|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Yitiksevda,Açılış Tarihi: 18 Ekim 2010 (23:42), Konuya Son Cevap : 20 Ağustos 2014 (16:53). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Ekim 2010, 23:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Ey Ölüm Gel Bul Beni Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Nankörleştiği İnsanların! Heva ve Heveslerine Kul Olduğu İnsanların! İnsanlıktan Çıktığı İnsanların! Mazlumlara Zulmettiği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Maddiyata Taptığı İnsanların! Evlatlarına Acımadığı İnsanların! Kula Kul Olduğu İnsanların! Fikir Karmaşası Yaşadığı Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Maneviyatı Elden bıraktığı İnsanların! Cahilleri Alim Yaptığı İnsanların! Lekelemeyi Marifet Bildiği İnsanların !Yapıp Etmediğini Söylediği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni İnsanların! Ayakları Baş Başları Ayak Yaptığı İnsanların! Komşu Aç İken Tok Yattığı İnsanların! Menfaat İçin Satıldığı İnsanların! Aşşağılaştıkça Aşşağılaştığı Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni YitikSevda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
Konu Sahibi Yitiksevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Akılsız Bedenler | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 1 | 2274 | 20Haziran 2017 01:11 |
Kibir hastalığı / mevlüt hönül | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 0 | 2198 | 24 Mayıs 2016 17:24 |
Hainler! – Dokuzlu Çete ve Karakter(siz)leri /... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 1 | 1989 | 19 Mayıs 2016 23:06 |
Çocuk İstismarı ve Ensest – Modern Lût Toplumu /... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 1 | 1999 | 19 Mayıs 2016 23:02 |
Vicdanla Cüzdan Arasında / MEVLÜT HÖNÜL | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 0 | 1953 | 19 Mayıs 2016 22:59 |
18 Ekim 2010, 23:49 | Mesaj No:2 |
abi tam bu devirden bahsetmişsin her bir satır da gündemdeki olayları anlatmışsın cidden bir asırda ey ölüm gel bul beni o asır bu asır olmasın abi RABBİM rahmet eylesin İNŞALLAH abi iki cihanda
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
19 Ekim 2010, 00:10 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
ey ölüler ölmeye hakkınız yok.ölüm istemek kolaycılıktır,kaytarmaktır. biz öldürmeye değil ,ölüleri diriltmekle görevliyiz.siz Allahın polisi değilsiniz,kimseyi zorla imana getiremezsiniz.göreviniz-miz tebliğ... hadi canlı cenazeleri uyandırmaya! |
19 Ekim 2010, 00:13 | Mesaj No:4 | |
Alıntı:
'''hadi canlı cenazeleri uyandırmaya!''' bu sözünü tuttum abi salmam artıkım
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | ||
19 Ekim 2010, 01:02 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 |
şu sözü çok seviyorum şimdilerde .. "Kendine mezar değil;kendini mezara hazırla." uyanalım ey canlı cenazelerrr !!! |
16 Ağustos 2011, 22:30 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni
bende cinleri merak etmeye başladım acaba nasıl bişeler diye hep düşüyorum çünkü ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım ayeti beni iyiden iyiye merakta bıraktı |
17 Ağustos 2011, 00:11 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buyur güsel kız seni tatmin edecekmi bakalım sbha kdr oku .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
18 Ağustos 2011, 01:49 | Mesaj No:9 |
10 Nisan 2008 | Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşuha kardeşim Şu araştırma yazımı okumanızı tavsiye edecem geleneksel hurafe ve bidatlerden arındırılmış Kur'ani bilgiye dayalı (Görünmeyen Varlıklar) hakkında....
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
07Haziran 2012, 17:41 | Mesaj No:10 |
10 Nisan 2008 | Cevap: Ey Ölüm Gel Bul Beni
İnsanların! Nankörleştiği İnsanların! Heva ve Heveslerine Kul Olduğu İnsanların! İnsanlıktan Çıktığı İnsanların! Mazlumlara Zulmettiği Bir Asırda Ey Ölüm Gel Bul Beni
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |