|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 14 Mart 2008 (21:34), Konuya Son Cevap : 10 Eylül 2008 (01:02). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Mart 2008, 21:34 | Mesaj No:1 |
Beni de çağır Beni de çağır Çileyi koklayıp gül niyetine, Zindana girersen beni de çağır. Sabrı, kanaatı bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Bazen iki dünya sığar içime, Bazen iki güneş doğar içime. Bazen gam yağmuru yağar içime Sen beni ararsan, beni de çağır. Dostların var ise divanelerden, Göz yaşın aktıysa minarelerden. Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan, beni de çağır Ezelin ezelden öncesi vardı, Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı. Zaman yumağına bizi kim sardı? Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek, Taahhüt ehline tahammül gerek. Mazlum yarasına merhem diyerek Göz yaşı sürersen beni de çağır. Abdurrahim karakoç tan... | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2727 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2351 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3105 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2325 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2053 | 12 Kasım 2009 21:43 |
15 Mart 2008, 22:23 | Mesaj No:2 |
Cvp: Beni de çağır Kalemler vardır, el eylemini bekleyen... Yazmak için, his âleminden yansıyanları. Ak tuvalinde yazıyı, yansıtan kâğıtlar vardır, Bakir yüzündeki harflerle onurlanan, kıymetlenen. Kelimelerin vücut bulduğu sözcükler vardır, Canlanıp damarlardan aşkla coşarak akan, Duygular vardır, duyarsızlar âleminde yapayalnız... Duaların gizli senasında itiraf edilen. Ateş-i aşkın şahadetinde güller vardır, Birde ezelde muştulanmış erler vardır, Ve harflerin hecelerine gizem katarlar; Herlerin arasında hesapsızca yaşayan. Gül mevsimleri vardır, gülistanları gül kılan; Sebil gönüller vardır, sevda kimyacısı; Bahçıvanları vardır, gül merhametinde. Simyasından aşk mayalar, âdem gönüllerine. Hasretin hasadına, sabrı tespih eyleyip, Muhabbet naatlarıyla, yılmadan... Gül sunarlar, muhabbetle gülmeyi unutanlara GÜL SULTAN adına. Varidatı sır yani | |
10 Eylül 2008, 01:02 | Mesaj No:3 |
Cvp: Beni de çağır Görmeden, doğduğum gecenin seherini Ellerim değmeden anama, Ve günah izi yokken dudaklarımda, Bebeklere has bir dille ağlayarak, SANA geliyorum SANA Çırılçıplak Köklerim sığmadı zamana; Silktim ham meyvelerimi utandım da, Bir garip ağaç oldum aşk ükesinde, Kutsal duygularınla donandım yaprak yaprak SANA geliyorum SANA Dal-budak Ne bir dürüm ekmek var heybemde Ne içecek suyum kana kana... Bir tutam umutla düştüm yollara, Bazan yürüyerek, bazan koşarak SANA geliyorum SANA Yalınayak Yollar uzadıkça yük ağırlaştı, Ateş düştü gönlümdeki harmana Bıraktım ağrıyı, sızıyı bir yana; Hasretinden ipil ipil yanarak, SANA geliyorum SANA Bir avuç toprak Seyrettim uzaktan benliğimi ki, Et, kemik, kan değilmiş manâ Habibin hakkına, İsmin hakkına Af dilemek icin ağlayarak, SANA geliyorun SANA Ya HAKK.. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |