|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2014 (15:13), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2019 (16:14). Konuya 304 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:61 | |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
__________________ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:62 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() evet arkadaşım..bizde yok o ünite...hocaların daha önce yayınladıkları videolarda var..orada dökümanlar kısmından indirdim bende...sonraki dersleride bi kaç defa izledim alıştırmaları güzel yaptı hoca..sende videolardan ulaşabilirsin..birde 5. ünite videosunun döküman kısmından indirebilirsin..kelime çalışıyorum..eş anlam zıt anlam..ne bileyim,bakalım nasıl olur
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:63 | |
01 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
Arapça soruları hep kitaptaki (pdf)alıştırmalardan olacakmış,bu işi kolaylaştırıyor.
__________________ | |
![]() |
![]() | Mesaj No:64 |
15 Kasım 2011 | ![]() 13 Ekim - 19 Ekim ÜNİTE 5 إبليس ينتصر Prof. Dr. Ahmet YÜKSEL link paylaşımını hiç beceremiyorum muallime ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:65 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:66 |
01 Aralık 2011 | ![]()
Sınavdan önce okunması gerek [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ |
![]() |
![]() | Mesaj No:67 |
Durumu: ![]() Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | ![]() arapçaya hiç bakmadım osmanlıcayı vakit bulursam bugün bitireceğim galiba onlısanstaki AA lar ilitamda bir hayal olacak benm için...
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
![]() |
![]() | Mesaj No:68 | |
Durumu: ![]() Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:69 |
15 Kasım 2011 | ![]() arkadaşlar yarın saat 14:00 da uzemin deneme sınavı vargirmeyi unutmayın..sınav öncesi iyibir deneme olur bizim için...
![]() |
![]() | Mesaj No:70 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
CUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 187 | 11Haziran 2020 02:06 |
Sakarya ünv ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü | Medineweb | SAKARYA İlitam | 12 | 05 Aralık 2019 15:50 |
İNUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü | Medineweb | MALATYA İNÖNÜ İlitam | 207 | 03 Kasım 2019 15:46 |
İSTANBUL İLİTAM Öğrencileri ders çalışma bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 66 | 23 Ocak 2018 19:21 |
Dicle ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü | Medineweb | DİCLE İlitam | 19 | 13 Ocak 2017 19:12 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|