|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Neronerolie,Açılış Tarihi: 30 Temmuz 2022 (15:30), Konuya Son Cevap : 30 Temmuz 2022 (15:58). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Temmuz 2022, 15:30 | Mesaj No:1 |
Bu vefkin anlamı ne, lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu vefkin anlamı ne, lütfen yardımcı olur musunuz ? Eşimin teyzesi biz nişanlıyken bu vefki yaptırıp kayınvalideme dua diye verip yastığına koydurtmuş, bu vefk benim elime geçti, ne niyetle yapılmış neler yazıyor lütfen yardımcı olur musunuz bana ? O tılsım ve özellikle bazı semboller var ne yazdığını da çok merak ediyorum. İlım sahibi birileri aciklarsa cok memnun olurum, tesekkurler | |
Konu Sahibi Neronerolie 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bu vefkin anlamı ne, lütfen yardımcı olur musunuz... | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 1 | 367 | 30 Temmuz 2022 15:30 |
30 Temmuz 2022, 15:58 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
İlk kez duydum. İlim sahibi değilim muskacı yada tılsımcı yani Felak ve nas süresi yazıyor burda. Bide sayılar var. 7-8-4-9-66-33 sayıları var Boşverin bunları. Bilincinizi kirtletmeyin bu tarz işlerle. Vefk, semboller bende merak etmedim deil İslam dini, tevhid inancına zarar verdiği için falı, tılsımı ve büyüyü kesin olarak yasaklamıştır (el-Fetâvâ’l- Hindiyye, V, 459). Cinlerden ve şeytanlardan yardım isteme anlamına gelen ve manası anlaşılmayan sihir ve tılsımlar insanı şirke kadar götürebilecek işlerdir (Nevevî, el-Mecmu’, IX, 66). Zira bu gibi işlerde hep aldatma, kötülük ve zarar söz konusudur (Cassâs, Ahkâmu’l-Kur’an, I, 61).
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |