|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2009 (17:49), Konuya Son Cevap : 15 Nisan 2009 (17:49). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Nisan 2009, 17:49 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Kimyacıdan 100 puanlık 'ahiret' sorusu Kimyacıdan 100 puanlık 'ahiret' sorusu Diyarbakır'daki bir lisede kimya öğretmenin yazılı sınavda sorduğu 'ahiret' sorusu kafaları karıştırdı. 25 yıllık kimyacı sorduğu ilginç soruyu bir de okul panosuna yapıştırdı. Diyarbakır 'ın Yenişehir ilçesindeki Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi 'nde yaşanan ilginç olay eğitim camiasını şoke etti. 25 yıllık kimya öğretmeni Zeki Kılıçarslan, 10. sınıflara yaptığı yaptığı yazılı sınavda öğrencilere ahiret sorusu yöneltti. "İYİLİKLER AĞIR GELİRSE CENNETE..." Hesap günü mizanda iyilik ve kötülüklerin tartıldığı kurgusu ile hazırladığı soruyu, günah ve sevap değerleri vererek “İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a gidecek. İşlem yaparak sonucu bulunuz?” şeklinde soran Kılıçarslan bu soruyu bir de okulun duyurusu panosuna astı. Öğrencilerin okul idaresi ve velilerine söylemeleri ile ortaya çıkan olaydan sonra Diyarbakır İl ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ayrı ayrı soruşturma başlattığı öğrenildi. Kimya öğretmeni Zeki Kılıçarslan'ın ruh halinde son dönemlerde igarip değişiklikler olduğu da ifade edildi. "GURUR VERİCİ BİRŞEY YAPTIM" 25 yıllık kimya öğretmeni olan ve eğitim camiasında saygın bir kişiliğe sahip olduğu bilgisini aldığımız Zeki Kılıçarslan'ın sorusuyla "gurur duyduğu" ve kendisine tepki gösterenleri de umursamayarak, "O soru çok önemliydi. Ben gurur verici bir şey yaptım. Bana kim ne yapabilir ki?" şeklinde cevap verdiği öğrenildi. İŞTE O SKANDAL SORU Yakın zamanda emekli olacağı öğrenilen Kimya öğretmeni Zeki Kılıçaslan'ın 10. sınıf öğrencilerine yönelttiği soru şöyle: “X şahsı hayatı boyunca 3.10 üzeri 22 tane iyilik ve 4.10 üzeri -2 mol kötülük yapıyor. Hesap günü mizanda iyilik ve kötülükleri tartılıyor. İyilikleri ağır gelirse cennete, kötülükleri ağır gelirse cehenneme, tam nötrleşme olursa Araf’a (hayvanların ve delilerin barınacağı yere) gidecek. Bu şahsın hesabı görülünce durumu ne olacak. İşlem yaparak sonucu bulunuz (N: 6.10 üzeri 23)” (Haber 7)
__________________ Söz işlemez yüreklere sükûtum dağlar gibi... |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14840 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3612 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2994 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3261 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2740 | 02 Ekim 2009 11:25 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |