![]() |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Online olamayıp güzel paylaşımlardan yaralanamadığım için kendimi protesto ediyorum..Bilgisayarı bana bırakmayan kardeşimi de:) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) evet ya o pc kavgası bizdede var ne var yani günde 14 saat nete giriyosam, ölürmüsün biraz zaman versen ey musluman dıyorum bende evdekıne:))) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) kıyamam sana çok üzüldüm ya 14 saat az..bak çok kızdım şimdi..seninkini de protesto ediyorummmmmm... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) :)) sopayı indirr:))) karsılıklı konusalım:)) şiddete hayırr |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Yanlış anlama medimelii m sopa sana bilgisayarı vermeyene:) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) şaka şaka:))) yok yanlıs anlamdım dogru pc yı bana vermeyenlere zopa:)) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) :))) seninde kardesim:))) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Bana bilgisayarı vermeyen kardeşimi protesto ediyorum..Hep mi kavga eder insan yaw bilgisayar için bi al demez mi??aaa...Kardeşimi protesto ediyorum.. |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Foruma yazı ekleyemediğim için kendimi protesto ediyorum.. ama forumda ne var ne yok tam okuyamadım ondan.. eee ekleme yaparsam silinsin istemem... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) kendimi protesto ediyorum ve yöneticilerden özür diliyorum mesajı gönder tuşuna iki defa basmışım herhalde...Necip Fazıl'ın beyitleri iki defa eklenmiş...tekrar özür dilerim... |
SAAT: 17:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.