Medineweb Forum/Huzur Adresi

Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM DİNİ KONULAR.::. > Muhtelif Dini Konular > Muhtelif Konular

Konu Kimliği: Konu Sahibi vertyucek,Açılış Tarihi:  14 Ağustos 2015 (22:11), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2015 (16:58). Konuya 72 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı74Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 16 Ağustos 2015, 16:17   Mesaj No:61
Durumu:seher1906 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 49487
Üyelik T.: 24 Nisan 2015
Arkadaşları:0
Konular: 1
Beğenildi:6
Beğendi:10
Takdirleri:10
Takdir Et:
Standart Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?

Alıntı:
Yitiksevda Üyemizden Alıntı Mesajı göster
Yahu kışkırtsa banlansam ne olur ki. Ben Hak kı İslami bir sitede bile haykıramayacaksam lal olsun elim dilim. Böyle kansızlara bölücülere de susacaksak taş olalım.

Demogojiyi bırak. Rabbi sokaktaymış hasta ziyaretindeymiş. Hani polisleri uykuda arkasından vuran, gençlere yıllardır uyuşturucu taşıyan yahudi zihniyeti taşeronun yanında mı senin Rabbin. Ulan sen şeytana kulluğa başlamışsın haberin yok.

sorularıma cvp ver Kuranı rehber eden zat; namazı nasıl kılıyorsun guslü nasıl alıyorsun hadissiz Peygambersiz. Sahi senin Peygamberin kim?
açıkca kussana içini şuraya. Terör neymiş. Terör senin gibi islamı maske yapıp mün afık ateşini körükleyenlere denir.

Polis Asker ve Gerilla hangisi ölse üzülürüm neticede İnsandır. Polis ve Askere üç yıldır sıkılmayan kurşunlar neden seçim sonrası patlak verdi birilerinin kursağında kalan iktidar hevesi sebep değilmi. Üç yıldır hiç bir kesimden insanlar ölmez iken hepimiz sevinçli idik artık barışın olacağına inanıyorduk. Lakin şu anki hükümet ilk iki döneminde yaptığı güzel şeyleri şimdi insanların kanı üzerinden hesap yaparak heba etti. Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi. İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim.

bunları bahane ederek mi dağa çıktın
Alt 16 Ağustos 2015, 16:18   Mesaj No:62
Medineweb Üyesi
Durumu:musab27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 43173
Üyelik T.: 23 Mayıs 2014
Konular: 2
Beğenildi:69
Beğendi:1
Takdir Et:

Benim anlamadığım Hadis kabul etmezsin diyanet devlet tanımazsın ama Hadis derslerinin tasavvufun devlet üni lerinin eğitimin diyanetin olduğu yerde kol gezer sözümona yazarlık yaparsın. Hangi amaçla???

sizin gibilere kanmıyor insanlar. Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Herkesin bir planı var ama Rabbiminde planı var. Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız bölücü kansızlar... sana harcadığım vakte yazık.
fedra ve seher1906 beğendiler.
Alt 16 Ağustos 2015, 16:21   Mesaj No:63
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Memleket:MALAZGIRT
Konular: 295
Beğenildi:128
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:

Musab tek bir hakaret cümlesi kullanmadım ve yazdım. Kaç defa uyarmama rağmen halen aynı kafadasın tartışmayı bilmiyorsunuz sizin tartışma diye algıladığınız aslında benden olmayan düşmandır küfür edilir hakaret edilir bumu sizin dini terbiyeniz.
İslaminesil beğendi.

-İmam Ali- (a.s)
Alt 16 Ağustos 2015, 16:22   Mesaj No:64
Durumu:seher1906 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 49487
Üyelik T.: 24 Nisan 2015
Konular: 1
Beğenildi:6
Beğendi:10
Takdir Et:

Alıntı:
Musab tek bir hakaret cümlesi kullanmadım ve yazdım. Kaç defa uyarmama rağmen halen aynı kafadasın tartışmayı bilmiyorsunuz sizin tartışma diye algıladığınız aslında benden olmayan düşmandır küfür edilir hakaret edilir bumu sizin dini terbiyeniz.

sen çok terbiyelisin
Alt 16 Ağustos 2015, 16:42   Mesaj No:65
Medineweb Emekdarı
Durumu:EyMeN&TaLhA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 21422
Üyelik T.: 08 Kasım 2012
Arkadaşları:35
Konular: 784
Beğenildi:132
Beğendi:34
Takdirleri:141
Takdir Et:

Arkadaslar seviyeli tartisin lutfen.insanlari bizi zan altinda birakmayin..burasi kimsenin tekelinde degildir.herkes yazdigindan kendi sorumludur...

Medineweb in cizgisi bellidir..

Yonetim olarak; istisare edilip gereken yapilacaktir.bilginize...

Selametle..
Alt 16 Ağustos 2015, 17:57   Mesaj No:66
Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1453
Beğendi:482
Takdirleri:10949
Takdir Et:

Değerli Arkadaşlar,
ebu cehil bedirde gömüldü sandık.ne yazık ki içimizdeki ebu cehiller pervasızca yaşamaktalar ki parazitlik/mikropluk/virüslük ana temaları olmuştur.Bu kafa yapısına sahip kesim mutluluğa huzura düşmandır. Nerde sisli puslu hava varsa orda nemalanmaktadırlar.Çünkü beslenecekleri tek besin kan kin irin gözyaşı....silahla sussa kanlar dursa tebessümler gelişse ekmeklerinden olurlar. Enteresandır ki ebu cehil mertçe yiğitçe islama karşı mücadele edip uğrunda canını vermişken,bizim kitlenin ebu cehileri islam kisvesi altında "bende Müslümanım " ama ile başlayan islama savaş kafası....bu namert ebu cehil kafası mert ebu cehillerden daha beter...
Arkadaşlar,
sitemiz islami referans alan kuran sünnet ekseninde yanın yapmakta olup hiç bir kesimin sesi değildir olamaz.bizim kuralımız şudur : "islami ahlak/edep/saygı kurallarına uymak kaydı ile her düşünce fikir dile getirilebilir" ateiste ataistde ve her türlü izm de yazabilir.ama edeplice efendice hakaret etmeden...burada kimseye neden böyle düşünüyorsun hakkımız yok ve kimsenin düşüncesine de saygısızlık etmeyız.ama düşüncesini iğreti bir uslup ile dile getirilirse gereken yapılır.
düşüncelerimizi küfür hakaret etmeden de yazabilmeliyiz. Bunu bilmiyorsak öğrenmeliyiz. Öğrenmeye niyetimiz yoksa yazmamalıyız yazdırtmayız!
Gelelim asıl konuya;
en sonuncusu pkk olan 29 kürt isyanı tesadüf eseri değildir. İçimizdeki beyinsizlerin eseridir. Dünyanın en aciz varlığı tavuk bile arslana karşı mücadele ederek civcivlerini kollaması gerçeği....80 yıl zülüm ektik mahsulü biçmek de maalesef yaşayarak öğreniyoruz. Yüreğinde zerre iman olan kan kin irin ile işi olmaz. Razı olmaz. Sevinmez. İçimizdeki beyinsizlerin amacı da bu olduğuna göre bu beyinsizlerin ekmeğine yağ sürmek imani değildir ahlaki değildir vicdani ve insani hiç değildir.

bir kürt düşünün ki bir oğlu dağda biri polis biri asker....o baba sabahlara kadar gözyaşı ile dua etmektedir. Dağdaki oğlum ovadaki polis oğluma sıkmasın, bu kan kin dursun çaresizliği ile seher vakitlerinde feryat etmektedir Allaha...ve sen bu kürde soysuz diyorsan elini olmayan vicdanına koy öyle yaz.

Kürtlerin klasik laf cambazlarının yalan dolan makinası gibi asimile etmeleri,onlara hakaret etmeleri,aşağılamaları rencide etmeleri 80 yıldır çözüm olmadı olmayacaktır da....onlar terörist ermeni İsrailli batı oyuncağı gibi kuru sıkı suçlamalar ile çözüm değil sorunun bir parçası olmaya devam eder...

türkiyenin son seçimde 100 de 13 kesimin oyunu alan bir partiyi aşağılamak çözüm değildir ahlaki hiç değildir.bu kesime hakaret ebu cehillerin ekmeğine yağ/bal katmak olur.bu kesimi kazanmak varken onlara hakaret ederek yerden yere vurduğumuz pkk nin gücüne güç katmaz mı?
ev sahibi suçlu ki tedbirini almadı.Yahu bu hırsızın hiç mi suçu yok??? hırsız suçlu ise pervasız davranan ev sahibi çok mu masum???

sitemizin çizgisi bellidir.hiç bir ırkın izmin sesi değildir.yeri geldiğinde en yakın arkadaşlarımı banlamaktan/yazarlıklarını almaktan/editörlüklerini kaldırmaktan çekinmediğimi eski site sakinleri bilir.
Kimse bize adalet öğretmesin.ısırıcı küfürbaz hakaret içerikli düşüncelere geçit vermeyız.edep dairesinde herkes fikrini özgürce dile getirebilir...

hz Musanın dilinden bir ayet ile ALLAHIM İÇİMİZDEKİ BEYINSİZLER YÜZÜNDEN BİZİ HELAK ETME....
Allahın kulu_ beğendi.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alt 16 Ağustos 2015, 18:26   Mesaj No:67
Medineweb Sadık Üyesi
JAZARİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:JAZARİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 17525
Üyelik T.: 23 Mart 2012
Arkadaşları:1
Konular: 65
Beğenildi:74
Beğendi:41
Takdirleri:13
Takdir Et:

Alıntı:
Yahu kışkırtsa banlansam ne olur ki. Ben Hak kı İslami bir sitede bile haykıramayacaksam lal olsun elim dilim. Böyle kansızlara bölücülere de susacaksak taş olalım.

Demogojiyi bırak. Rabbi sokaktaymış hasta ziyaretindeymiş. Hani polisleri uykuda arkasından vuran, gençlere yıllardır uyuşturucu taşıyan yahudi zihniyeti taşeronun yanında mı senin Rabbin. Ulan sen şeytana kulluğa başlamışsın haberin yok.

sorularıma cvp ver Kuranı rehber eden zat; namazı nasıl kılıyorsun guslü nasıl alıyorsun hadissiz Peygambersiz. Sahi senin Peygamberin kim?
açıkca kussana içini şuraya. Terör neymiş. Terör senin gibi islamı maske yapıp mün afık ateşini körükleyenlere denir.

Polis Asker ve Gerilla hangisi ölse üzülürüm neticede İnsandır. Polis ve Askere üç yıldır sıkılmayan kurşunlar neden seçim sonrası patlak verdi birilerinin kursağında kalan iktidar hevesi sebep değilmi. Üç yıldır hiç bir kesimden insanlar ölmez iken hepimiz sevinçli idik artık barışın olacağına inanıyorduk. Lakin şu anki hükümet ilk iki döneminde yaptığı güzel şeyleri şimdi insanların kanı üzerinden hesap yaparak heba etti. Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi. İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim.
pkk'nın savunulacak bi tarafının olmadığı kanaatindeyim lakin ,
1-Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. pkk üst yöneticileri biz yapmadık demelerine rağmen Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi , neden 1. ve 3. parti olaylar araştırılsın yönündeki önerge için HAYIR(araştırılmasın!) dedi...

2- İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim.? yukarıdaki her iki soruda da yitiksevdaya katılıyorum.. Varsa cevabınız buyrun...

Bi tarafta buzdolabına kaldırılan çözüm süreci , öbür tarafta morglara kaldırılan gencecik fidanlar uzgn
Yitiksevda ve İslaminesil beğendiler.
Alt 16 Ağustos 2015, 19:07   Mesaj No:68
Medineweb Emekdarı
İslaminesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:İslaminesil isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 40187
Üyelik T.: 20 Mart 2014
Memleket:Wan
Konular: 316
Beğenildi:1428
Beğendi:590
Takdirleri:598
Takdir Et:

Özgür iradesine sahip insanlar da özgürce sözler cıkar ,ne aklını kiraya verir nede baskasının kullanmasına izin verir..

Allah c.c. halen akletmeyeceksiniz derken Düşünmenin ne kadar öenmli oldugunu görüyoruz.ve insan cok acelecidir..

Fikir alışverişlerin olgunlugu fikre saygı duymakla baslar ,Fikirleri hakaret küfür ,aşağılıyıcı sözler galebe yapmaz ,fikri deliller cürütür,,Delilin varsa konus yoksa öğren arastır,sorgula..Sorgulamayan beyinler her zaman kiralanmıstır ve kiralıktır..

İlk yorum yapan benim bu konuya..

Konuyu aTan abim kardeşimle ayrı fikirlerde bulunmamıza ragmen saygılı sevviyeli bir alısveriş yapmışken konunun bu sekil dagılması ,itici kırıcı hale gelmesi beni üzmüstür.

Neden ?

Alıp veremdiğimiz ney birbirimizle ,Allah resulu s.a.v mekkeyi fetetdiginde herkesi bagıslamısken ,Atam selahattin kudusu fetetdiginde bile orda yasayan herkesi kendi fikir ve düşüncelerini yasamaya söz etmemişken,bizim birbirimize olan nefretimiz Neden..

Tartısmak?

Kimseye bi fayda vermez kimsenin elinede birşey gecmez ,faydasından cok zararı vardır AMMA bu karsılıklı konusma fikir alısverişi kadar güzel bişi olamazken gelinen sonuc elem verici..

Kardeşiz ?

Bizler kardeşiz eksiklerimizle yanlsışlarımızla ,bu kin nefret kime fayda verebilir ki?
vertyucek ve Allahın kulu_ beğendiler.
Alt 17 Ağustos 2015, 15:12   Mesaj No:69
Medineweb Site Yöneticisi
Medine-web - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Medine-web isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 1
Üyelik T.: 14Haziran 2007
Arkadaşları:8
Konular: 340
Beğenildi:1453
Beğendi:482
Takdirleri:10949
Takdir Et:

medineweb yönetimi olarak pkk yı savunduğumuz tek cümlemizi bul mert diyelim. Eğer ki bulamazsanız namert damgasına hazır olun!
ortalık kan revan...bu kandan kinden beslenmeyi bırakın. Irkçı olmaktan Allaha sığınırım. Eğer hakkımdaki iddianız doğru ise gıybettir değilse iftiradır. Hakkımı helal etmiyorum.
kimsenin hatırı kara kaşı kara gözü için beynimi değişecek değilim.BENİM DİNİM İSLAM.ve dinim ırkçılığı bir din sayar.bir insan aynı anda iki dinde olmadığına göre ?

benim ve editörlerimin banladıkları FİKİRDEN DEĞİL İĞRETİ ISIRICI HAKARETÇİ DİL sebep olmuştur.konuyu uzatmayın burası ne pkk kampı ne MHP kongresi nede gezi parkıdır. Beğenmiyorsanız kapı orda!
nurşen35 beğendi.

Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.
Alt 17 Ağustos 2015, 15:41   Mesaj No:70
Medineweb Emekdarı
Yitiksevda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:Yitiksevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 2
Üyelik T.: 10 Nisan 2008
Arkadaşları:3
Memleket:MALAZGIRT
Konular: 295
Beğenildi:128
Beğendi:24
Takdirleri:153
Takdir Et:

Musab namaz ve güsul hususunda eğer biraz Kuran okumuşluğun var ise açık ve nettir. Allah Kur'anda Namazıda vakitlerinide açık bir şekilde beyan etmiştir. Maide suresi 6. Ayette herşey apaçık.

Dünden beri hemen hemen herkes şahsıma hakaret ile eleştiri yapmada ısrarlı. Bakın size tekrar söylüyorum hakaret etmeden konuşacaksınız buyrun konuşalım. Kelimelerinizde namussuz şerefsiz vs cümleler ile kendi karakterinizi ortaya koyuyorsunuz . Fikrimi beğenmeyebilirsiniz hatta size göre bölücü teröristte olabilirim sizin görüşünüz . Bak ben ne askere ne polise asla nede bana göre gerilla olana küfür etmiyorum sizin gibi it ermeni dölü israil uşağı demiyorum. Ölen ve Öldürülen ne ermenidir ne israildir ölen ve öldürülen bu vatanın evlatlarıdır. Gerilla öldürüldüğünde asker öldürüldüğünde ağlayan sızlayan Analardır. Baştaki 550 Namussuz değildir. Bu 550 kan emici vampir maaşlarını alır keyif çatar politika yaparlar politika ise: Taşları bağlayıp Köpekleri salıvermektir.

-İmam Ali- (a.s)
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 76 Kişi okuyor. (0 Üye ve 76 Misafir)