|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kurtmehmet,Açılış Tarihi: 16 Ağustos 2009 (21:10), Konuya Son Cevap : 05 Mayıs 2019 (20:46). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ağustos 2009, 21:10 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Ramazan Geliyor Ramazan Geliyor Yaprak dökümü hazanlar tatlı tarifi yazarlar yemekle dolu kazanlar hoş geldin ya şeyh ramazan. Mahyalar ışık saçıyor gönüllerde gül açıyor Kullar günahtan kaçıyor hoş geldin ya şeyh ramazan. Çeşit bol sofra kuruldu koku sardı cennet yurdu Azdı şeytanlar kudurdu hoş geldin ya şeyh ramazan. Şerbetle doldu tavalar boş durmuyor oklavalar Yapılıyor baklavalar hoş geldin ya şeyh ramazan. Gökten inerler melekler kabul oluyor dilekler Oruçlu ezanı bekler hoş geldin ya şeyh ramazan. Zengin fakirleri gördü yoksul garibanlar güldü Gönüllere rahmet indi hoş geldin ya şeyh ramazan. Yurdum huzura erişti ham olan yürekler pişti Dualar gök’e erişti hoş geldin ya şeyh ramazan . Hem ağzımız hem dilimiz mis kokar cennet gülümüz Duayla şakar dilimiz hoş geldin ya şeyh ramazan . Çözülür mühürlü diller gökte Allah sesi inler Sıraya geçmiş müminler hoş geldin ya şeyh ramazan. Mümin mümine kıyamaz hele ayrım hiç yapamaz İnsan insanı satamaz hoş geldin ya şeyh ramazan. İnsanlara zulüm etme hak önüne suçlu gitme Nefsini günaha yitme hoş geldin ya şeyh ramazan. Günah işler suç alırsın mahşer yerinde kalırsın Neden gaflete dalarsın hoş geldin ya şeyh ramazan. Adil ol nefsini koru bu yol hak Muhammed yolu Cümle mümin Allah kulu hoş geldin ya şeyh ramazan. Sadakanı gizlice ver Resulünü rüyanda gör Hastaların derdini sor hoş geldin ya şeyh ramazan. Küfürden ağzını koru doğruluk Allahın yolu Hem kar yağar hem de dolu hoş geldin şeyh ramazan. Bencil olma kanaatkar ol Allah yolunda huzur bul Söz verdiysen sözünde dur şefaat ya Resul Allah. Yandı yürek döndü püre okunur ayetle süre Kurtlar kuşlar gelir dile hoş geldin ya şeyh ramazan Minarede ne hoş renkler saf ,saf dizilmiş melekler Sevinç içinde yürekler hoş geldin ya şeyh ramazan Ahmet Acar kardeşimiz hoş olmalı gidişimiz Sevgiden yana işimiz hoş geldin ya şeyh ramazan. AHMET ACAR / |
Konu Sahibi kurtmehmet 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hırsızlığa KESİN çözüm! -Müthiş cevap | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 0 | 1544 | 31 Ekim 2014 17:09 |
MEDİNEWEB de kurban pazarı | Resim/Karikatür | İnceSızı | 2 | 2197 | 21 Ekim 2012 12:42 |
Yaşanmış gerçek olay | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 13 | 6051 | 26 Eylül 2012 23:24 |
Mü’minlerin baharı ramazan | Oruç-Ramazan | GÖKCEN_AZRA | 2 | 1848 | 18 Temmuz 2012 15:38 |
Müslümanlar kardeştir.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | suhtem | 2 | 1824 | 17 Nisan 2011 23:09 |
05 Mayıs 2019, 20:46 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
*السلام عليكم ورحمه لله وبركاته*💐 *""Ey Allahım!* *Bana Ramazan ayının orucunu,teravihini sabırla ve ihlasla nasib et.* *O ayda bize ciddiyet,ibadete gayret kuvvet ve bir canlılık ihsan et...* *Beni onda yorgunluktan, gevşeklikten,tembellikten ve uyku halinden muhafaza et...* *O ayda beni Kadir gecesini bulmaya muvaffak et ve onu bana bin aydan hayırlı yap""(Amin)* Taberâni... *Allah'ım bizi her türlü dini ve dünyevi tehlikelerden Emin eyle....* *imanlarımızı ınkiyad* *itaat ve ibadetlerimizi daim ve sabit eyle....* *vücudumuza arız olacak bütün hastalıklardan bizleri muhafaza et...* *ve bizleri dostsuz kalinmaktan emin eyle ve yeni doğan bu hilali bizlere mübarek kıl.* *Ey hilal seninde benim de rabbimiz Allahtır ....* *Hayırlı,mübarek ve uğurlu ol....*
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |