|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ali70,Açılış Tarihi: 19 Aralık 2015 (18:39), Konuya Son Cevap : 16Haziran 2020 (09:23). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Aralık 2015, 18:39 | Mesaj No:1 |
Kahkaha Atanın Çevresine Verdiği Mesaj Nedir Aslında? Kahkaha Atanın Çevresine Verdiği Mesaj Nedir Aslında? Kahkaha atan biri etrafındakilere şu mesajlardan birini veya birkaçını vermiş olur (Erkek ya da kadın fark etmez): 1- Gafletteyim. 2- Şeytanın aldatmacalarına açığım. 3- Vücuduma endorfin salgısı var. Sinirlerim uyuşuyor. 4- Bilinç seviyem düştü. 5- Teyakkuz vaziyetim kırıldı. 6- Şu an dünyanın bir yerlerinde zulüm var ama ben şimdilik umursamıyorum. 7- Eğer gerçekten gülünç olsaydı duyan-gören herkes aynı seviyede tepki verirdi. Demek ki yalnızca bana veya diğer kahkaha atanlara gülünç geldi. 8- Zihnim, muhakemesi sonunda bana göre beklenmedik sıra dışı bir sonuca vardı. Zihinsel gücümün ve kültürümün gelişmeye ihtiyacı var. 9- Rasulullah'ın(sav) kahkaha attığını gören olmamıştır. Fakat ben bu konuda Ona benzemedim şimdi. 10- Kahkaham kontrol altına alınabilen bir refleksim. Kontrol altına alamıyorsam sebeplerinden uzaklaşmam lazım. 11- Yalnızlık çekiyorum. Kendimi sosyal hissetmek için kahkahamı salıvermekten kolayı yok...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konu Sahibi ali70 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ana baba ve çocuk muhabbetleri | Fıkralar-Hikayeler | vuslat_ | 3 | 1125 | 07 Nisan 2019 20:26 |
Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir / Duygusal... | Edebiyat | ali70 | 2 | 1751 | 17 Temmuz 2017 02:28 |
At Binmenin Faydaları/MEDİNEWEB | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | ali70 | 3 | 1474 | 13 Temmuz 2017 22:53 |
Kız Çocuğu Olanların Okumasını Tavsiye Ederim | İslamda Kadın ve Erkek | Allahın kulu_ | 1 | 1474 | 19 Aralık 2015 18:52 |
Allah'u Teala'nın Övdüğü Onlar | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | ali70 | 0 | 1364 | 19 Aralık 2015 18:46 |
19 Aralık 2015, 21:04 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Kahkaha Atanın Çevresine Verdiği Mesaj Nedir Aslında?
Bnde sinirlenince yada dedikodu ortaminda sorulan sorulardan kahkaha ile geciyorum.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16Haziran 2020, 09:23 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yoga seanslari yapılıp, "efinim kahkaha stresi azaltır, sizi hoşgörülü yapar bol bol atın" filan filan diyenler ne mesajı veriyor Kahkaha atarak stres attıgını sananlar, etrafta utanma, kasılma,pancar gibi olma durumlarına sebebiyet veriyorlar. Gülümseme ve tebessüm etmekle kahkaha atmayı karıştırmayın kurban olayım. Kendi halinize ne ediyorsanız edin ama dış ortamlarda kontrol edin frenleyin kendinizi... Etrafa verdiği mesaj ses ve edep kirliliği...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |