|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 10 Nisan 2012 (15:09), Konuya Son Cevap : 13 Nisan 2012 (00:23). Konuya 82 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:61 |
![]()
yitik hoca ebu cehil karpuzunu kastetmiştir. ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:62 |
Durumu: ![]() Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]()
Ferdi ben karakteri Alleme Zemahşeriden verdim kim payına ne düşerse ordan alır zaten Tekfirci değilim tekfirde etmem Kur'ani Kavramı ortaya koyarım sadece Hadi sende erkeksen azraili geri çevir sende varmı o hüner ![]()
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:63 |
10 Nisan 2008 | ![]()
Tamam Ferdi abi elin ağırdır beni nile falan atarsın mazallah ![]()
__________________ ![]() Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
![]() |
![]() | Mesaj No:64 |
10 Nisan 2008 | ![]() Aman kalsın ben seyretmiyeyim ne olur ne olmaz ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:65 |
Durumu: ![]() Medine No : 15666 Üyelik T.:
06 Ocak 2012 | ![]()
yitiksevda caferi ve şia ehli küfür değil elbette ama ehli sünnette demiyoruz biz o mezheplere hak olan 4 mezhep var ve bunun dışındaki görüşleri almıyoruz illaki tamamı yanlış değildir yalnız bidat diyebiliriz
__________________ Ölüm güzel şeydir budur perde ardından haber, Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber? O dem ki perdeler kalkar, perdeler iner Azraile hoşgeldin diyebilmekte bir hüner. |
![]() |
![]() | Mesaj No:66 |
Durumu: ![]() Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | ![]()
siteyi tekfirci pisliklerden zor temizledik. aman efendim durduk yere bir daha basımızı derde sokmayın. cüppeliyi sevmek zorunda degiliz ki sahsen sevmemde lakin sözde söyletmeyiz. bu böyle biline...
__________________ Bismillah diyerek... |
![]() |
![]() | Mesaj No:67 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:68 |
Durumu: ![]() Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | ![]() cok haklısınız afedersiniz .)) düzeltiyorum onlar pislik degil cukurdur .))
__________________ Bismillah diyerek... |
![]() |
![]() | Mesaj No:69 | |
Durumu: ![]() Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
![]() |
![]() | Mesaj No:70 |
10 Nisan 2008 | ![]()
İklimya bacım laflarınızı tartarak konuşun bir daha uyarmam sizi efendice yazın . O Pislik Çukur dediğiniz kişiler benim arkadaşlarım abimdir abim burda olmasa dahi gıyabında laf söyletmem söyleyenede haddini bildiririm İklimya bacım sende bunu iyice kafana yerleştir
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
HERGÜNE BİR ARAPÇA KELİME SLAYT-2 &Medineweb.Net | alperkara | Genel Arapça | 3 | 20 Ocak 2022 10:10 |
RESİMLİ SÖZLER SLAYT-medineweb.net | alperkara | Fon Müzikleri | 2 | 22 Eylül 2021 17:35 |
Aslında hepsi en güzel bir güzel ile güzel oldu ../medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 3 | 10 Nisan 2019 23:21 |
Maide Suresinden Sorular- Slayt | YASEMİN ATAMAN | Videolar/Slaytlar | 12 | 11 Mart 2017 08:06 |
Türk Dili 2 Ders Notları Erol71 hocamıza tşk Pdf formatında hepsi birarada | halimebursa | Erol 71 Hoca'nın Toplu Özetleri | 0 | 15 Nisan 2013 23:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|