|
Konu Kimliği: Konu Sahibi DAMLA AYDIN,Açılış Tarihi: 27 Ekim 2009 (14:18), Konuya Son Cevap : 27 Ekim 2009 (14:30). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Ekim 2009, 14:18 | Mesaj No:1 |
Vaveyla Vaveyla Vaveyla Susmak sana benziyor, ölüm de Düşlerim sen gibi kokuyor, Küsüyorum ucu sana dokunmasa da Yollara vuruyorum yorgun bedeni Hani yorulunca bastırıyor sen acıları Vuruyorum nasırlaşan düşlerimi sensizliğe Sen berine atıyorsun, nadasa bırakıyorsun Varamıyorum sensiz visale Mazeretim korkaklığım, Ayıklayamıyorum sen kokan saçlarımı Sokak başı hüzünler dokundu geçti Sen kadar vefasız değil dün acılar Arada sen vuruşu atıp sineye geçiyorlar Bir kucak dolusu yara bere Hangisi aşksa ona siyahî aşkım Ona üvey mutluluğum Anlıma damlayan kırılgan yağmurlar Bazen sen gibi yumuşak Sen gibi eylül kokuyorlar Yanılgılarıma da benziyorlar Yüzümü sakladığım aşka da Alamettir bu aşka kıyam-et Aşka kıyamet bu leyle şikâyet Alınma tek lahza aşk-ı ala Bu vaveyla karanlığa Pusu bekleyen titrek kaldırımlara Hoyrat düşlerim var sana dair Sen bilmezsin buz kesen sen yanımı Cinnet şeridisin kaldıramadığım düşlerimde Bir tutuklasam susmaları Kadavra kadar kuytuyum Bu kadar şiir katli Sana yazacaklarım yaza çize bitmezdi Tutuşturdum elleri Isırdım dili... Damla Aydın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi DAMLA AYDIN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ölümün Sen yanı | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1958 | 22 Kasım 2009 11:14 |
Acı Benden Yana... | Şiirler ve Şairler | DAMLA AYDIN | 0 | 2290 | 07 Kasım 2009 12:17 |
Dağıtılmış Dağılmalar | Şiirler ve Şairler | dua dilencisi | 5 | 2742 | 03 Kasım 2009 10:32 |
Eylül Yüzün | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 2 | 1579 | 02 Kasım 2009 18:32 |
Vaveyla | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1895 | 27 Ekim 2009 14:18 |
27 Ekim 2009, 14:30 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Vaveyla
Şiirin'deki çığlığı görünce.Aklıma Zeynebi haykırış geldi Zalimler güruhuna karşı. Ey azgın zalimler topluluğu Ey işe yaramazlar güruhu! Siz ey zalimler,siz kimsiniz? Siz hiçlikten öte birer hiçsiniz. Burada bir Hüseyni kesip biçtiniz, Peki binlerce Hüseyni ne edeceksiniz? Biz ki er oğlu erleriz, bize korku yaraşmaz Kalırsak Zeynep gibi,gidersek Hüseyin gibi gideriz Ey kerbela selam sana, sana da selam. Ey sükutun çığlığı, yetmiş iki ağıt kerbelaya…. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |