|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 26 Mayıs 2012 (11:25), Konuya Son Cevap : 04 Kasım 2019 (15:33). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Mayıs 2012, 11:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti Şike süreci sonrası başkan Aziz Yıldırım ile başlayan ve sonrasında taraftara kadar giden “Darağacında olsak da son sözümüz F.Bahçe” sözü Kabe’de hayata geçti... Dini görevi yetire getirmek için Mekke’ye giden 5 Fenerbahçe taraftarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu gördü. Müftüoğlu’nun yanına yaklaşan Sarı-Lacivertliler “Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster” şeklinde konuştu. İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir yanıt vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi. ‘HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIM’ Olayı doğrulayan Müftüoğlu, “Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre’ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum” dedi. Haber Siteleri ------------------------- Futbol fanatizmin nasıl din haline getirildiğinin göstergesi olan bu olay, Allah'ın evinde bile insanların şirk unsurlarından vazgeçemediğini gösteriyor. Umre veya Hac artık insanları değiştirmiyor, dönüştürmüyor, turistik bir ziyaret haline geliyor.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konu Sahibi FECR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eskiden Hayat Daha Güzeldi... | Gönülden Dökülen Nağmeler | FECR | 0 | 59 | 12 Ekim 2024 10:01 |
Prof. Dr. Mehmet Görmez'den Önemli Açıklamalar | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 73 | 07 Ekim 2024 20:33 |
Müslüman Bir Toplumu Çökertmek İstiyorsanız | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 72 | 23 Eylül 2024 11:06 |
Şehit Haniye İçin Ezgi | MultiMedya-İzleme Vb | Esma_Nur | 1 | 80 | 03 Ağustos 2024 22:38 |
NELERİ BİLMELİYİZ? | Kurân-ı Kerîm | FECR | 0 | 93 | 01 Ağustos 2024 17:31 |
27 Mayıs 2012, 22:44 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti
inanamıyorum bu insanlara...orda beytullah o ihtişamıyla dururken insanın aklına futbol gelmesi ne kadar vahim bir durum futbol + şike !!!
|
27 Mayıs 2012, 22:46 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 18513 Üyelik T.:
06 Mayıs 2012 | Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti yok artık daha neler....
__________________ HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider.... |
28 Mayıs 2012, 00:51 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 18409 Üyelik T.:
29 Nisan 2012 | Cevap: Kabe'de Tavaf Sırasında Fenerbahçe Muhabbeti
çogu insan oraya gitmenin kıymetini bilemiyor kıymetini bilemiyene yazık gelinini söyleyenler,siyasetten bahseden ler falanca markanın telefonu ucuz diyenler, islamı yasaklayana dua edenler,eşlerine bağıran erkekler ve imama uymayıp köşede tek namaz kılan teyzeler ,namaz vakti oyuncakçı ve battaniyeci termosçu arayan teyzeler , otel haremin avlusunun bitiminde olmasına rağmen namaza gitmeden lobide oturanlar, dönüş yolunda sigara içen erkekler edep yahuuuuu yanmadan gidilirse
__________________ Neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık;anla ki,yok,Allahtan başkasıyla yakınlık |
04 Kasım 2019, 15:33 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Futbol fanatizmin nasıl din haline getirildiğinin göstergesi olan bu olay, Allah'ın evinde bile insanların şirk unsurlarından vazgeçemediğini gösteriyor. Umre veya Hac artık insanları değiştirmiyor, dönüştürmüyor, turistik bir ziyaret haline geliyor.... Geldi.... Kâbe imamlarinin kumar masası görüntüleri, Suudi hükümetinin Kabeyi rant kapısı görmesi ve Hac fiyatlarinin az 15 bin TL den başlaması gerçekten zengin olmalısınız yani. Gidenlerin bitsede dönsem telaşlari. Gün aşırı telefonlasıp rapor etme durumları Bolca gösteriş serpilmiş hac ibadetlerimizi Allah kabul etsin.Sahi edermi dersiniz... Ebû Cehilin Kureyşi capcanlı dipdiri. Hz.Muhammed'in Kureyşi'ni kaybettik. Beyte kulluk etmekten vazgeçip, Beytin Rabbine dönüp O'na kulluk ettiğimizde, bizde Kureyşimizi elbet bulacağız... بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّح۪يمِ لِا۪يلَافِ قُرَيْشٍۙ ﴿١﴾ ا۪يلَافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَٓاءِ وَالصَّيْفِۚ ﴿٢﴾ فَلْيَعْبُدُوا رَبَّ هٰذَا الْبَيْتِۙ ﴿٣﴾ اَلَّذ۪ٓي اَطْعَمَهُمْ مِنْ جُوعٍ وَاٰمَنَهُمْ مِنْ خَوْفٍ
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |