamerana döndü ben yok dedim o türk.

o zaman dedi kamarencıya bunun cevabını vereyim dedi.

Pkk neden destek veriliyor o bölgede ,dediki arkadasım kamarancıya sen hakkaride köyde yasıyorsun askerye köyü basıyor gözün önünde hanımına kızına yada annene tecavüz ediyor ,seni öldürüsiye dövüyor hayvanlarını yagmalıyor ne yaparsın?

Türk olan kamerancı acık ve net dedi daga cıkarım göçmen olan hakkari ile iste bizim halkımızda bunu yaptı..

Bir zamanlar Siz bilmessiniz ama kürt halkı bunları yasadı tabiki ergenokanda bunlar cıktı zaten Devletin icinde nasıl bir devlet oldugu neler yaptıgı suan Kürdistanda 18 bin faili mechul var bunlar cogu tabur ve tugayların bahcelerinde asit kuyularında cıktı..Bakın Tabur ve tugayların içinde...

Allah icin adeletli olun der Rabbimiz suan ki durum nasıl derseniz gercek manada eskisi gibi zulümler yok..

Bu halk işsiz neden batıya gurbet deriz kim ailesini bırakıp calısmaya gitmek ister ,Türkiyenin yeraltı kaynaklarını cogunu dogu ve güneydogu besler lakin bu ham madde nerde işlenir batıda neden?

Özgürlük yolların taslı olmasından değil beyinlerin namusu ile olunur..

Kürt baskanlar ve cumhurbaskanları :

Bu konuda o kadar uzun konusulmaya deger bi konu olmadıgını düşünüyorum cünkü kürtlere birşeyler yapmadılar tam tersine kürt ırkının kıyımına neden oldular.

Ohal zamanında öldürülen onlarca kürtleri saymıyorum bile yada cezaevlerinde arkalarını dönderilip kuyruklumusun sen kürt diye öldürülenler cabası ,

Kürt erkek din alimlerine askerye tarafından yapılan tecavuz ve katliamlarıda saymıyorum,

Bombalanan kürt köylerinide saymıyorum,

vs .vs .vs.vs.

Olayı uzatmak istemem kısacı demem sudur.:

Siz türkler ve araplar Müslüman kürt kardeşlerinize sahip cıkmadınız ,Kürtleri leninci komunist Pkk nın kucagında bıraktınız ,Şimdi birseyler yapmak istiyorsunuz ama iş işten gecti..

Pkk bir neden değildir pkk bir sonuctur,Zulmün,tecavüzün katilamından cıktı ,suanki yolu nasıl derseniz Allah bu ya zamanın zulme ugayanları bugün zulüm ediyor...

Evet suan bu örgüt yabancı güclerin ki bunlar fitnenin bası israilin elindedir ve Tek dertleri islamdır ..

Bugün pkk islama karsı kullanılan en büyük örgütdür.
Bugün pkk devletle işbirligi olan en büyük örgütdür.
Bugün pkk Müslüman kürtlere katliam yapan en büyük örgütdür...

Toplamak gerekirse konuyu eski zulümler kalmadı lakin insanların acısı öyle bir işlendiki kolay kolayda cıkaramassınız..

Ümmeti bilincini diri ve saglam tutarsak ,milleyetciligi icimizden atarsak ve kardeşlerimize sarılabilirsek insallah Rabbimizin yardımıyla bu zulümler kan ve revan duracaktır..

Buda İslam olmaktan gecer.

hayırla..
Esma_Nur beğendi.
Alt 14 Ağustos 2015, 23:04   Mesaj No:5
Takdir Et:

Alıntı:
İslaminesil Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Aleyküm selam ve rahmetullah...

İlk önce müsadenizle kac kelam etmek isterim kardeşim.

Gercek manada kardeşligin arasındaki fitnenin ana temalarını gündeme getirmiş bizle paylaşmıssınız bunun icin tesekkürler, Lakin: Konuyu örneklendirmeye calıstıgınız benzetmelere katılmıyor bununla ilgili hasbihal maksadıyla Müslüman kürt olarak konuyu zenginleştirmek isterim..

Sabırla ve önyargısız bir sekilde okumanız temennisyle..

Verdiğiniz basınızdan gecen otobüs duragı ile baslıyım:

Genel anlamda hayatım Batı illerinde gecti lakin dogunun en ucra noktalarında görevimden dolayı bulundum ve suan yine en ucra noktalara göreve gidiyorum,

yasadıgım batı maceralarını anlatmaya calısırsam ne flas bellegim olan beynim bunu kaldırır nede Beyinleriniz bunu kabul eder,ama konu anlasılsın diye bir örnekle geceyim :

Evet ben kürtüm ama Müslüman bir kürtüm ,ama ne yazık ki kürtüm diye agır hakaretler yasadım sözlü tacizlere ugradım hatda kavgalara sebebiyet veren meselelr gördüm fazla derinlere girmeye gerek yok Kac gün Önce Erzurumda vanlı ve agrılı insaat işcilerine saldırıldı nedeni ise Kürt olmaları idi..

Ayrımcılık cok gördük ,yasadık yasatdırdılar,Lakin bugüne kadar türklerin biz kürtlere yaptıgı ayrımcılıgı biz kürt bölgesinde onlara yapmadık.65 plakadan dolayı sırf kürtüm diye yedigim cezalarıda saymıyorum batıda.

Yerel haber ajansının röpartajı yaparken vana göc etmek zorunda kalan bir hakkari köy agası ile olan görüşmemiz bizi cok etgilemişti,Röpartajın videsounuda insallah ilerde yayınlarım,

röpartajda kısaca bu konusuldu neden göc etdiniz neden yurdunuzdan buraya geldiniz,neden pkk ya destek verdiniz :

cevapları sasırtıcı bi o kadarda ilgincti,

Biz göc etmedik askerye bizi zorladı ,onlar bizim evlerimizi yaktı , neden pkka destek veriyorsunuz sorusunada hic cekinmeden aynen söyle söyledi.

Kürtce bana dedi du kiyi kurmanci ,ben eri kurmancım yani sen kimsin kürtmüsün evet ben kürtüm dedim,kamerana döndü ben yok dedim o türk.

o zaman dedi kamarencıya bunun cevabını vereyim dedi.

Pkk neden destek veriliyor o bölgede ,dediki arkadasım kamarancıya sen hakkaride köyde yasıyorsun askerye köyü basıyor gözün önünde hanımına kızına yada annene tecavüz ediyor ,seni öldürüsiye dövüyor hayvanlarını yagmalıyor ne yaparsın?

Türk olan kamerancı acık ve net dedi daga cıkarım göçmen olan hakkari ile iste bizim halkımızda bunu yaptı..

Bir zamanlar Siz bilmessiniz ama kürt halkı bunları yasadı tabiki ergenokanda bunlar cıktı zaten Devletin icinde nasıl bir devlet oldugu neler yaptıgı suan Kürdistanda 18 bin faili mechul var bunlar cogu tabur ve tugayların bahcelerinde asit kuyularında cıktı..Bakın Tabur ve tugayların içinde...

Allah icin adeletli olun der Rabbimiz suan ki durum nasıl derseniz gercek manada eskisi gibi zulümler yok..

Bu halk işsiz neden batıya gurbet deriz kim ailesini bırakıp calısmaya gitmek ister ,Türkiyenin yeraltı kaynaklarını cogunu dogu ve güneydogu besler lakin bu ham madde nerde işlenir batıda neden?

Özgürlük yolların taslı olmasından değil beyinlerin namusu ile olunur..

Kürt baskanlar ve cumhurbaskanları :

Bu konuda o kadar uzun konusulmaya deger bi konu olmadıgını düşünüyorum cünkü kürtlere birşeyler yapmadılar tam tersine kürt ırkının kıyımına neden oldular.

Ohal zamanında öldürülen onlarca kürtleri saymıyorum bile yada cezaevlerinde arkalarını dönderilip kuyruklumusun sen kürt diye öldürülenler cabası ,

Kürt erkek din alimlerine askerye tarafından yapılan tecavuz ve katliamlarıda saymıyorum,

Bombalanan kürt köylerinide saymıyorum,

vs .vs .vs.vs.

Olayı uzatmak istemem kısacı demem sudur.:

Siz türkler ve araplar Müslüman kürt kardeşlerinize sahip cıkmadınız ,Kürtleri leninci komunist Pkk nın kucagında bıraktınız ,Şimdi birseyler yapmak istiyorsunuz ama iş işten gecti..

Pkk bir neden değildir pkk bir sonuctur,Zulmün,tecavüzün katilamından cıktı ,suanki yolu nasıl derseniz Allah bu ya zamanın zulme ugayanları bugün zulüm ediyor...

Evet suan bu örgüt yabancı güclerin ki bunlar fitnenin bası israilin elindedir ve Tek dertleri islamdır ..

Bugün pkk islama karsı kullanılan en büyük örgütdür.
Bugün pkk devletle işbirligi olan en büyük örgütdür.
Bugün pkk Müslüman kürtlere katliam yapan en büyük örgütdür...

Toplamak gerekirse konuyu eski zulümler kalmadı lakin insanların acısı öyle bir işlendiki kolay kolayda cıkaramassınız..

Ümmeti bilincini diri ve saglam tutarsak ,milleyetciligi icimizden atarsak ve kardeşlerimize sarılabilirsek insallah Rabbimizin yardımıyla bu zulümler kan ve revan duracaktır..

Buda İslam olmaktan gecer.

hayırla..

siz pkk yı mı destekliyorsunuz.. lanetlemelisiniz!!! pkk bir sonuctur ne demek
Alt 14 Ağustos 2015, 23:09   Mesaj No:6
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

Alıntı:
seher1906 Üyemizden Alıntı Mesajı göster
siz pkk yı mı destekliyorsunuz.. lanetlemelisiniz!!! pkk bir sonuctur ne demek
Allah muhafaza desteklemek nedemek...

Allahn laneti Milliyetci bütün örgütlerin üzerinde olsun...

Ehamdulillah ben müslümanım Lakin siz konuya tam egemenlik kuramadınız ki bu yorumu yaptınız..
Alt 14 Ağustos 2015, 23:13   Mesaj No:7
Medineweb Emekdarı
Allahın kulu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Allahın kulu_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 33478
Üyelik T.: 09 Kasım 2013
Arkadaşları:29
Konular: 164
Beğenildi:1156
Beğendi:1570
Takdirleri:5244
Takdir Et:

Pkk sonuctur
Demesine mi sasirdin
Turklerin kurt halkina tecavuz edip oldurmesi mi
Ya bu zulumleri yapan kisiler pkk zihniyeti halk ile askerin arasini bozmak
Evet zamaninda kurtlere zulm yapilmis
Turkl turke zulm yspmiyor mu
Turk kurt yok ki mazlum var
Neden bu ofke
Neden gencecik fidanlar oluyor
Sizde bu kuyruk acisi varken bizde evlat acisi varken
Neyse
İslaminesil beğendi.

Vakit namazinizi kildiniz mi?
Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle:
Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.
Alt 14 Ağustos 2015, 23:18   Mesaj No:8
Medineweb Emekdarı
Takdir Et:

Alıntı:
Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Pkk sonuctur
Demesine mi sasirdin
Turklerin kurt halkina tecavuz edip oldurmesi mi
Ya bu zulumleri yapan kisiler pkk zihniyeti halk ile askerin arasini bozmak
Evet zamaninda kurtlere zulm yapilmis
Turkl turke yspmiyor mu
Neden bu ofke
Neden gencecik fidanlar oluyor
Sizde bu kuyruk acisi varken bizde evlat acisi varken
Neyse
Rabbim kardeşler arasına fitne tohumu serpenlere lanet etsin...Bir müslüman türk kardeşime 100 tane milliyetci kürt kurban olsun,Bir müslüman kürt kardeşime 100 tane Milliyetci Türk kurban olsun...

Bizim kardeşliğimiz ırkımızla değil Dinimizledir..
vertyucek, fedra ve nurşen35 beğendi.
Alt 14 Ağustos 2015, 23:20   Mesaj No:9
Durumu:fedra isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 29784
Üyelik T.: 26Haziran 2013
Arkadaşları:11
Konular: 35
Beğenildi:87
Beğendi:155
Takdir Et:

kan davası gibi o zaman arkadaşlar... o benim atamı vurdu ben de onu vuracağım o zaman kardeşlik nerde kaldı barış nerde kaldı düşman mı olmalı kürt türk o halde ?

kürtlere karşı bişey demek değil niyetim benim anne tarafım kürttür ben barıştan yanayım...!!

onun bunun fitnesiyle kışkırtmasıyla mı hareket edilmeli müslümanları birbirine düşürmeye savaş çıkarmaya çalışıyorlar. ırkçılık yapanlaradır sözüm
vertyucek ve İslaminesil beğendiler.
Alt 15 Ağustos 2015, 00:23   Mesaj No:10
Takdir Et:

islaminesil kürtlere yapılan zulümleri yazmışsınız da bu kadar şehit oluyor kürtlerin türkleri öldürmesine ne diyeceksiniz? kardeşlik diyorsunuz kürtleri savunma amaçlı yazmış türklerin zulüm yaptıgını yazmışsınız ilk yorumunuzda
Allahın kulu_ beğendi.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 25 Kişi okuyor. (0 Üye ve 25 Misafir)