![]() |
Protesto Ediyorum/ Şimdiye kadar bir protesto bölümü açmayan üyelerin hepsini protesto ediyorum.... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) İklimya Hocam bende sizi proteto ediyorum. Tacı,tahtı bırakıp uzaklaşıyorsunuz. |
Protesto Ediyorum .. :) Alıntı:
Hizmet nimettir dedik, düştük yollara, ama siz beni anlarsınız çok haklısınız. Protestoyu en çok ben hakettim :)) |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Hele beni bi protesto edin de göreyim |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Maşuk neden saygın yada emekdar üye değilde çalışkan üyesin.. protesto ediyorum |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Hodri meydan Maşuk Hoca sizi de protesto ediyorum. Sebebini siz biliyorsunuz.... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Bende editorü protesto ediyorum ...:(( Ben hak etmedim haftanın üyesi olmayı |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Maşuk neden saygın yada emekdar üye değilde çalışkan üyesin.. protesto ediyorum valla bana sormadılar ki çalışkan üye yaparken, bana sorsalar ne çalışkan, ne saygın, ne de emekdar üye olurdum... Hodri meydan Maşuk Hoca sizi de protesto ediyorum. Sebebini siz biliyorsunuz... cidden bilmiyorum... Ama ben de hala kırmızı yazmakta ısrar edenleri protesto ediyorum... |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) Hem protesto ediyosun hem gülüyosun:)) Seni protesto ediyorummm |
Cvp: Protesto Ediyorum .. :) ben bugün günlerdir aramızda göremediğimiz "CAFFER TAYYAR HOCA " yı protesto ediyorum ... nerdesin üstaddddd !!!!!!!!!!!! |
SAAT: 04:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.