|
Konu Kimliği: Konu Sahibi " İdiL Su ",Açılış Tarihi: 15Haziran 2013 (01:51), Konuya Son Cevap : 15Haziran 2013 (01:54). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15Haziran 2013, 01:51 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | OKur musunuz lütfen... OKur musunuz lütfen... ÜYEMİZİN MESAJI ; sayın admin ben bugün Ak partili bir milletvekiliyle tevafuken işim dolayısıyla görüştüm.kendisine bütünleme sınavından bahsettim çok üzüldüklerini dile getirdiler.bu zamana kadar geçen devreyi gönderdiğimiz dilekçekleri kendisine anlattım.Aöf ye attığımız maillerin boşa olduğunu söyledi.Şuanki mahkeme kararını beklemeyin dilekçe göndermeye devam edin dedi.Nasıl bir yol izleyelim diye kendisine sorduğumda çok kısa bir mektup yazmamızı bu mektuba sayın bakanım diye başlayıp Aöf nin bizleri mağdur ettiğini tek dersten 1 yıl beklemek zorunda kalacağmızı tek ders ücreti şu kadar alıyorlar kitaplarımız elimize sınava çok yakın bir zamanda ulaştıığnı ve en önemlisi geçen senenin mahkeme kararının ilgili maddesini yazıp mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz şeklinde hazırlayıp bu mektubu herkesin Nabi Avcının özel mail adresine ( bakanlığın değil )göndermemizi söyledi.Bu işle Erdoğan ilgilenmez çok yoğun Nabi Avcı kimseyi mağdu...r etmez sizlerle ilgilenir dedi.Daha sonra bu mektubu kendisine göndermemi Nabi Beyi gördüğünde hatırlatacağını söz verdi... ayrıca dilekcelerimiz yoğunluktan okunmuyormuş o yüzden kısa mektup yazmak daha uygun olur dedi o yüzden mektup yazılmasını istedi.. dilekce yazmayın dedi said bey bunu birkaç sefer tekrarladı. -------------------------------------------------------------------------- Bütünleme sınavı olması için aşağıda ki adrese kısa ve öz bütünleme sınavına neden ihtiyaç duyduğunuzu, AÖF'nin eksiklerini (kitap verilmeyişi gibi) değinerek aşağıdaki Bakan beyin e-mail adresine gönderebilirsiniz.. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı adres: nabi.avci@tbmm.gov.tr Kardeşimize duyarlılığı için teşekkür ederiz...(L-Y) alıntıdır
__________________ |
Konu Sahibi " İdiL Su " 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ögle namazı farzlanmaz mı? | Namaz-Abdest-Teyemmüm | mehmet akif2 | 5 | 4333 | 11 Şubat 2014 23:42 |
engelli çocuklarda anne baba yükümlülügü nedir | Çocuk ve Aile Sağlığı | " İdiL Su " | 23 | 9348 | 03 Şubat 2014 04:51 |
OKur musunuz lütfen... | Serbest Kürsü | " İdiL Su " | 1 | 1786 | 15Haziran 2013 01:51 |
Acil yasin okuyabilecek olan var mı? | Serbest Kürsü | " İdiL Su " | 2 | 1819 | 07Haziran 2013 15:37 |
Aklımdaki ? işaretlerini gidermeme yardım edr... | Soru Cevap Arşivi | Medineweb | 42 | 15339 | 03 Nisan 2013 23:35 |
15Haziran 2013, 01:54 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: OKur musunuz lütfen... ben böyle bi yazı buldum arkadaşlar ben iki lafı biraraya getiripte mektup yazamam bu konuda becerikli olanlar bi el atmak ister belki diye sizinle paylaşmak istedimmm...
__________________ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |