|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 14 Şubat 2012 (22:24), Konuya Son Cevap : 23 Aralık 2012 (22:23). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Şubat 2012, 22:24 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Kim namussuz... Kim namussuz... Halen avrupa birliği veya nato,birleşmiş milletler üyeliği gibi yahudi ve hırıstıyanlarla dostluk kurup,papalarla hediyeleşnleri müslümanların ulul emri görenler varsa vay haline...resimlerdekini sadece arap liderlerle sınırlı saymayalım lütfen... KIM NAMUSSUZ ABD mi YOKSA Eger Siz bize bunu yollarsaniz Biz size bunu Sunariz Siz Bizim Mutfaklari arasaniz bile Biz size en Iyi Yemeklerimizi Sunariz DEVAMI VAR...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konu Sahibi bilinmez 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
ELFAZI KÜFÜR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 2 | 702 | 29 Ağustos 2021 23:16 |
BiR SORU | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 19 | 6754 | 19 Aralık 2018 23:11 |
SiZCE HANGİSİ MÜSLÜMAN | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1135 | 18 Aralık 2018 22:55 |
ALLAH A iMAN NASIL OLUR.. | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1277 | 27 Ekim 2018 22:27 |
HELVADAN KANUNLAR ve TEKFİR | Tevhid Ve Şirk Konuları | bilinmez | 0 | 1276 | 03 Ekim 2018 21:57 |
14 Şubat 2012, 22:25 | Mesaj No:2 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz... Siz Evlerimizi Bombalasaniz bile Hic Korkmayin Biz Sizi Evlerimize Konuk ederiz Siz Cocuklarimizi arasaniz bile yada Onlari Tutuklasaniz bile Sakin Üzülmeyin Bizim Cocuklarimiz size Hizmet eder
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
14 Şubat 2012, 22:27 | Mesaj No:3 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz... Cocuklarimizi asagilasaniz bile yada Onlarin Anne Babalarini Onlarin Gözü Önünde Öldürseniz bile Onlar yinede Size Sevindirir, Utanmadan Annelerimiz aglasa bile Bizim Kadinlarimiz Sizi en Iyi sekilde Agirlar
14 Şubat 2012, 22:28 | Mesaj No:4 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz... Bizim Ailelerimiz Gözyasi Denizinde bogulsa bile Biz Laikiz Bizim Kadinlarimiz Sizi Öper Siz Kardeslerimizi Ayaklariniz altinda ezseniz bile Biz yinede Sizinle Omuz Omuza dururuz
14 Şubat 2012, 22:29 | Mesaj No:5 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz... Bir Gözünüz Cocuklarimizin Üzerinde olsa bile Siz Hicbir sucu olmayan ve Savunmasiz Cocuklarimizi Öldürseniz bile yinede Bizim Erkeklerimiz sizinle Dans ederler Ne Kadar Liberal oldugumuzu Gördünüzmü…
14 Şubat 2012, 23:39 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Kim namussuz...
Büyük Şeytan abd uşakları sayesinde dünya kan gölüne dönmeye devam etmekte gerçekte büyük şeytan abd iken bugün onun yerini Beşar esad firavunu devr almıştır...Ve kendi saltanatları için suriyeyi aklayacak kadar bağnaz düşünecek olan Nasrallahlarımız var!
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
14 Şubat 2012, 23:58 | Mesaj No:7 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz...
nasrşeytanda kendi menfaatini düşünüyor abi,,.
23 Aralık 2012, 20:57 | Mesaj No:8 |
27Haziran 2011 | Cevap: Kim namussuz...
GERÇEKTEN KİM NAMUSSUZ,Her toplum kendi başındaki idarecileri bi kuranın terazisine vursun bakalım...bu kadar dünyayı zulume boğanlarla dost olanlar ve bu dostlarının zulmunu dahi konuşamayan zavallı İDARECİLİK TAHTINA TAPANLAR I kınamaktan ve eleştirmekten korkan zavallılara gelsin KİM NAMUSSUZ SORUSU,,,,,GERÇEKTEN KİM NAMUSSUZ,