|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 16 Şubat 2023 (20:11), Konuya Son Cevap : 16 Şubat 2023 (20:11). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Şubat 2023, 20:11 | Mesaj No:1 | |||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Ey aşk yaptığını begendin mi Ey aşk yaptığını begendin mi /) Üzülmedim Diyemem
I ey aşk, yaptığını beğendin mi: yetimler gibiyim ziyafetten aç dönen ters yakılan sigara, hemencecik söndürülen- yoksulluk ile vakit geçer mi… uyanmış kalmışım, nasıl bir şey bu toprağa baktım, yerinde yoktu; şiirden aşağıya attım kendimi düşerken düşündüm, ölmesem mi. anlatıyorum, hiç konuşmadan, buğdayın içini dökmesi gibi… II bugün dalgınım, dün de dalgındım aç bile değildim aynaya bakmasaydım dünden kalmış yemekleri yerken ki gönülsüzlük gibi burdayım… burayı sevmiyorum, bahsetmişimdir. unufak olmak iyidir olmamaktan yarabbim bilir bu bozuk güzellik, kalbimi yoran… bir sandalye çektim zor günlerin altına ah ama, kimse yüz vermiyor bana, sandalye bile beni çağırıyor, yarım kalan ne varsa bana düşüyor, her yağmur tanesini suya götürmek, o serin ırmaklara öyle ya bir almanı herkes tanır, miğferi varsa moskofu da tanırlar, yatıp uyumamışsa bunları şunun için anıyorum burada kim tanır beni, şaşkınlığım olmasa bağırıp duruyorum denizin ortasında, su buradan ne kadar uzakta… (Kırklar, 9) Müzik: Göktuğ Çelik - Paola Seslendiren: Furkan Özdemir
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |||
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
65 yaş üstü | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 0 | 14 | 14 Kasım 2024 22:57 |
Öyle bi geçtiki zaman | Satır Arası Birkaç Kelam | Kara Kartal | 3 | 43 | 05 Kasım 2024 15:01 |
Barış elçisimi teröristmi | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 04 Kasım 2024 13:38 |
Kayyum atanan belediyeler | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 41 | 04 Kasım 2024 13:36 |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | İslami Haberler | Kara Kartal | 0 | 53 | 26 Ekim 2024 22:53 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |