|
Konu Kimliği: Konu Sahibi akgün,Açılış Tarihi: 22 Kasım 2008 (21:33), Konuya Son Cevap : 22 Ocak 2013 (16:34). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Kasım 2008, 21:33 | Mesaj No:1 |
Gülmeyenler bahçesi... Gülmeyenler bahçesi... öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor.... acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee.. ben ağlarken konuşamam ki İÇİMDE AĞLAYAN ÇOCUKLAR AŞKINA... SEVDA YAZAMADIĞIM İÇİN, KUDÜS'ÜN SOKAKLARINA... ILIK BİR YAZ AKŞAMI... GÖZYAŞALARIYLA DÜŞECEĞİM... GECENİN KARANLIĞINA... "gülüşümde bile hüzün var benim, hüzünle örülmüş beyaz kefenim, yüzümde çizgiler destesi hüzün, içimde hayatın bestesi hüzün...." "Allah'a hicret edesim geliyor, zalime kalkan olasım, Hicrete toprak olasım geliyor, mazluma canân olasım, O'nun yolunda ölesim geliyor, Nebi'ye komşu olasım, Ölümü yok edesim geliyor, cennete şehit tahtı kurasım.." Kudüs göklerinde kara bulutlar Bulutlar içinde ışık saçarlar. Filistin'de küçük, beyaz yumruklar Anne feryatları gökleri sarar. Haydi Ammar, haydi Ammar, durma Ebabiller sana kanat çırparlar. Taşından büyük öfken bilenir Yüreğln kadar sıkı avuçlarında. Süleyman seni seyreder sana güvenir Mescid-i Aksa'nın kapılarında Taşından büyük öfken bilenir Yüreğln kadar sıkı avuçlarında. Süleyman seni seyreder sana güvenir Mescid-i Aksa'nın kapılarında | |
Konu Sahibi akgün 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü... | Tefsir Çalışmaları | akgün | 0 | 2151 | 21 Kasım 2010 00:12 |
Meşrulaştırılmaya çalışılan Haram: Alay etmek .... | Kur'ân-ı Kerim Genel | Vuslat Zamanı | 1 | 2351 | 14 Kasım 2010 21:18 |
Kainatın Efendisi | Hz.Muhammed(s.a.v) | akgün | 5 | 2297 | 14 Kasım 2010 21:13 |
Ali Şeriati'ye Reddiye | Alimler(Rh) | Vuslat Zamanı | 22 | 13720 | 14 Temmuz 2009 21:21 |
Yüreğim seninle mühürlensin... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | huzzam | 2 | 1884 | 02 Temmuz 2009 18:26 |
22 Kasım 2008, 21:40 | Mesaj No:2 |
Cvp: Gülmeyenler bahçesi... Sen ZULMEDENİN zulmünü, AL BAŞINA GEÇİR Ya Rabb Ve Ebabil kuşlarını, Başlarında uçur Ya Rabb... "gülüşümde bile hüzün var benim, hüzünle örülmüş beyaz kefenim, yüzümde çizgiler destesi hüzün, içimde hayatın bestesi hüzün...." Bunu bari fazla görmeyelim onlara.. Hani dünyalık isterken.. Hani güzel işler, bol kazanç, sıkıntısız bir hayat, iyi bir aile ... isterken; onları da düşünsek.. Gülüp eğlenirken gelmiyorlar aklımıza.. Gezip tozarken gelmiyorlar.. Kahkaha atarken gelmiyorlar.. Televizyon izlerken gelmiyorlar.. Maç veya dizi izlerkende gelmiyorlar.. Ama yazalım aklımızın bir köşesine, rabbimize açtığımızda ellerimizi; onları da unutmayalım.. Çok değil dimi bu istek.. Onların tek suçları: "Allah ve Rasulune inanmaları" Le İlahe İllallah, Muhammeden Rasulullah demeleri.. Yani; sen gibi, ben gibi, biz gibi.. | |
23 Kasım 2008, 00:26 | Mesaj No:4 |
Cvp: Gülmeyenler bahçesi...
Bir yanda çılgınca tüketen, eğlenen, trilyonluk tatil beldeleri açan ümmet.. Bir yanda yarı aç yarı tok yaşamaya çalışan, zulüm altında ezilen ümmet! Hani biz bir bedenin azaları gibiydik..hani? teşekkürler kardeşim bu hatırlatmaların için | |
08 Nisan 2012, 21:08 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gülmeyenler bahçesi...
Onların tek suçları: "Allah ve Rasulune inanmaları" Le İlahe İllallah, Muhammeden Rasulullah demeleri.. Yani; sen gibi, ben gibi, biz gibi.. Emeğinize sağlık...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |