|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 16 Eylül 2009 (11:58), Konuya Son Cevap : 16 Eylül 2009 (12:23). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Eylül 2009, 11:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Bu eylül günü bana ayrılık kaldı Bu eylül günü bana ayrılık kaldı Bir gölge gibiydim peşinde Sevindiğinde senden çok sevinir üzüldüğünde daha çok üzülürdüm Bilmem neden mahkum ettin beni hasrete Bu eylül günü bana ayrılık kaldı. Bu derin bir yürek yarasıdır Melhemi sende Bilirim sende dönmezsin gayrı içinde olduğum sevdanın narıdır Ellerimde nara giden kuru bir dal kaldı. Arşınladım bu şehri gecelerde Bu şehrin gecelerinde seni aradım. Kimseye halimden bir hal demedim Kilit vurdum dilime Kelimeler içinde boğuşurken payıma susmak kaldı. Meğer varlığınmış ısıtan odamı Sen yoksun üşüyorum şimdi Yalnızlığımla koyun koyuna Senmişsin bu eve veren manasını Duvarlara sindi gölgen,gözümde hayalin kaldı. Evbir başka soğuk Sokak bir başka Siyaha döndü bütün renklerim Bütün renklerim donuk Bu eylül günü,kalabalığın içinde bana yalnızlık kaldı. Bilirim kar etmez ağlamak Getirmez seni geri SEnden gayrısı bitiremez sensizliği Bana düşen sensizlikle yanmak Bu eylül günü bana senden gözyaşı miras kaldı. Sen gittin sanki şehir boşaldı Ne sesime ses, ne imdadıma el uzandı Gökyüzü benimle sensizliğe ağladı Ardında mahzun ve küskün bir öksüz ben kaldı. Sabahlara uyandırmaya kıyamadığım Kendimi kaybettiğimde seni buldum Sen yüzüne bakmaya doyamadığım Eimde eski bir fotoğrafın kaldı. Geride senden kalan ne varsa sarardı Benzim,ellerim,yüreğim ve sayfalar Bir karanlık odaya hapsoldu herşey Seninle bilmediğim yollar,bilmediğim şehirlere uzandı Gittin ve bana,bi dolu yanıtsız sual kaldı. Bu eylül günü bana ayrılık kaldı Ellerimde nara giden kuru bir dal kaldı Kelimeler içinde boğulurken payıma susmak kaldı Duvarlara sindi gölgen,gözümde hayalin kaldı Bu eylül günü kalabalığın içinde bana yalnızlık kaldı Bu eylül günü bana senden gözyaşı miras kaldı Ardında mahzun ve küskün bir öksüz ben kaldı Elimde eski bir fotoğrafın kaldı Gittin ve bana,bir dolu yanıtsız sual kaldı... |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15181 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3687 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3021 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3299 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2774 | 02 Ekim 2009 11:25 |
16 Eylül 2009, 12:23 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Bu eylül günü bana ayrılık kaldı
Eylül ayı biraz hüzünlümü geçiyor ne.. güzel paylaşım emeğine bereket kumtanesi.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |