![]() |
Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Arkadaşlar istedim ki farklı bir oyun oynayalım. sonuçta bu dünyadan giderken günah ve sevap görüreceğiz o halde biz de ufak bir şeyler yapalım olmaz mı? bu oyunda ben bir şey yazacağım alltaki onu yapacak ve ahiret sepetine atacak. başlayalımmı? *Alttaki üye 10 tane salavat getirsin. o da ondan sonra gelenin sepetine bir şey atsın. Hadi Bakalım Kolay Gelsinnn... Sevap Sepetlerimiz Dolup Taşsın İnş |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım Alıntı:
Konuya şahit olan üyemiz 21 tane Hümeze Suresi okusun .... |
çok yaşa sen sudamlası,yine bizi dualarına katmış, daha fazlası için uğraşmışsınArO* güzel bir açolış olmuş sevgili dua dilencisi,21 tane hümeze suresi okundu, çokta sevdiğim bir sure anlamınıda sayenizde tekrarlamış oldum, bir sonraki üyede25 estağfirullah okusun ...dua ilec*c* |
Bende okudum.. şimdi gelen üyede kaybettiği yakınları için 1 Fatiha ve 3 ihlas okusun....c* |
|
benden sonraki kişi de ailesi için amenerresulu okusun |
bende okudum inş.. benden sonra gelen üye ise yusuf süresini meali ile birlikte okusun..;) :) |
Benden sonra Gelen Asr süresini meali ile birlikte okusun... |
Bende okudum..Benden sonra gelen üyede Felak süresini okusun anlamı ile Gerçi pek rabet yok ama olsun :) |
Cevap: Ahiret Sepetimize Birşeyler Atalım teşekkürler benden sonraki arkadaş nasr suresini okusun... |
SAAT: 08:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.