|
Konu Kimliği: Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (16:08), Konuya Son Cevap : 24Haziran 2015 (04:42). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2014, 16:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | şimdi şükrediyorum şimdi şükrediyorum Şimdi şükrediyorum. Yaşadığım her şey için. Özellikle de başlangıçta kötü sandığım her şey için. Gözyaşlarım, korkularım için. Onların benim tarafımdan var edildiğini kabul ediyorum. Onları kucaklıyorum. Onlar benim gelişmem ve kendimi fark etmem için kullandığım araçlardı. Yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum. Yaptıklarımı ve yapmadıklarımı... Onlardan gerekli dersi çıkardım. Şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duygu ve düşünceleri seçiyorum. Bütün yaşadıklarım arasından deneyimin özünü ve anlamını alıyor, bilgeliğini alıyor ve ağırlıklarını bırakıyorum.. Yaşadığım her anı kutsuyorum. Bunlar için kendimi kutluyorum. O, beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve en iyi şekilde korudu. Şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlaklığı fark ediyorum. Gücümü fark ediyorum ve kullanıyorum. Onlar sayesinde; geçmişte yaptığım yanlışlıklar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa erdim. Allaha teşekkür ediyorum bana bu imkânı verdiği için. Seçtiğim özgürce ve seçimlerin sonuçlarını yaşadım kahramanca. İnsan olmanın onurunu yaşadım. Hayatı yalnız başıma, doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığı bir yerde denedim. Düşe kalka öğrendim. Ağlaya güle. Kâh korktum yerimde çakılı kaldım, kâh birilerinden medet umdum, kâh başkalarının dümen suyunda yaşadım. Olsun! Onlar benim hayatımdı... Bütün bunları denemeye hakkım vardı ben de denedim.. Hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğumu kabul ediyorum. Kimseyi kınamıyor, suçlamıyorum ve kızmıyorum. Kucaklıyorum bütün deneyimlerimi.. "Keşke"demiyorum" ama" da demiyorum.. Sadece "EVET !" diyorum. Kabul ediyorum, onaylıyorum ve şükrediyorum ! (alıntı) |
Konu Sahibi GÖKCEN_AZRA 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bir Cuma vakti | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Allahın kulu_ | 1 | 2090 | 06 Şubat 2015 19:12 |
akışına bırak...! | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Mihrinaz | 8 | 6910 | 20 Aralık 2014 00:11 |
Hayatın Gerçekleri!... | Serbest Kürsü | GÖKCEN_AZRA | 14 | 9603 | 19 Aralık 2014 23:37 |
MUTLU KADIN OLAbilmek... | Psikoloji | mehmet akif2 | 3 | 2194 | 12 Aralık 2014 19:54 |
filistinli bakan! | İslami Haberler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 1943 | 10 Aralık 2014 23:41 |
22 Aralık 2014, 23:43 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: şimdi şükrediyorum Alıntı:
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! | |
22 Aralık 2014, 23:57 | Mesaj No:3 |
26 Nisan 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum |
23 Aralık 2014, 00:04 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: şimdi şükrediyorum cok dogru kardeş .. farkındalıkta kişiligin guzelligindendir.
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
23 Aralık 2014, 00:26 | Mesaj No:5 |
26 Nisan 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum İyi ki Rabbimiz tek sığınağımız. Ne “usandım" diyor, Ne de “yine mi sen..?” Hep şefkât, Hep merhâmet. |
25 Aralık 2014, 17:39 | Mesaj No:6 |
26 Nisan 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum Gözyaşının bile görevi varmış. Ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış... (Hz.Mevlana) |
01 Şubat 2015, 16:27 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum
Sukretmek ne guzelmis Rabbim razi olsun kardesim
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
02 Şubat 2015, 17:36 | Mesaj No:8 |
26 Nisan 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum |
07 Şubat 2015, 17:55 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum
Sukurler olsun rabbim verdigin butun nimetlerine
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
29 Nisan 2015, 13:48 | Mesaj No:10 |
26 Nisan 2013 | Cevap: şimdi şükrediyorum Ben bu kalbe seni rızk bildim.. Gönlümün rızkı… Peygamberimiz ‘Hz. Hatice benim gönlümün rızkı ‘dediği gibi… Bismillah dedim öyle buyur ettim ićeri, Duâsız, aminsiz büyütmedim içimde seni… Sardım, sakladım..… Hep bir olmanın, iki cihan yar olmanın nasipli ihtimalerine sığındım. Elif gibi sevmek…dediler. Dimdik bir namaz edasıyla, yolu Allah a adanan aşk …dedim. Ötesini de yalan bildim. Ama Vav gibi de eğildim büküldüm.. Ben dûnya ya Elif gibi gelmedim.. Vavdım, doğruldum,.. Sevdim, yoğruldum… Belki küçük bir kız ćocuğu ürkekliği ile yeri geldi bulutları misafir ettim gõzüme.. Senli yağmurlar bıraktı, Islandım.. Yandım.. Her canımın yanışında şûkür kelamlarını dilime şeker ettim. artık biliyorum sevdasına sadık olmayana bir ömür emanet edilmezmiş. Yine de Allah deyip susuyorum… Içimde sadece bir gidişin ayak sesleri! … Rızık Allah'tan dır.! Kul kendini bişey sanmasın… alıntı |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |