|
Konu Kimliği: Konu Sahibi DAMLA AYDIN,Açılış Tarihi: 03 Kasım 2009 (10:32), Konuya Son Cevap : 11 Şubat 2010 (10:51). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Kasım 2009, 10:32 | Mesaj No:1 |
Dağıtılmış Dağılmalar Dağıtılmış Dağılmalar Dağıtılmış Dağılmalar Nicedir aşk makamı hüzne gebe Nicedir görmüyor bu göz didarını Kaç hazan ve kaç bahar oldu saymadım Yine penceredeyim Sadri’den çalıyor radyom Uzanıyor hüzün Karaya çalıyor duygular Nefessiz kalıyorum Balkona atıyorum nefessizliğinde Dışarıda sararan Eylüle çalan bir halvet Burada herkes çoktan yumdu gözleri Bir sigara yakıyorum sana dair Ufka sensizliği çalıyorum… Düşlerimin düşüne düşmemek için yummuyorum göz kapaklarımı Ölümü sol yanımdan hissettiriyorsun Devrik cümlesin rüyalarda Üzerime devriliyorsun… Kimsesiz gecelerim Vedalarla yokuş çıkıyor Ne varsa şu gitmelerde Geceler boyu uykusuz kalmak mı? Yahut yârin gözlerinde demlenmek Gizin gizi bu muydu?… Ayrılığı sürüyorsun kuruyan dudaklarıma Abanıyorum anılara Var etmiyor seni tek lahza… Masalım oluyorsun Olağanüstülüğü sana giydiriyorum Bedeni dar gelecek Aldırmıyorum Bildiğim tek kahramanım sensin Aklımdan çıkaramıyorum… Bütün duygularım akşamdan kalma Bir hoyrat yangındı bu aşktan mabet Harlanan gitmelere gebe idi Geriye kül kaldı… Faili belli can kırıkları Öncesi olmayan senli günler Senden sonralar Gitmeler Sonra Sensizlik Ve yine sensizlik Eylül artığı gibi darma dağın… Ne zaman dokunsam ağlayan yüreğine Uzağa atardın ellerimi Ve ne zaman yakalansa gözbebeklerine gözbebeklerim Yaslanamazdım korkardım… Dolardı gözlerinde gözlerim Ağlayamazdım bir türlü Korkardım boğulmaktan Susardım gözlerinde nefes nefese… Firak eyledim nicedir Ve senden sonraları bir türlü sığdıramadım ömrüme Şimdi tüm suskunluğum kendime… Bak yine kayboluyorum satır aralarında Satır aralarında bir ömrü çürütüyorum Aldırmazsın biliyorum O yüzden susuyorum… Seni soruyorlar nicedir Nicedir ince soluklu nasılsın sorusu Berkitiyorum soluksuz sesi Hiçbir şey diyorum, hiçbir şey Ve yine susuyorum sana dair… Ve nicedir uğultulu seslerden unutlar çoğalıyor Kızıyorum ağlayan yüreğime aldırmadan Ben bir sende kaybolmuyorum bucaksızlığına inat Ben hep sana kalıyorum Yıksa da seni seviyorum u her duyuşum… Bazen de tebessümden paraşüt indiriyorum yüze Konuyor rıhtımdaki acı omuzlarıma Huzuru gözlerinde arayan gözlerim Sol yanımın acısıyla irkiliyor Kanayarak, kanatarak susuyorum avuçlarında… Ah yar Annemi özlüyorum Cevapsız sorular sormuyor Düşse de düşler Tutarsa bir o tutuyor. Kardeşimi özlüyorum Beni sirkelerse bir o silkeliyor… Özlemiyorum Kokunu Sesini Masumluğunu Şiirlerde kaybolan tavrını Kızmazlarını Kıskanmalarını Özlemiyorum sana Sarılıp ağlamayı Özlenmiyorsun işte… Dalıyorum yıldızlara Nikotin artığı ellerimi çekiyorum anılardan Göze toz kaçıyor Hıçkırıklara boğuluyorum Silme çabası seni gözlerimden Ağlamakla silinmiyor dün acılar Anlıyor lakin aldırmıyorum… Ninnilerle acı büyütüyorum Ölümüne bir uğraştır bu Biliyorum bilmemek işime gelse de Ve ben yine susuyorum… Kıyam eden acıları Secdelerle kutsamıyorum Yanılgım olsan da Sevih secdeleriyle yıkamıyorum Teeccühe kaldırıyorum acıları Nafile hüzünler davet ediyorum… 02/11/09_03:25 DAMLA AYDIN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi DAMLA AYDIN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ölümün Sen yanı | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1930 | 22 Kasım 2009 11:14 |
Acı Benden Yana... | Şiirler ve Şairler | DAMLA AYDIN | 0 | 2263 | 07 Kasım 2009 12:17 |
Dağıtılmış Dağılmalar | Şiirler ve Şairler | dua dilencisi | 5 | 2716 | 03 Kasım 2009 10:32 |
Eylül Yüzün | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 2 | 1547 | 02 Kasım 2009 18:32 |
Vaveyla | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1872 | 27 Ekim 2009 14:18 |
03 Kasım 2009, 11:15 | Mesaj No:3 |
RE: Dağıtılmış Dağılmalar
Korkusuzca niteliyorum acıyı Dokunuşu beş para etmiyor nazmımın Lakin ab-ı revan olmamak için yazıyorum Dudaklarım bilmediği diyarlarda gezinmiyor Sürgün ediliyor Umuyorum ki anlatabiliyorum Acının fiyakalısı ceset de iyi duruyor.. Tüketirsem kalemi yahut mürekkebine bulanırsam Söz F*E*R*D*İ susmak için şerh aramayacak dilim;) | |
03 Kasım 2009, 11:34 | Mesaj No:4 |
şimdi sen beni kanayan yaralarda belliyor közden almak için siniyorsun damarımdan kanıma giren aşk değil ki kanadığı yerden çıksın… acıları yığdım üşenmiyor dilim şah denen damarım mat oluyor belki biraz gözlerim yanıyor biraz da genzime takılıyor biraz tanısan bu giz aşkın izi değil acının hoyratlığı… dem bu dem çeşm-i giryan etsem de bu dem… aşık değilim yüreğime basılan militanca kelamlar biraz acıya müptelayım Değer verdiğin için şükran Zira senin taktirinin cinsi benim için kayda değer.. | |
03 Kasım 2009, 13:13 | Mesaj No:5 |
Ömer timsali bir yürek onun ki Öyle ya kimine hak kahhar sıfatıyla nakşoluyor Ben F*E*R*D*İ kardeşimden memnunum Hak da memnundur umuyorum… ..eyvallah klamaz kardeşim.. | |
11 Şubat 2010, 10:51 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | RE: Dağıtılmış Dağılmalar Alıntı:
| |