|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ADEM KARAELİ,Açılış Tarihi: 31 Ekim 2010 (18:43), Konuya Son Cevap : 31 Ekim 2010 (21:06). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ekim 2010, 18:43 | Mesaj No:1 |
Üstadla Dertleşme Üstadla Dertleşme Ne kar üşütebilir bu yüreği Ne buz bakışları dağların Uçarım bulutların üstünde Buz tutmaz sevdam İçim ateşten kor yangınlardayım Sana geldim üstad anlatmaya derdimi (...) Derdim demeyelim Bu yürek yangınını,sevgimi,aşkımı İçime düşüren Rabbime şükrümü Anlatmaya geldim dinlermisin beni Kazanılmazmış aşk topla tüfekle Nefse mağlup yürekle Kaybedilmezmiş ilahi huşu ile İşlerse iliklere Sana geldim üstad Dinlermisin beni bir kere Nar;düştü içime minnacık Rabbimin aşkı var her zerresinde Yakıp,kavuruyor,kül ediyor Koyduğumda elimi kalbime Sorma hangi hallerdeyim şimdilerde Vahdetten kesrete,kesretten vahdete Hangi yollardayım bilsen Yaşıyorum Kudret şekerlemesinde Ve sevgim damlıyor tane tane (...) Aslında Üç nokta bile anlatır sana herşeyi Aşıkların bakışı gibi Bitmeyi istemek Ve ışığın sonsuzluğunda olmak gibi Dua ediyorum üstad Rabbim bu sevdayla al emanetini [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adem Karaeli | |
Konu Sahibi ADEM KARAELİ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
''Aşk Hali'' | Makale ve Köşe Yazıları | ADEM KARAELİ | 0 | 1798 | 17 Nisan 2011 17:05 |
'Ne fazla' 'Ne eksik' | Şiirler ve Şairler | ADEM KARAELİ | 0 | 1927 | 17 Nisan 2011 17:01 |
Hangi dille anlatsam seni ya Ali (kerremallahu... | Şiirler ve Şairler | ADEM KARAELİ | 0 | 1672 | 16 Ocak 2011 19:36 |
Yar Yaradan Rahmetinle Sar Yaradan | Şiirler ve Şairler | su damlası | 2 | 2558 | 14 Ocak 2011 22:57 |
Özlem Türküsü | Şiirler ve Şairler | ADEM KARAELİ | 0 | 1660 | 19 Aralık 2010 20:38 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |