|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2008 (18:19), Konuya Son Cevap : 07 Eylül 2008 (23:38). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2008, 18:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Dudak payı sevdalardan sustum Rabbim! Gecenin yalaz buudunda hicretler istedim, beni bana getirecek hicretler!... Oysa sürgün nisyanına tutuldum havf makamında. Çiğit gölgelerde korkuttum güvercinleri. Gececil öfkemle düştüm delişmen kaygıların sadağına. Recaya bir bahar!... -zemheri bahar!- Nefti şırınga edilirken söze, gurbet düşlerimi çalan belgisiz tacirlerdi. Kar/a idi bakışları sözleri gibi. Değdi sol gözümün solundaki lekeye. Kerbela düşmüştü bir kez hicrana. Rabbim! Şehit hançeresinden geçtim kendime… Kendim! Keseye uygun ahitler bozdun. Kırbaçladın hâki urbasını sözlerin. Nazar kıldın tekil bakışlarına fecrin. Rüzgarın şükrüne şahit tutuldun. Ve şahit tuttun kalemi kendine. Kendim! /Kalbimde üç çağ öncesi… Bir durak elif! / Gitmeliyim kendime! Rabbim! Kendimde değilsem nerdeyim? Sevdiğim! Sende değilsem nerdeyim ben? Sen değilsem kimim ben! . .. … Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Bir nokta olayım ‘be’ye. Ateşe verdim kalpten ötesini… Emine ŞİMŞEK
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2481 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11221 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2698 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2311 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2739 | 07 Eylül 2009 09:26 |
24 Ağustos 2008, 22:36 | Mesaj No:2 |
Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni!
şiir çok güzeldi belgin hanım.. sizemi ait ?? yoksa alıntımı ?? size aitse tarzınızın güzel olduğunu itiraf etmeliyim.. | |
25 Ağustos 2008, 19:44 | Mesaj No:3 |
14Haziran 2007 | Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! şiiri yazan kişi şiirin altında yazıyor..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
03 Eylül 2008, 11:26 | Mesaj No:4 |
Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Rabbim! Kendimde değilsem nerdeyim? Sevdiğim! Sende değilsem nerdeyim ben? Sen değilsem kimim ben allahım bizleri kendini bulan kullarından eyler inşallah emeginize saglık hocam
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
05 Eylül 2008, 00:52 | Mesaj No:5 | |
Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Alıntı:
fevkalade hoslukta ve akıcılıkta bir yazıydı sagolun paylastıgınız için.... | ||
07 Eylül 2008, 22:28 | Mesaj No:6 |
Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni!
belgin süper editör adlı kişi cevap verme tarzınız çok bayağı ve üslubunuz üçüncü sınıf müslüman müsvettesi olduğunun farkındamısınız ??? aslında sizi muhatap almaya dahi değmez ama ben şu ramazan ayı hürmetine yinede bir defaya mahsus olmak değer verip cevap yazmış olayım.. şiirin altında Emine ŞİMŞEK adlı şiir sahibinin adını okuyabiliyorum.. benim sorum şiirin sizinmi yani Emine ŞİMŞEK sizmisiniz yoksa alıntı mı olduğu yönündeydi .. sizin olma ihtimali milyarda bir olsa da ben nezaketen sorma hatasında bulunduğum içinde birinci mesajımdan dolayı özür dilerim süper belgin ... | |
07 Eylül 2008, 22:32 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni!
Çok sert yazmışsınız yeşil hocam. Belgin sert biri değil yanlış anlaşılma oldu muhtemelen.Gelince kendide inşAllah bu yanlış anlaşılmayı düzeltecektir.. |
07 Eylül 2008, 22:39 | Mesaj No:8 | |
14Haziran 2007 | Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni! Alıntı:
üçüncü sınıf müslünan müsvettesi nasıl oluyor onu bilmiyorum.. kişiyi tanımadan kişiliğine yakıştırtınız kelimeden dolayı sizi kınıyorum.. şiir bana ait olsaydı altında Belgin yazardı.. onu düşünerek cevabı mı yazdım.. selametle..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. | |
07 Eylül 2008, 23:38 | Mesaj No:9 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Kalbimin en bahar olan yerinden tut beni!
sayın yeşil, bu aşırı ağır tepki nerden çıktı anlamış değilim.yazılanları mı anlamadınız,anlama sorununuzmu var bilemiyorum."üçüncü sınıf müslüman müsvettesi" cümlesiyle ne demek istedniz hiç bilmiyorum.umarım siz 5.sınıf değilsinizdir..yazarı kim demişsin altına eklenmiş zaten...proplem ne..sormuşsun tekrar cevaplamış ben değilim diye... sayın baş editörümüze bir kul hakkı olarak özür borçlusun.. saygılar.. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |