|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 02 Aralık 2015 (21:59), Konuya Son Cevap : 14 Ağustos 2024 (23:24). Konuya 190 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Nisan 2022, 10:36 | Mesaj No:181 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Her akşam manda yoğurdu, kestane balı yeyin acaip kafa açıyor. Asrın liderimiz tavsiyesi. Arada fazla kaçırıyor herhalde. Herşeye Rus kaldı bizim Reis. 1 nisan şakası deil cuma hediyesi ramazan paketi abla |
01 Nisan 2022, 15:12 | Mesaj No:182 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Afiyet şifa olsun. Gözümüz yokta.Çay kıpkırmızı kalın çizgimiz. olacak iş mi? Şakadır o şaka.)) Doğalgaza bu kadar içerlemedim)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Şubat 2023, 20:52 | Mesaj No:183 |
15 Kasım 2011 |
Üzerine çok ince mizah yapabilirim ama içimden gelmiyor. Yorum sizin....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Mart 2023, 17:12 | Mesaj No:184 |
03 Şubat 2018 |
Nagehan abla rüyanda 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu olarak mı gördün bu nasıl bir dönüş [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sıradakiiii Ahmet Hakan'ı bekliyorum. Rasim abimiz yenge ne derse o olur. Izleyelim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
03 Nisan 2023, 19:30 | Mesaj No:185 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Bu yorumu görünce şunu sormadan edemedim. Peki lut kavmi neden helak oldu? Allah sizi bildiği gibi yapsın azar azar veriyorsunuz zehri gençlere gençlik çok büyük tehkilede:( [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
04 Nisan 2023, 00:29 | Mesaj No:186 |
03 Şubat 2018 |
Suyunu çıkardılar iyice
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
02 Mart 2024, 21:54 | Mesaj No:187 |
15 Kasım 2011 |
Gazze için bugüne kadar yapmayıp seçim sonrası yapacağınız ne varki merak ettim. İsraille gönderilen gemiler mi durdurulacak? Ticari ilişkiler mi kesilecek? Ne olacak acaba? 31 Mart belediye seçiminden Gazze'ye ne ola? Yardım tırından bir çuval un alabilmek için vurulan Gazzeliler için seçilen belediye başkanı ne yapmayı planlıyor? Mısır'a Refah sınır kapısıni açması, yardım tırlarının girişine izin verilmesi için manifestomu yayınlayacak? Çok merak ettim.. Yoksa iki yüzlü olduğunuzu düşüneceğim
28 Mayıs 2024, 01:47 | Mesaj No:188 |
15 Kasım 2011 |
Emekli kurban kesebiliyormu? Emekli torunlarına harçlık verebiliyormu? Emekli sağlığına dikkat edecek şekilde beslenebiliyor mu? Emekli tatile gidiyor mu ki kalacak yer arasın. Bunlar hizmet paketi diye nasıl sunulabilir? Zaten tasarruf eden bir millete daha fazla neyin tasarrufu? Saray bi kıssın, audi8 e binenler, itibar pesinde olanlar bir kıssın, tasarruf etsin. Bırakın emeklinin, memurun, garibanın peşini. Sikmaktan birbirimizin boğazına yapışıcaz.
29 Mayıs 2024, 21:08 | Mesaj No:189 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Ablacm diyanet işleri başkanımız her hafta istikrarlı şekilde bize hutbeden ne kadar şükretmemiz gerektiğini anlatıyor. Audi A8 ile gittiği konferanslarda tasarruf edin diyor. Beş yıldızlı otellerde yapılan seminerlerinde İsrail'i kınıyor. Sonra Audi den vazgeçiyor Skoda Superb lüks araç kiralıyor. Bütün tasarruf planları bize zaten. Emekli desen tabi tabi tatili yapıyordu galacak yeri sorun oluyodu zaten Ne kurbanı emekli yüzyılında tavuk yemekten gıdaklayacaklar. Tavuk kes desen o bile zor. Üzülmemek elde deil
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
14Haziran 2024, 20:58 | Mesaj No:190 |
15 Kasım 2011 |
Konya Nar Gross Market Sahibi boykotu anlatıyor. Hangi ürünlerden vazgeçtikleri? Hangi firmalarla ticareti kestiği? Zarar edeesin diyenlere kulak tıkayIP nasıl direnç gösterdiği? 70 milyonluk zarar...Boykot ürün satan marketlerr batmamak için mi boykota destek vermiyorlar ? Hepsi şu linkte Buyurun videoyu izleyin. Watsapp kanalimizda👇👇👇 takibe alın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |