|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 08 Eylül 2008 (02:41), Konuya Son Cevap : 08 Eylül 2008 (03:25). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Eylül 2008, 02:41 | Mesaj No:1 |
Çağır bizi..... Çağır bizi..... Bir sevdaya duydum hasret Deli gönlüm dedi sabret Sanki koptu mu kıyamet Çağır beni Kabetullah Müminler akıyor sana Özler oldum yana yana Nasıl can dayansın sana Çağır beni Kabetullah Kara örtüne girmişsin Hak nuruna bürünmüşsün Dünyaya ışık vermişsin Çağır beni Kabetullah Nice peygamberler döndü Resulullah seni sevdi Heybetini cihan gördü Çağır beni Kabetullah Sende hicaza gidesin Zemzem suyundan içesin Bu handan göçüp geçersin Çağır bizi Kabetullah | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2711 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2337 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3095 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2311 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2040 | 12 Kasım 2009 21:43 |
08 Eylül 2008, 02:48 | Mesaj No:2 |
Cvp: Çağır bizi..... Çok muhtacız senin nuruna Neolur bir baksan bana Bırakma sensiz zaten meçhuldeyiz ne olur bak bana Bırakma ellerimi düşüp kayarım günahlara Ömrümü geçirmeyeyim ahlarla Ben senin kapında bir aciz dilenci Neolur lutfeyle bana Ben bilirim ki sen kapına gelenleri Ravzana varanları ravza aşkıyla yananları bilirsin Ben mesafe olarak senden uzak olsamda Kalben sana yakın olmak istiyorum Efendim Beni de al cennet kapından içeri Beni de affet vahşi gibi Beni de karşıla ikrime gibi Beni affet | |
08 Eylül 2008, 03:09 | Mesaj No:5 |
Cvp: Çağır bizi..... Şimdi ben senin beyaz mermerlerin üzerinde kalbimin karalığını arındırsam bembeyaz olsam mermerlerin gibi Oturup da dua etsem hazreti ibrahim gibi Ey Allahım bizden bunu kabul et desem sen de Ya Rabbi bana rahmet kapını açsan gönlüme aşk çağlayanını coştursan ve ben lebbeyk deyince sende BUYUR KULUMM desen... Ben gelsem artık ne olur ben de gelsem veysele özendim olamadım vahşi gibi yüzüm yok ikrime kadar içim acıyor ama sen Rahmet peygamberisin nur peygamberimsin gül peygamberimsin Ben gelmek istiyorum beni de kabul buyurun.... Ben de Efendim senin secde ettiğin mukaddes beytullaha gelmek senin bir fetihle güldürdüğün kara kabenin gülüşünü görmek istiyorum Ben layık olmayı diliyor ve hasretle vuslatı bekliyorummm | |
08 Eylül 2008, 03:25 | Mesaj No:6 |
Cvp: Çağır bizi..... Ey hacım güzel Kabe'ye Alın beni de götürün Resul'e ve sahabe'ye Alın beni de götürün Gidemedim yanar sine Dağlar yol vermiyor yine O'nun ravzayı pakine Alın beni de götürün Merve safa'da koşayım Arafata ulaşayım Hira dağına çıkayım Alın beni de götürün Bir ateş düştü sineye Hasretim yanarım ben yine Can ahmed'e Muhammed'e Alın beni de götürün Mekke'nin hali bir başka Hacılar geliyor aşka Hele Medinem bir bambaşka Alın beni de götürün Bu can aşık olmuş o'na Yanmış o'nın sevdasına O sultanlar sultanına Alın beni de götürün [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |