|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 03 Ağustos 2014 (12:00), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2014 (13:37). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ağustos 2014, 12:00 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Gazzeli Çocuğun Destanı Gazzeli Çocuğun Destanı Gazzeli Çocuğun Destanı Ben Filistin’li çocuk İşte buradayım Ve dimdik ayaktayım Ya sen nerdesin İsrail’in bomba kusan Terör yağdıran uçağı? Ben buradayım Ve dimdik ayaktayım Gel ve yağdır tonlarca Bombalarını üstüme Göreceksin korkmayacağım senden Ve kaçmayacağım Saklanmak için bir yer aramayacağım Ellerimle kulaklarımı Gürültülerinden Kapatmayacağım Yummayacağım gözlerimi Görmemek için tarihlere sığmayan Vahşetlerini Ben Gazze’liyim Ben Filistin’liyim Değildir bu benim gördüğüm ilk vahşet, ilk zulüm Çıkacağım bir kardelen gibi Tonlarla bombanın altından Ve yine gülümseyeceğim güneşe Yüzyıldan beri yaptığım gibi Fışkıracağım harabelerin altından Etrafa hayat veren Berrak bir su gibi Aktıkça büyüyecek Büyüdükçe çağlayacağım coşacağım Sonunda seni ve Seni üzerime salanları Suyumun her bir damlası Kanım gibi boğacak hepinizi Ve seni alkışlayan tüm zalimleri ey Yahudi Ben Filistin’liyim Ben Gazzel’liyim Ve işte buradayım Şahit olsun tüm dünya Şahit olsun tüm özgürler Ve şahit olsun namuslar, iffetler Şahit olsun yerdeki, gökteki melekler Şahit olsun Rabbim Kaçmayacağım önünden Terk etmeyeceğim kanımla suladığım Canım Filistin’imi Ben buradayım ey kapkara zulüm Sen nerdesin? Sana meydan okuyorum Cennetteki babam gibi Elleri göklere uzanmış Feryad eden annem gibi Kolları kopmuş yerde yatan Zulme gülen kardeşim gibi. II Peygamber katilleri Beklemiyorum sizden Yaptıklarınızdan başkasını Ya da utanmanızı ciltlere sığmaz cinayetlerinizden Lanet olup yağacak Üzerinize bombalarınız Tanklarınız, zulümleriniz . Sürü sürü kuşlar gibi Lanet olup Ben yağacağım üzerinize Bombalarınızdan, kasırgalardan daha şiddetli hem de Tanklarınızdan daha kasvetli. Cennette kardeşlerimi çağırırken yanıma Seyredeceğim zaferlerini ve özgürlüklerini Dünyada kalan kardeşlerimin. Ben Filistin’liyim Ben Gazze’li çocuğum İyi tanıyın beni Rahat vermeyeceğim size çünkü Rahat uyutmayacağım hiç birinizi Gireceğim rüyalarınıza bombalarınız gibi Bir kabus olup Çökeceğim göğsünüzün üzerine. Nerde sizin zulmünüz Buradayım ben, korkmadan ve yılmadan Dimdik ayaktayım görün Milyarları bulsa attığınız bombalar, gülleler, mermiler Bilenerek sebat göstereceğim Direnerek büyüyeceğim Ve öyle çıkacağım şafaklara Kuşatacağım ufukları En çelik setlerinizden, duvarlarınızdan Daha sağlam duracağım karşınızda Ben Filistin’li çocuğum Ben Gazze’liyim Şehitlerin oğluyum İşte ben hala buradayım Size karşı duruyorum, direniyorum Bileniyorum, büyüyorum ve çoğalıyorum Size inat. Çünkü biliyorum size en çok koyanın Bu olduğunu Siz söyleyin bana nerdesiniz Söylemeyin isterseniz Nasıl olsa Söyleyecek arkasında saklandığınız taş ve ağaç Yoksa Ğarkad ağacının arkasında mısın ey Yahudi Olsun, merak etmeyin Orada da bilirim sizi teker teker bulmayı Ben buradayım Siz nerdesiniz Zulmün, gaddarlığın, kinin ve nefretin dölü Nerdesiniz… III Bebek Musa sandukasında Nil’de yol alıyor Firavun sarayına Onun gibi büyüyor ve onun gibi geliyorum Çağın Firavun minyatürünün üstüne Musa büyüdü Firavun sarayında Ve bir yumrukla devirdi Firavun’un kukla yandaşını Ama Firavun anlamamıştı bunun ne anlama geldiğini Bilememişti bunun ilan ettiğini Yaklaşmakta olan sonunu İşte sapanımdaki taş İşte benim mazlumiyetim Sana bunu anlatmıyor mu? Anlıyor da kaderin önüne Geçmeyi mi düşünüyorsun yoksa Firavun’dan fazla başarı şansın Olamaz bilmelisin. Özgürlük Peygamberi Musa İle birlikte büyüdüm ben Sen ona ihanet ederken. Mısır’da, Tîh’de Bendim seni Harun ile birlikte Samirî’nin altın buzağısına tapmaktan Alıkoymak için çırpınan. Askerleriyle birlikte geçince Tâlût Sahrayı ve varınca nehre İmtihanı kazanan bendim Sonra Davud oldum ben Câlût’un karşısına çıkarak Devirdim onu sapanımdaki taşımla Aldırmadım, tınmadım Silahlarına zırhına Ve ürkmedim iri yarı ama kof cüssesinden İşte ey Calut’un müsveddesi Korkar mıyım sanırsın Uçağından, tankından, bombandan Davud’un ibadet ettiği mihrabda Rabbime niyaz ettim Süleyman’la dünyayı doldurdum adaletle Kuşlarla hemhal oldum Cinleri çalıştırdım emrimde Ama sen hep karşımdaydın Karanlıklarda şeytanlarla işbirliği içindeydin Komplolar hileler peşindeydin Uygun bulduğun yerlerde Fesattan geri kalmazdın Birgün geldi katlettirdin Yaşlı Zekeriyya’yı Güzel oğlu Yahya’yı İsa’yı jurnal ettin Ve sen neler neler yapmadın Unutmadım ben bütün bunları Daha dün olmuş gibi hatırlıyorum hepsini tek tek Medine’de son peygamberle Beraberdim Sense Nadîr’de Kaynuka’da Kurayza’da Ve en son Hayber’de görüşmüştük seninle Hesaplaşmıştık inceden inceye Şimdi anlıyorum senin neden Kudurduğunu Ben yükseltirken sesimi: “Hayber’i unutma ey Yahudi Muhammed’in ordusu karşında şimdi” Diyerek. İşte ben buradayım ey Yahudi Sen nerdesin Uzağa gitmeme gerek kalmayacak İşte buradasın karşımdasın Yani yanı başımdasın Artık unutma Ben Gazze’liyim ve ben Filistin’liyim Hatırlıyor musun Kovalarkan seni Haçlılar, yitik yurdum Endülüs’ten? Yine ben sana kucak açmıştım Seni lanetlere boğan bütün zulümlerini Görmezlikten gelerek, Büyük bir yürekle af ederek Getirmiştim seni şefkat gemilerimle Yer vermiştim sana İslam’ın payitahtında Şimdi bana karşılığını veriyorsun bunların Gülün yok ki bana öylece teşekkür edesin Çünkü kin çöplüğü yüreğinde senin Yalnız haset biter Sade zulüm ve gaddarlık yeşerir Unutmadım bu gerçeği Onun için bu yaptıklarını Yadırgamıyorum Senin gaddarlığından acımasızlığından Daha büyüktür benim yüreğimde Şefkat ve adalet yine de Çünkü ben Gazze’liyim Çünkü ben Filistin’liyim Ve çünkü ben Müslümanım Ve biliyorum asıl seni çileden çıkaranın bu olduğunu Çünkü her hayırdan mahrum bırakılarak Dünyasında iken küçük cehennemi yaşayan Çaresiz Yahudisin. Son bir şey diyeyim Ben Çad’dayım Ben Endonezya’dayım Moritanya’dayım Cezayir’deyim Türkiye’deyim, Sudan’da, Yemen’deyim Ben Allahu Ekber diyen herkesim Onun için ben her yerdeyim Sen nerdesin ey Yahudi Ben Filistin’liyim Ben Gazze’liyim Yani Müslümanım Ya sen kimsin, ey peygamber katili, Zulmün vicdanını kararttığı bebek katili M. Beşir ERYARSOY İSTANBUL 31.12.2009
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konu Sahibi FECR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eskiden Hayat Daha Güzeldi... | Gönülden Dökülen Nağmeler | FECR | 0 | 65 | 12 Ekim 2024 10:01 |
Prof. Dr. Mehmet Görmez'den Önemli Açıklamalar | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 80 | 07 Ekim 2024 20:33 |
Müslüman Bir Toplumu Çökertmek İstiyorsanız | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 73 | 23 Eylül 2024 11:06 |
Şehit Haniye İçin Ezgi | MultiMedya-İzleme Vb | Esma_Nur | 1 | 86 | 03 Ağustos 2024 22:38 |
NELERİ BİLMELİYİZ? | Kurân-ı Kerîm | FECR | 0 | 96 | 01 Ağustos 2024 17:31 |
24 Ağustos 2014, 13:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gazzeli Çocuğun Destanı
Zavalli unluler simdi tvlarda meydan okuma yarisindalar bende israile meydan okuyorum lanet olsun size be destekcilerinize allah rizkinizi daraltsin amin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |