|
Konu Kimliği: Konu Sahibi iklimya,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2008 (00:13), Konuya Son Cevap : 04 Ekim 2023 (23:43). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2008, 00:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Secde Aşkı Secde Aşkı Bir gül ekin, Ama bu sefer kalbinize ekin bu gülü. Bir sevda tutun, Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı. Bir hayal kurun, Mutluluk vadisinde, gül bahçesinde, sevgi şehrinde, insanlara huzur saçan, mutluluk yayan, insanların kalbinden hüznü alıp yerine sevdayı, sevgiyi, aşkı, Allah aşkını yerleştiren bir yerin hayalini kurun… Bunlar hayal ama mutluluk uzakta değil ki… Aşk, sevda uzakta değil ki… Kapatın kalbinizi madde âlemine, açın gönlünüzü mana âlemine, çıkın seyahate… Ama bu seyahat madden uzak, gül bahçesinde, sevda mahallesi, aşk sokağı, Namazgâh hanı, seccade döşeğinde gözyaşlarıyla ıslanan seccadenizin üstünde… Ötelere adım atın, Çırpın kanatlarınızı, uçun göklere, varın semalara, tanışın peygamberlerle, uzanın göklere yaklaşın cennete, girin Sidretül müntehaya, hani me’va cennetinin yanında, için orda gözyaşlarıyla doldurduğunuz mana sütünü, işte bakın sevgiliniz tam karşınızda, sizlerin selamını bekliyor mukabele etmek için. Şahitler de hazır sizlere tanıklık etmek için. Daha ne beklersiniz işte geldiniz kab-ı kavseyne hadi, şimdi işte alın seccadenizi, açın kalbinizi, dökün gözyaşlarınızı, varın sevgilinizin yanına, sevgilinize yalvarın, yakarın affınızı ve affımızı isteyin. Sevgililer naziktirler bir şey istendiği zaman geri çevirmezler. Hadi sunun dualarınızı, göz pınarlarınızdan ayrılan mana sütünün, mana âleminde ki yükselişinizin yanında… Daha ne beklersiniz işte sevgili bizleri bekliyor… _Alıntı_
__________________ Bismillah diyerek... |
Konu Sahibi iklimya 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hicretle bütün insanlığı aydınlatan bir medeniyet... | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 2325 | 04 Kasım 2013 11:00 |
Diyanet İşleri Başkanlığından Accra Furkan... | Ezan-Kamet-Camii | iklimya | 0 | 2407 | 22Haziran 2013 01:39 |
Yaz Kur’an kurslarına kayıtları başlıyor | Kur'ân Kursları | iklimya | 0 | 2351 | 22Haziran 2013 01:37 |
Aşere/Takrib Kursu”nu Dışardan Bitirenler İçin... | Din Görevlileri | iklimya | 0 | 1962 | 09 Mayıs 2013 23:33 |
İslam Dünyasindaki Hüzün Ve Kutlu Doğum | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | iklimya | 0 | 1932 | 11 Mart 2013 19:44 |
24 Ocak 2008, 00:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Secde Aşkı Yüzünü toprağa sür şimdi... Evine dön. Sılana koş. Subhane rabbiye'l -a'la. Sen varsın. Sen a'lasin. Eksiklikten uzaksın, noksanlıktan muallâsın, kusurdan mukaddessin. Kusur bende. Benden yana eksiklik. Bende saklı acizlik. Bende bekler fakirlik. Yalnız sana muhtaç olma zenginliğimdir secdem. Yalnız Sana kul olma şerefimdir secdem. Sultanlığımdır secdelerim. Varlığımı huzurunda sıfırladığım andır. Senin şah damarı yakınlığından kalbimin yakınlıklar emdiği andır, ruhumun muştular bulduğu demdir. Miracımın kab-ı kavseyni secde. Beni aradan çıkardığım yerdir secde. Dediğini yapıyorum, secde edip yaklaşıyorum. Sana yaklaşıyorum. Tüm uzaklıkları uzaklara bırakıyorum. Tüm aldanışları tuzaklarda bırakıyorum. Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefesini bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgilinin aşkını bırak ey Rabbim. Secdemden dirilt beni. Secdemde öldür beni. Secdemde durut beni. Secdemde doğrult beni. SECDE yerim nefsimi yendiğim tek yer değilmidir? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
24 Ocak 2008, 10:41 | Mesaj No:3 |
Cvp: Secde Aşkı
secde; ism-i muhammeddir aynen muhammed lafzıdır secde hali neyzen tevfik k.s nun dedigi gibi.. Felsefemde yok ötem,çünkü sirr-i vâhidim. Cem-i kesrette yekûnen sifir-i mutlak olmusum. Yoklugumla âsikârim,ehl-i beyt'e âidim. Secdemin seklindeki ism-i Muhammed sâhidim... | |
14 Ekim 2012, 00:40 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Secde Aşkı
Evet, şimdi işte yalvarıyorum ve yalvaracağım Ey benim sevgilim, Rabbim yalnız sana yalvarır ve yalnız senden dilenirim… Şu mübarek günün ve sadece senin sevginden ötürü sana mana kasesini gözyaşlarıyla doldurmaya çalışan âşıklarının yüzsuyu hürmetine bizlere sevgini, senin aşkını tatmak ve bu tatla son nefesimize kadar yaşamak ve senin aşkınla senin huzuruna varmak nasip eyle…Amin... |
08Haziran 2018, 21:52 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefesini bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgilinin aşkını bırak ey Rabbim.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10Haziran 2018, 05:30 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Bir insanin en namus yeri neresidir? Elbette Namusu Ekber! Dediğimiz "alnı"dır. Alın sadece ve sadece Allah için secdeye gider. Beşeri ihtirasla başkalarına secde ediyorsa işte orada kulluk başlar. Alın damarın çatladiysa dilediğini yapmakta özgürsün. Yevmel kiyameye kadar. Muminin en yakin olduğu an secde anıdır. Ne kadar uzatırsan o kadar ruhun rahatlıyor. Kalbin sekinete eriyor. Yüzünde nur beliriyor. Rabbim duaları secde de olana daha cok kiymet veriyor Secde nin tarifi olmaz. Kafirler bilselerdi secde de ki güzelliği belkide dünyalık neleri varsa sunarlardi |
04 Ekim 2023, 23:43 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Bir gül ekin, Ama bu sefer kalbinize ekin bu gülü. Bir sevda tutun, Ama bu sefer kalbinizde tutun sevdanızı.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |