|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 15 Mayıs 2011 (12:59), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2014 (23:52). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Mayıs 2011, 12:59 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi… KALBİM Kİ KÖRDÜR istediğinden gayrısına… İstediğinin hayır mı yoksa şer mi olduğuna… Beni kalbimin ellerine bırakma Ya Rabbi.. Kalbimin elinden çektim çekeceğimi yıllarca… Şimdi dönüp içimde bir karanlık görüyorsam Ve bu karanlığın korkusuyla AYDINLIK SANDIGIM HER KÜÇÜK YILDIZBÖCEĞİNE KOŞUYORSAM Bunu acizliğimin duası say Ya Rabbi Cahilliğimi bağışla Ve ihtiyacı neyse onunla nimetlendir kalbimi… Gözümün pınarında her daim yaş hazır bekliyor. Yürek sanki bir açık yara, ne değse sızım sızım sızlıyor. Canı yanınca feryad ediyor insan Canı yanınca yanında kim varsa ona uzanıyor Şifa senin elindedir Ya Rabbi. Yanlış adreslerden çevir adımlarımı DENENMİŞ YALNIŞLARLA YENİDEN YALNIŞA DÜŞÜRME BENİ.. kul olduğumu hatırladığım yollarda çokça yoruldum Şimdi birkaç hayat yaşamışçasına yorgun Birkaç hayat yaşamışçasına bitiksem Suçlu aramaya ne hacet Suçlusu benim Ben hem kendi hayatımın HEM YİTİRDİĞİM ZAMANIN KATİLİYİM. Şimdi ben adına herşeyimi tüketmiş kapında duruyorum Bir aralasan rahmet perdeni diye dua dua bekliyorum Ne hakkım var istemeye ne yüzüm biliyorum… Lakin senin keremine sınır konmaz. Senin rahmetin öyle bir deryadır ki benim günahlarım ona bent olmaz. Affet Ya Rabbi Affınla yeniden yeşert kalbimi… Affet Ya Rabbi İSRAF ETMEME İZİN VERME KENDİMİ.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 278 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2901 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 177 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 214 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
10Haziran 2011, 13:17 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
06 Kasım 2014, 17:05 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Re: Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi...
Amin ecmain Allah razı su damlam
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
06 Kasım 2014, 22:15 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... “ Ben her şeyi sana bırakıyorum Allah'ım , Mâzlumun gözyaşı, zalimin kahkahası , Sevdanın gûnâhı , yorgun geçen gecelerin kâsveti, Duyulmayan feryâd-u figânlar, Kapanmayan yaralar . . . Uyuyamayan analar, Düşünceli babalar . . . Hepsini sana bırakıyorum Allah'ım . . ." Faruk Yiğit Araz
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
06 Kasım 2014, 23:52 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | Cevap: Beni kalbimin ellerine birakma ya Rabbi... hayat yorgunuyum duslerim bir o kadar kırık her yeni fırtına baska birine gebe... oyalanmaktayım acı cekerek isyan eder ise bu yurek beni bana bırakma ALLAHIM
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |