|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 09 Mart 2018 (08:53), Konuya Son Cevap : 09 Mart 2018 (13:08). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Mart 2018, 08:53 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Ne Zaman Uyanacağız! Ne Zaman Uyanacağız! Dün dünyada harıl harıl Kadınlar Günü kutlandı ve bitti meger ne çok arkadaşım varmış bu güne meraklı sabah'dan mesajlar düşmeye başladı watsaapdan hiç birinede karşılık vermedim, benim ritüalimde böyle bir gün yoktur! Bu günün tarihçesine baktığımızda her özel günü olduğu gibi bunuda gavurlar icad etmiş,neden vicdanlarını rahatlatmak için ..bana göre kadınlara özel bu günleri çıkaranlar şunu demek istemiş: kadın sen yalnızca menfaatlerde kullanılabicek bir varlıksın al sana yılda bir kaç gün idare et ! yani bir kaç güne hapsediyorlar seni bizim müslümanlara ne oluyor Kuran ve sünnet kadını baş tacı yapar biz müslümanların ihtiyacımı var böyle bir güne? düşünün ALLAH c.c nisa suresini indirmiş yani kadın suresi kadına verilen değerdir hangi dinde var bu?islamı kölelik sayanlar bilselerki islam dinini yaşayan kadın günlerce dışarıda çıkmasa canı sıkılmaz özgürlük diye zıplayan kadında bir türlü kendini tatmin edemez ruhları hep tutsakdır..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 96 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 51 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 303 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 217 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 150 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
09 Mart 2018, 13:08 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Millet kutlamak için gün arar oldu. Aynen dediğin gibi, sabah bir baktım watsap coşmuş...Neyi kaçırdım acaba diye çokta endişelendim ama mesaj atanlar daha çok acıdım..Bu ne yaaa.. Benim başımın üstünde âyet, ayaklarının altına cennet serilmişken, nedir bu gavurun icadına itibar.. ve ezilmişlik demogojisi..Rahatta olan kadınlar, savaş altında olan kadınlara, analara acıma eylemi içerisinde. Ahh o kadınlar ah o analar... Modernizmin, tutsak ettiği ruhlara artırdığı özgürlük naraları bunlar... Yalnız bizim taifeden korkulur..Bu günleri bir güne sığdırma mevzusu vardıya hani..Yok artık öyle bişey....Kadınlar Günü, doğum günü, analar günü, sevgili günü, öğretmen günü, evlilik, tanışma, nişan, birbirini gördü ama farketmedi günü)),Kabotaj bayramı derken; kadın bildiğin bir yılı garanti altına alıyor. Derdi çiçek böcek hediye bir güne sığdırılmamaysa eğer..Bir yıl senin bacım anam))Sevin dicem yine mutsuzsun.. Allah hepimize rahmet etsin....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |