|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 17 Ocak 2008 (00:05), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2008 (00:28). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Ben ![]() BEN, 'SEN' gibiyim. Ya, SEN? ![]() 'BEN' olur musun? ![]() BEN, Durulmak istemeyen bir nehir. ![]() SEN, Üzerimdeki 'virane sal' olur musun? ![]() Açsam diyorum... Yüreğimin tüm kapılarını sana. ![]() SEN, içeri süzülen SEVDAM olur musun? ![]() Darbe üstüne bir büyüğü daha! ! Ama BEN uslanmadım. ![]() BEN, SEN gibi... Karanlıkta 'gün'ü yaşadım. ![]() Bir dilenci misali soruyorum: ![]() Gün'ümdeki karanlığı yırtan UMUDUM olur musun? ? ? ![]() | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | KARAKÖSE | 1 | 1963 | 17 Ocak 2009 02:45 |
![]() | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Yitiksevda | 2 | 2794 | 10 Şubat 2008 02:13 |
![]() | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 6 | 3408 | 28 Ocak 2008 01:41 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Seleme | 1 | 1898 | 27 Ocak 2008 02:19 |
![]() | Namaz-Abdest-Teyemmüm | GÖKCEN_AZRA | 8 | 2346 | 24 Ocak 2008 03:08 |
![]() | Mesaj No:2 |
![]()
Hocam Allah razı olsun şiirleriniz foruma renk kattı.Formun bazı kuralları var siz yenisiniz o yüzden değinmek istedim.Günlük baklık açma sayımız 3 ile sınırlanmıştır 3'ten fazla olanlar bölüm editörleri tarafından silinmekte.Bizimlesiniz paylaşımlarınıza ihtiyacımız olacak.
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
![]() Estağfurullah Hocam sizin gibilere ihtiyacımız var.Affedilecek birşey yok.Gayet normal daha yenisiniz.
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
![]() |