|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kurtmehmet,Açılış Tarihi: 06 Kasım 2010 (16:32), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2010 (16:32). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Kasım 2010, 16:32 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | ( çağır beni ya nebi ) ( çağır beni ya nebi ) ( ÇAĞIR BENİ YA NEBİ ) Erenler dergaha,postu sereyim, ...Hızır yoldaş olsun,sana geleyim, Pirüpak cemalin,göster göreyim, Can huşu içinde,tavaf edeyim, ---------------------Çağır da ya nebi,sana geleyim. ---------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim. Salavat getirip,edeyim niyaz, Melekle saf tutup, kılayım namaz, Resul’şahit olsun,eylesin cevaz, Mutmain olsun kalp, konmasın maraz, -------------------- Çağır da ya nebi,sana geleyim. ---------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim. Beytullah örtüsü,simli işleme, Hacerel’esfet taş,cennetten gelme, Arafat müjdeler,şüpheye düşme, Hacer-e bahşeddi, zemzemden çeşme, -------------------- Çağır da ya nebi,sana geleyim. ---------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim. - Ürperem vec ile,düşeyim yere, Çeşnimden akan yaş,dönsün nehir-e, Günahlarım setret,yıka zemzemle, Kulda kalmasın kir,günahtan zerre, -------------------- Çağır da ya nebi,sana geleyim. ---------------------Ayağın tozuna yüzüm süreyim. Beyaz bürüneyim,kefen misali, Yürekden silinsin,dünya hevesi, Gem vurup bağlayım,şu kör nefisi, Aşk-ın dan çatlıyor,canım kafesi, ------------------- Çağır da ya nebi, sana geleyim. ---------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim. Kulak da çınlasın ,Bilal’ın sesi, Gönül gözüm açta,kalksın perdesi, Yürek den çağlasın, kuran hecesi, Kabul olur sende,kulun tövbesi, ------------------- Çağır da ya nebi,sana geleyim. --------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim. Bir garip ümmetim,tut ellerimden, Şefaat beklerim,umarım senden, Günahkar dönen yok,Hac seferinden Ruhum uçmak ister,can kafesinden, ------------------ Çağır da ya nebi sana geleyim --------------------Ayağın tozuna,yüzüm süreyim
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
Konu Sahibi kurtmehmet 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hırsızlığa KESİN çözüm! -Müthiş cevap | Serbest Kürsü | kurtmehmet | 0 | 1565 | 31 Ekim 2014 17:09 |
MEDİNEWEB de kurban pazarı | Resim/Karikatür | İnceSızı | 2 | 2219 | 21 Ekim 2012 12:42 |
Yaşanmış gerçek olay | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 13 | 6190 | 26 Eylül 2012 23:24 |
Mü’minlerin baharı ramazan | Oruç-Ramazan | GÖKCEN_AZRA | 2 | 1875 | 18 Temmuz 2012 15:38 |
Müslümanlar kardeştir.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | suhtem | 2 | 1852 | 17 Nisan 2011 23:09 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |