|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 11 Nisan 2025 (17:40), Konuya Son Cevap : 12 Nisan 2025 (21:15). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Yalancı Bahara mı Kandın? Hep bildik ki, habercisidir yalancı bahar, sahicisinin… Bazen vaat, hediyeden kıymetlidir. ![]() Sereserpe her gün büyük bir coşkuyla sergiledi kendini penceremin önünde çiçek elması mı, erguvan mı cinsini bilmediğim güzelliğine her gün vurulduğum beni hülyalara salan [ pembe örtülü SüslüStarım😊"Bugün kar ve dolu vurdu süslüstarımı. İkimizde yalancı bahara fena kaptırdık kendimizi. Çok kızdım. Her Nisan ve Mayıs'ta yapıyorsunuz bunu. Birden pembeli, beyazlı, sarılı serpilip bahar iştahımızı kabartıyorsunuz. Aldanma arkadaşım şu yalancı güneşe. Biraz ağırdan al çiçeklenmeyi, yavaş. Ne var ne yok serdin ortaya bütün güzelliğini, zerafetini.. Benim duygularımı da alet ediyorsun her sene bu saf aldanışına.. Ben de bi coşuyorum, içim yaprak döküyor dışım sana benzeyip baharlanıyor. Saflık mı diğeri mi bilmiyorum ![]() Sen misin iki göz güneşe aldanıp içini dışını rengini ortaya veren. Biraz içinde tutsaydin ölürdün dimi. Nisan sana on gün güneşi gösterdi. Bir gecede bütün neşeni, güzelliğini aldı götürdü. Şimdi işin yoksa yine yeniden dallarını yeşillendir bahara dur... Kaldı mı daha zevk heves? Yine açarsın, yine donanirsın da coşar mısın? Tesellimiz bizden çok var. Yalancı bahardan bahsediyoruz dimi? ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ Konu Hâdimul İslam tarafından (11 Nisan 2025 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Beslenme | Hâdimul İslam | 0 | 5 | 30 Nisan 2025 22:26 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 2 | 40 | 25 Nisan 2025 23:29 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 0 | 29 | 25 Nisan 2025 21:49 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Hâdimul İslam | 0 | 37 | 25 Nisan 2025 08:30 |
![]() | İslami Haberler | Esma_Nur | 3 | 97 | 12 Nisan 2025 21:52 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() şu an burası kar için de,hala da yağıyo,bereket olur inşaAllah.. Mevlam daha iyisini bilir ama,çokda meyve🍎🍊🍌🍉🍇🍒🍍 beklemeyelim..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." Konu Hâdimul İslam tarafından (11 Nisan 2025 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Bahar mı erkenci yoksa kış mı vedaya gönülsüz olan... ❄️❄️❄️
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Yalancı baharlr hep olmuş şarkılar yzılmış . Kurban olduğum Rabbim nasılda kuru dallardan rengarenk çiçekler açdırıyor. Kendimizi bildik bileli şahitlik ediyoruz bu görsel şölene tefekkür için daha ne ister ki insanoğlu. Esas olan ortadoğuya asyaya baharlar gelsin. Rabbim tez zamanda çiçekler açdırsın o güzel insanların hayatlarına ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yalancı Tarhana Çorbası | su damlası | Çorbalar | 3 | 18 Mart 2024 00:22 |
MEDİNEWEB '' Yalancı Su Böreği '' | nurşen35 | Börekler ve Hamur İşleri | 2 | 25 Ağustos 2017 17:38 |
Yalancı arnavut böreği | azranur | Börekler ve Hamur İşleri | 2 | 06Haziran 2015 10:19 |
yalancı ekmek kadayıfı tatlısı /medineweb mutfağı | Arasat | Tatlılar | 0 | 15 Şubat 2015 10:16 |
Hutbe:Yalancı şahitlik | Arasat | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 0 | 23 Mart 2009 19:20 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|