![]() |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) annemi protesto ediyrm.......:) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
çünkü arkadaşta sürekli bir eleştirme söz konusu............. |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) elestiri güzeldir amma özelestiri baskadir baska |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) emanetim... basta cıkaramadım, sonra anladım yaa:) ya geldım geldım kurban olurum verene canım benım hak tealaa nasıp etsın hiç gitmiyım insallah.. ya yazdıklarınızı okudumda ya nasıl ıyı gelıyosun bana bı bılsen.... melis kardesim belkı sana oyle gelmıstır, emanetım eleştiride değil uyarıda bulunuyor, siteye gelen yeni bi cok kardesımızı var onları uyarmak onun ve eskılerın hakkı.... ya ben sızı cok sevıyorum sizi özlediğim ve kendımı özlettıgım için protesto edıyorum(baslıgıda kaynatmıyım:) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) yaa üzgünüm de, emanetim ben de çıkaramadım seni yaaa,.... ..sanırım isim değişmiş ama, giremediğmi için pek fazla anlayamadım yani,,,, ben de kendimi protesto ediyim bari , olur mu ki öyle, buraya artık giremiyorum diye...kpss ye çalışıyorum üstelik başka bir sınav daha var.....onlarla biraz meşgulüm ara şu ara medinewebliler....................... kebelekten selamlar olsun hepinize........... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) forumda benden başka ekşın çıkaran olursa onları şimdiden protesto ediyorum....................... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Tuana hoşgeldin nerelerdesin.......... Giderken bir haber vermeyen üyeleri protesto ediyorum.... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) burda sanki bir sitem var bana........ .seheryeli ablam hoşbulduk..........aynen yukarda yazdıklarım geçerli ;) malesef bir süre daha burda olamayacağım..umarım daha sonra sık sık burda olurum......dualarınıza ihtiyacım var....ae olun |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) kpss yi ve saçma sapan konuları protesto ediyorum. |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) eleştiriye kapalı olduğu için melis kardeşimizi protesto ediyorum [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 21:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.